Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Στα... χέρια με οπαδό του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Η κατάσταση φαίνεται πως ξεφεύγει στον ΠΑΟΚ, μετά το κακό ξεκίνημα των Θεσσαλονικέων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Περίπου 30-40 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα, μετά την ισοπαλία των Θεσσαλονικέων με την Καλλονή- και τα.. έψαλλαν στον Ιβάν Σαββίδη, που προσπαθούσε να περάσει από εκείνο το σημείο -με τη συνοδεία του- για να φύγει.

Καλπάζοντας στην άσφαλτο με τριάντα… ψόφια άλογα!




Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Ξύπνησε και μαζί του ξύπνησε και η λαχτάρα του για τη θάλασσα! Πήρε επιτέλους την άδειά του και σήμερα θα έφευγε για τις διακοπές του. Τα είχε κανονίσει όλα από πριν. Είχε επιλέξει το μέρος, είχε κλείσει δωμάτιο, είχε αγοράσει τα απαραίτητα: Ομπρέλα (πέταξε την περσινή του, που είχε σπάσει από ένα δυνατό ξαφνικό φύσημα του αέρα), στρώμα (το είχε ήδη φουσκώσει από την προηγούμενη μέρα), πτυσσόμενη πλαστική καρέκλα-ξαπλώστρα (την ήθελε την άνεσή του!), μαγιό (το παλιό τού είχε μικρύνει -τα περιττά… βλέπετε), φορητό ψυγείο (αυτά από φελιζόλ), γυαλιά ηλίου, καπελάκι μοντέρνο (;) ναυτικό, παντόφλες άνετες ελαφριές, ραδιοφωνάκι μπαταρίας, αντιηλιακό… Δεν είχε ξεχάσει τίποτε…

Εγκαινιάστηκε η Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού στην Κοζάνη

Τη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού, στην Κοζάνη εγκαινίασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Όπως τόνισε ο κ. Ορφανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε, η νέα εγκατάσταση αποτελεί ουσιαστικά την υλοποίηση του στόχου που είχαν θέσει εδώ και χρόνια, η διοίκηση, τα μέλη και οι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης.

Αιτήσεις για πλήρωση κενών θέσεων διευθυντών σχολικών μονάδων νομού Κιλκίς

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
· 1ο ΓΕΛ Κιλκίς
· ΓΕΛ Ν. Αγιονερίου
· 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς
· ΕΠΑΛ Αξιούπολης
· Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς
Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών θα κατατεθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς έως Τρίτη 26/8/2014.

ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΔΕ ΚΙΛΚΙΣ

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στα Αμάραντα Κιλκίς




Σε πλήρη ετοιμότητα οι θηροφύλακες του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς
Με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στις 20 Αυγούστου, ο νομός Κιλκίς δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται μεγάλο όγκο κυνηγών από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Αποκαλύφθηκε η πρόσοψη του Τάφου στην Αμφίπολη

Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης, από την ΚΗ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, για την αποκάλυψη του ταφικού μνημείου. Αφαιρέθηκαν ακόμη δέκα λιθόπλινθοι, που αποτελούσαν την εβδόμη και ογδόη σειρά, στον τοίχο σφράγισης.  Απομένουν τρεις σειρές προς αποδόμηση του συνόλου των έντεκα δόμων.
Έτσι, αποκαλύφθηκε η συνέχεια της πρόσοψης της εισόδου του μνημείου, με διάκοσμο, όμοιο με αυτόν των πλαϊνών τοίχων.
Δηλαδή, νωπογραφία λευκού χρώματος, εξαιρετικά επιμελημένη, που μιμείται τον μαρμάρινο περίβολο.

Φτάνει πια με το αίμα στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τρία τροχαία

Στις 23.08.2014 το πρωί, στην Επαρχιακή οδό Αλεξάνδρειας- Λουτρού Ημαθίας, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του οχήματος. Ο τραυματίας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του σε νοσοκομείο, κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας Ημαθίας.