Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ρώσικη ρουλέτα» με την υγεία τους παίζουν τρείς στους δέκα Έλληνες έφηβους καθώς δεν παίρνουν κανένα μέτρο προφύλαξης στις σεξουαλικές τους επαφές

«Ρώσικη ρουλέτα» με την υγεία τους παίζουν τρεις στους δέκα Έλληνες έφηβους καθώς δεν παίρνουν κανένα μέτρο προφύλαξης στις σεξουαλικές τους επαφές με το άλλο φύλο! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, να έχουμε μεγάλο αριθμό ανεπιθύμητων κυήσεων, εξίσου μεγάλο αριθμό αμβλώσεων και αύξηση των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων.

50 εκατ.€ για μικρά δημόσια έργα στην ελληνική περιφέρεια

Χρηματοδότηση ύψους 50 εκατ. ευρώ για την κατασκευή μικρών δημόσιων έργων στους Δήμους της χώρας, εξασφαλίζει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με νέα πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την ένταξη των έργων αυτών στα μέτρα 321 και 322 του άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

ΟΑΕΔ: Τα 11 επιδόματα που οι περισσότεροι αγνοούν – Δείτε αν είστε δικαιούχος

Το επίδομα ανεργίας σκέφτονται οι περισσότεροι όταν ακούν για τα επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ. Ο Οργανισμός όμως προσφέρει ένα πλήθος άλλων βοηθημάτων, όχι μόνο σε ανέργους, αλλά και σε εργαζομένους, τα οποία πολλοί από τους δικαιούχους τους, ούτε καν γνωρίζουν.

Περιοδεία αντιπροσωπείας ΚΚΕ στην Παιονία και συνάντηση με Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Περιοδεία στο Δήμο Παιονίας του Κιλκίς, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή, Γιώργο Χαβατζά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Γιάννη Ζιώγα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

«Η υγεία στο εκτελεστικό απόσπασμα - Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η δεκαήμερη περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη Βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου, σε όλα τα χωριά του Δήμου Παιονίας και σχεδόν σε όλα τα περιφερειακά ιατρεία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές, Πέμπτη, με επίσκεψη στο Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Γουμένισσας και βέβαια με την βραδινή μαζική εκδήλωση στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας, με θέμα: «Η υγεία στο εκτελεστικό απόσπασμα - Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Ομιλητές ήταν ο βουλευτής Ρεθύμνου και υπεύθυνος ΕΕΚΕ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Αιμοδοσία στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


Ημερίδα με θέμα «Καταπολέμηση κουνουπιών και Δημόσια Υγεία στην Ελλάδα»

Ημερίδα με θέμα «Καταπολέμηση κουνουπιών και Δημόσια Υγεία στην Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, από τις 9:00 ως τις 14:00, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας 
O Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας δέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κατά της αξιολόγησης. Με τον τρόπο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων κατά της ποσόστωσης της αξιολόγησης, την οποία η κυβέρνηση θέλει να επιβάλλει στους εργαζομένους.

«Προάγοντας την ψυχική και συναισθηματική υγεία στο σχολείο»

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 το βιωματικό εργαστήρι, διάρκειας 12 ωρών, με θέμα: «Προάγοντας την ψυχική και συναισθηματική υγεία στο σχολείο», το οποίο απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να αναλάβουν προγράμματα Αγωγής Υγείας με θέματα την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς, την ψυχική υγεία/διαπροσωπικές σχέσεις και την πρόληψη των εξαρτήσεων.

Ευχαριστούμε το Step και “Της Πόπης"

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά το κατάστημα αθλητικών ειδών step και το Καφέ – Οβελιστήριο “Της Πόπης" για τη δωρεά των 50,00 Ευρώ το καθένα, ποσά που θα διατεθεί για αγορά εκπαιδευτικού υλικού που εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου.

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας – Κανονικά οι πτήσεις το Σαββατοκύριακο

Κανονικά θα διεξαχθούν όλες οι πτήσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5 Οκτωβρίου), αφού με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κρίθηκε παράνομη η 48ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Προσφυγή κατά της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας κατέθεσε η ΥΠΑ.

Πρόταση νόμου κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε Δημόσιο-Ταμεία

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑΠρόταση νόμου "Ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία- Άμεσα μέτρα για την προστασία των οφειλετών και άλλες διατάξεις" κατέθεσε την Τετάρτη στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για το Νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας



Δικαιούχοι αμειψισποράς με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές

Ανακοινώνεται ότι έχουν δημοσιευτεί οι οριστικοποιημένες καταστάσεις με τις τελικές κατατάξεις των αιτούντων στη δράση 1.4 «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές», πρόσκληση 2340/30-01-2013 των νέων εντάξεων της δράσης. Οι καταστάσεις αυτές έχουν αποσταλεί προς ανάρτηση στους δήμους του νομού και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κιλκίς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της περιφερειακής ενότητας www.kilkis.pkm.cov.gr
Δείτε την τελική κατάσταση ΕΔΩ

Κιλκίς: Τελική κατάσταση κατάταξης στο «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Ανακοινώνεται ότι έχουν δημοσιευτεί οι οριστικοποιημένες καταστάσεις με τις τελικές κατατάξεις των αιτούντων στη δράση 2.3 «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», πρόσκληση 4539/01-04-2012 των νέων εντάξεων της δράσης. Οι καταστάσεις αυτές έχουν αποσταλεί προς ανάρτηση στους δήμους του νομού και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κιλκίς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της περιφερειακής ενότητας www.kilkis.pkm.cov.gr Δείτε την τελική κατάσταση ΕΔΩ

Στη Γνώμη μιλά ο επικεφαλής ΕΕΚΕ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός


Θέση εργασίας στο Κιλκίς, 3 Οκτωβρίου 2014

Από την εταιρία ΑΛΟΥΜΙΛ στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς ζητείται Εσωτερικός Ελεγκτής.
Δείτε ΕΔΩ

"Κρίμα γιατί είστε και ιατρός, κ. Βεντούρη "

Δελτίο τύπου ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
"Με αφορμή την «οργισμένη» αντίδραση του πρώην πλέον Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Βεντούρη για την «αναιτιολόγητη» όπως λέει παύση από τα καθήκοντα του με απόφαση του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Γρηγοράκου, έχουμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:

Στον Υψηλάντειο Δρόμο οι δρομείς του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Ο Υψηλάντειος Δρόμος πραγματοποιήθηκε κι εφέτος στη Νέα Τραπεζούντα της Πιερίας την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Στην ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή των 10000μ. έλαβαν μέρος 148 αθλητές και αθλήτριες καταγράφοντας έτσι νέο ρεκόρ συμμετοχών.