Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εντατικοποιούνται τα μέτρα αστυνόμευσης

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό, που περιλαμβάνει τη λήψη αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης και επιτήρησης, με στόχο την ασφάλεια των σχολικών συγκροτημάτων και την προστασία της μαθητικής κοινότητας.

Λίγο ακόμα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα

Υπογράφει το Τμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ
Νέοι και νέες, γονείς, εκπαιδευτικοί,
Μπορούμε, πρώτη μέρα εφέτος στο σχολείο, να ονειρευτούμε για μια στιγμή;
Να αφήσουμε στο παρελθόν τα λειψά χρήματα για την παιδεία, που μας έχουν φέρει στην τελευταία θέση στην Ευρώπη.

"Χτύπα ξύλο". Το νέο σύστημα υγείας!

Του Θάνου Οικονομόπουλου
Τουλάχιστον, ας μην μας κογιονάρουν! Ας μας έλεγε ο υπουργός Υγείας(;) κ. Βορίδης, πως "έλλειψη χρημάτων, στάση ιατρικής", αντί να βγαίνει φόρα παρτίδα και να μας μπουμπουνάει πως τις "μεταρρυθμίσεις" του στο σύστημα υγείας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τις θεωρεί... "πρότυπο προς μίμηση"!

Ειδική προσφορά για εγγραφή στο Kinesis Κιλκίς


"Θράκη: Γη Ελλήνων" στο Βαφειοχώρι


Watercolor International II : Μια Μπιενάλε υδατογραφίας στη Θεσσαλονίκη

Το Σεπτέμβριο του 2014 η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά τη Διεθνή Έκθεση Υδατογραφίας Watercolour International.

Πριμ 240 εκατ.€ για 16.000 νέους αγρότες από το νέο ΠΑΑ 2014-2020.

Κονδύλια συνολικού ύψους 240 εκατ.€ θα διατεθούν από το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για την είσοδο 16.000 νέων γεωργών στο αγροτικό επάγγελμα, ενώ παράλληλα μέσα από τις ρυθμίσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής προβλέπονται ειδικά μέτρα στήριξης των νέων γεωργών και κτηνοτρόφων για μια πενταετία.

Επίσκεψη Ειρήνης Αγαθοπούλου στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη της βουλευτή ν. Κιλκίς κας Ειρήνης – Ελένης Αγαθοπούλου και είχαν συνεργασία για θέματα που αφορούν το Δήμο Κιλκίς.

"Πλήττεται βάναυσα η κτηνοτροφία του νομού Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Μετά και τις πρόνοιες του τελευταίου νόμου που ρυθμίζει την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων και κατ’ επέκταση και των χρηματοδοτήσεων προς τους παραγωγούς, οι εξελίξεις στην κτηνοτροφία είναι ραγδαίες και οι αντιδράσεις ανάμεσα στους κτηνοτρόφους μεγάλες.

"Το κρασί στο δρόμο της παράδοσης των Στενημαχιτών"


Ομαδικά παιδικά προγράμματα αίθουσας στο Kinesis Κιλκίς

Τα παιδικά προγράμματα αίθουσας του γυμναστηρίου Kinesis ξεκινούν από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. Εξειδικευμένοι γυμναστές - παιδαγωγοί είναι στην διάθεση σας για να ασχοληθούν υπεύθυνα με τα παιδιά σας διδάσκοντας τα, παιδαγωγική γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή, pilates & Yoga for kids, Zumba for kids και Καράτε.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Προαναγγελία- σοκ Βορίδη- Λουκέτο σε νοσοκομεία·ΕΝΦΙΑ- Κοροϊδία σε δόσεις·Πρωτοδικείο Αθηνών: Να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι της ΕΡΤ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μπίζνες στα σκουπίδια από τον Φούχτελ- Το ερωτηματολόγιο του Γερμανού «επιτετραμμένου» προς τους δήμους όλης της χώρας·Οι αλλαγές στην «τραγωδία» του ΕΝΦΙΑ-Πότε χάνεται η έκπτωση (20%) για τα ξενοίκιαστα μη ηλεκτροδοτούμενα. Έξι οι δόσεις και επισήμως·Το σενάριο για το νέο Μνημόνιο 3- Με χρηματοδότηση μόνο από την Ευρώπη και νέα μέτρα. «Δεν θα το χρειαστούμε» λέει ο πρωθυπουργός

Ο Διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Θρασύβουλος Βεντούρης μιλά στη Γνώμη