Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Εγκαίνια του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" στο Κιλκίς


Πέρασε στον επόμενο γύρο ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Στην 2η φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς βρέθηκε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα μετά την νίκη του με 0-1 σκορ επί της Θύελλας Δοϊράνης. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε με κοντινό πλασέ στο 89ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς Μουμούρης Αναστάσιος βάζοντας τέλος στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η κλήρωση για την δεύτερη φάση θα διεξαχθεί σήμερα στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και η διεξαγωγή της θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α 26/1.9.2014), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Συγχαρητήρια Αντιπεριφέρειας Κιλκίς για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές

"Σε όλους εσάς τους νέους και τις νέες που έχετε πετύχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις και καταφέρατε με πολλές θυσίες να εισαχθείτε σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στρατιωτικές ή σχολές της αστυνομίας απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια. Η κατάκτηση είναι αποτέλεσμα αγώνα. Στους γονείς σας, τους εκπαιδευτικούς και όλους όσους ήταν δίπλα σας σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια αξίζουν επίσης τα εύσημα.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ο Αλέξης αγκαλιά με τους «γύπες»- Σε κλειστό συνέδριο της «Bilderberg του Νότου» στον κόσμο-Στον ολισθηρό δρόμο που… χάραξε ο Παπακωνσταντίνου·Ήττα από τα αποδυτήρια για πλειστηριασμούς και 100 δόσεις- Αύριο αναχωρεί η ελληνική αντιπροσωπεία για το Παρίσι για τη «διαπραγματευτική μάχη» με την τρόικα·Οι Σκοπιανοί παραφρόνησαν- Ισχυρίζονται πως βρήκαν στα μέρη τους τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου οδηγούμενοι από κάποιον αστερισμό. Πονάει η Αμφίπολη, πονάει..
ΕΘΝΟΣ ·Φάκελος για κάθε φορολογούμενο Τεκμήρια τέλος –Έτοιμο το περιουσιολόγιο τον Απρίλιο·Τα μελαγχολικά γενέθλια του ΠΑΣΟΚ- Διχάζει η 3η Σεπτέμβρη·Γιούνκερ- Σαμαράς- Υπόσχεση για στήριξη στο Παρίσι

12η Πανελλήνια λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
"Μετά από ομόφωνη συμφωνία του διοικητικού συμβουλίου, σας ενημερώνουμε ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει στη 12η Πανελλήνια λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:00μμ που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας!

Ποιες ημερομηνίες «παίζουν» για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο

12, 19 και 26 Οκτωβρίου. Αυτές οι ημερομηνίες συζητιούνται στο παρασκήνιο ως οι πιθανότερες για την πραγματοποίηση πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, αν τα πράγματα πάνε άσχημα στις πρώτες συζητήσεις με τους εκπροσώπους των πιστωτών. Παρόλο που η κυβέρνηση επιδιώκει εκλογή ΠτΔ από την παρούσα Βουλή, επενδύοντας στην υποψηφιότητα του Φ. Κουβέλη, η στάση της Τρόικας θεωρείται καθοριστική για τη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων.

Ερώτηση Γεωργαντά σχετικά με το ζήτημα του περονόσπορου

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ερώτηση προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο Βασίλειο και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Καρασμάνη απέστειλε ο Βουλευτής Γεώργιος Γεωργαντάς σχετικά με το ζήτημα του περονόσπορου, ο οποίος έπληξε αμπελουργικές καλλιέργειες στο Ν. Κιλκίς.
Επισυνάπτεται το κείμενο της ερώτησης:

Παραιτήθηκε ο Υφυπουργός ΠΑΙ.Θ. Κώστας Κουκοδήμος!

Την παραίτησή του γνωστοποίησε, πριν λίγα λεπτά, ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Κώστας Κουκοδήμος, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Κουκοδήμος στην επιστολή του, επικαλείται προσωπικούς λόγους, αιτιολογώντας την απόφασή του αυτή.

Παιδικοί Σταθμοί νομού Κιλκίς: Βγήκαν οι οριστικοί πίνακες από την ΕΕΤΑΑ – Μέχρι πότε θα γίνουν οι εγγραφές

Αργά το απόγευμα της Κυριακής, η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ανήρτησε στην ιστοσελίδα της τους οριστικούς πίνακες που αφορούν την φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

Ευχαριστίες π. Υπεύθυνου Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων

"Με την αποχώρησή μου από την θέση του Υπευθύνου του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, λόγω ανάληψης της θέσης του Διευθυντή του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τους κ.κ. Προϊσταμένους και κ.κ. Σχολικούς Συμβούλους για την άψογη συνεργασία μας, τους κ.κ. Διευθυντές των σχολείων οι οποίοι βοήθησαν και διευκόλυναν την υλοποίηση των δράσεών μας.

Πετυχημένο το summer camp του ιππικού ομίλου Κιλκίς στο Ράντσο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το summer camp που διοργάνωσε ο ιππικός όμιλος Κιλκίς για τους μαθητές του, το τριήμερο 23-25 Αυγούστου 2014. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν αυτό το τριήμερο κοντά στα άλογα με πολλές δραστηριότητες και να διανυκτερεύσουν σε σκηνές. Ιππασία –βόλτα με τα άλογα εκτός ράντσου-ασκήσεις ισορροπίας - τοξοβολία- αμαξοδήγηση – περιποίηση των αλόγων και πολλά άλλα. Αναμένουμε το επόμενο summer camp. Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν οι Πατσιούρας Σωτήρης, Μητώνα Γιάννα και Μητώνα Ειρήνη.