Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Απολογισμός Δημάρχου Κιλκίς Βαγγέλη Μπαλάσκα για την περίοδο 2011-2014


Έως 31 Αυγούστου 2014, η μεγάλη προσφορά του Kinesis Κιλκίς


Ήρθε και ο γκολτζής στον Κιλκισιακό



Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Βέργου. Ο 25χρονος σέντερ φορ την περσινή αγωνιστική χρονιά ήταν εξαιρετικός σε ρόλο παίκτη-προπονητή στον Ηρακλή Αργυρούπολης, όπου και σκόραρε ακατάπαυστα. Ο Βέργος επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στον Κιλκισιακό.

Συνελήφθη 52χρονος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (26.08.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 52 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικία.

Ο Δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός μιλά στη Γνώμη


Μετεγγραφών συνέχεια για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Συνεχίζεται η ενίσχυση της ερασιτεχνικής ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς με την προσθήκη στο ρόστερ του παλιών αλλά νεαρών παικτών, προερχόμενοι από τα σπλάχνα της Ακαδημίας και όχι μόνο. Έτσι μετά την προσθήκη των Ντουντούκη Κων/νου, Νικολαϊδη Μιχάλη και Ψωμιάδη Κων/νου επέστρεψαν και οι Βασιλειάδης Κων/νος, Χειμωνίδης Περικλής και Ιωαννίδης Δημήτρης.

Προφεστιβαλική εκδήλωση 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στην Νέα Σάντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24-8-2014 η προφεστιβαλική εκδήλωση στην Νέα Σάντα Κιλκίς. Η συμμετοχή της νεολαίας ήταν μεγάλη. Το μήνυμα του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ενέπνευσε, δεκάδες νέοι ήρθαν σε επαφή με τα ιδανικά και τις αξίες του ΚΚΕ, συζήτησαν, αγόρασαν μαρξιστικά βιβλία για να μελετήσουν, ενημερώθηκαν, διασκέδασαν.

Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων. Συνεχίζουμε!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο. ΚΙΛΚΙΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 40o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ, 30-8, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, 7μμ, ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από τους κατηγόρους μας. Το δείξαμε όταν κινδύνευε η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η ακεραιότητά της και, ακριβώς, αγωνιζόμαστε για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες χωρίς πείνα και πόλεμο. Σε νέες εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων. Για το σκοπό αυτό αγωνιζόμαστε και όταν χρειαστεί θυσιάζουμε και τη ζωή μας».
Νίκος Μπελογιάννης, από την απολογία του στο στρατοδικείο.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Φοροαπόγνωση για 2.428.233 πολίτες- ΕΝΦΙΑ: Φιάσκο οι περιβόητες «βελτιώσεις»·Είναι αίτημα του ΔΝΤ- Ανέθεσαν μελέτη για τις επιπτώσεις, αλλά….. διαψεύδουν τον ενιαίο ΦΠΑ·Συντονίζουν τη δράση τους δάσκαλοι και καθηγητές- Ζητούν διορισμούς για να λειτουργήσουν τα σχολεία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τρέλα! –Χωρίς οίκτο και ο «νέος» ΕΝΦΙΑ· Έκθεση – κόλαφος για τα ελληνικά πανεπιστήμια – Αφύλακτα με σκουπίδια! – Δεν λαμβάνουν (λόγω έλλειψης κονδυλίων) ειδικά περιοδικά! Μη επαρκής στελέχωση από καθηγητές·Ποιοι θα ωφεληθούν τώρα από τα πιο «φθηνά εισιτήρια