Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Πράσινο φως» του ΥΜΑΘ για την αναβάθμιση 12 μεθοριακών σταθμών της Β. Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του έργου της αναβάθμισης των υποδομών σε 12 συνολικά χερσαίους μεθοριακούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας, μετά την προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης (ΥΜΑΘ) και των δήμων Κομοτηνής, Μύκης, Κάτω Νευροκοπίου, Κιλκίς, Παιονίας και Πρεσπών.

Το χρονικό του Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς

Υπογράφει η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου
Στις 15 Ιουνίου βρεθήκαμε περίπου 30 άτομα (μέλη της Κοινωνίας Πολιτών, της Κινηματογραφικής Λέσχης και της δημοτικής παράταξης «Αλλάζω» αλλά και πολίτες που αγαπούν τον κινηματογράφο) στο θεατράκι απέναντι από το δημαρχείο με θέμα συζήτησης το θερινό σινεμά, διότι πληροφορηθήκαμε ότι φέτος δεν θα λειτουργούσε. Διατυπώθηκαν προτάσεις να αναλάβουμε τη λειτουργία του μετά από επαφή με τον δήμο Κιλκίς για την άδεια παραχώρησης του χώρου εκ μέρους του.

Υποχρεωτική εγγραφή στο φυτοϋγειονομικό μητρώο για παραγωγούς πατάτας

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το υπ’ αρίθμ. 13370 / 155570 / 13.12.2013 έγγραφο της Δνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, το οποίο αναφέρεται στη ισχύουσα εθνική νομοθεσία,

"Προσβάλουν και απαξιώνουν τους τοπικούς δικηγόρους"

Το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, με ομόφωνη απόφασή του, εκφράζει την έντονη αντίθεση του στις αποφάσεις των Διοικήσεων των πιστωτικών ιδρυμάτων να παύσουν την συνεργασία τους με τους δικηγόρους των περιφερειακών δικηγορικών συλλόγων και να αναθέτουν την εκπροσώπηση των συμφερόντων τους αποκλειστικά σε δικηγορικά γραφεία των Αθηνών, τα οποία σε πολλές των περιπτώσεων εμφανίζονται ως νομικοί παραστάτες περισσοτέρων του ενός πιστωτικών ιδρυμάτων, σε υποθέσεις με αντικρουόμενα μεταξύ τους συμφέροντα.

686.862,00€ κατευθύνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα πολύ σημαντικό έργο για την αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 18 Σεπτέμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Έκρηξη στη Βουλή για τη διαφθορά- Ρακιντζής: Η κυβέρνηση προστατεύει τους επώνυμους·Πάπας Φραγκίσκος Α΄- Αλέξης Τσίπρας-Ιστορική συνάντηση στο Βατικανό·Ο Παύλος ζει στους αγώνες – Πορεία τιμής και μνήμης στο Κερατσίνι στις 6 μ. μ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Προσοχή- Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί- Έχετε απειλητικό μήνυμα στον υπολογιστή σας από την Εφορία·Εισαγγελική έρευνα για όσα είπε η Λαγκάρντ!- Ποιος απείλησε τη ζωή της;·Γιατί πάει ο Σαμαράς στο Βερολίνο-Κρίσιμο τετ α τετ με τη Μέρκελ για όλα τα δύσκολα για το χρέος

Βραδιά με έντεχνη μουσική στο Beer House Art Cafe Kilkis