Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α 30/2014 25-09-2014/1200 C), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Το Ποτάμι και η πρώτη του δύνη

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Δυο είναι τα κεντρικά σημεία του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Το πρώτο αναφέρεται στη θέση που θα καταλάβει στην πολιτική αρένα της χώρας και ειδικότερα στις σχέσεις που θα αναπτύξει με τα υπόλοιπα κόμματα. Το δεύτερο, στις απόψεις του ως προς τις οικονομικές εξελίξεις και για τις λύσεις που προτείνει στα πεζά θέματα της καθημερινότητας όπως και σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης της χώρας.

Τρέχει με τον "βηματίΖΩ" ο ΓΑΣ Κιλκίς

Την εξαιρετική πρωτοβουλία του Συλλογου γονέων & κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς "βηματίΖΩ" αποφάσισε να στηρίξει το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Σε Βέρμιο και Γιάννενα οι αθλητές toz ΓΑΣ Κιλκίς

Με συμμετοχές και διακρίσεις των βετεράνων αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς σε δύο μεγάλους αγώνες αποστάσεων πέρασε η προηγούμενη βδομάδα για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Κινήσεις πανικού από την κυβέρνηση Σαμαρά (αναφορά στις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη κάνει η εφημερίδα)·Μετά τη σιωπή Μέρκελ- Η τρόικα έκοψε την «ανάσα» της κυβέρνησης·Με εντολή Σαμαρά- Πλειστηριασμούς ξεκίνησε η κυβέρνηση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·3.420 νέες προσλήψεις σε Παιδικούς Σταθμούς- Εντεκάμηνες οι συμβάσεις! Οι αιτήσεις σε 18 δήμους·Χαλκιδική: Και ο Καραμανλής παρών στα γενέθλια της Ν.Δ.·»Πρωταθλητές» στους φόρους ακινήτων- Μόνο στην Ελλάδα του Μνημονίου τόσο άγρια χαράτσια

Η παιδιατρική κλινική ευχαριστεί...

Η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστεί το κατάστημα ηλεκτρικών Καρέλης για την προσφορά ενός ψυγείου σε θάλαμο για τους μικρούς της ασθενείς. Τέτοιες προσφορές ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.