Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

"Καταστροφική για τις καλλιέργειες η καθυστέρηση στην παραλαβή και λειτουργία του αντλιοστασίου στον Λιμνότοπο του Δήμου Παιονίας"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Παρασκευή 10/10, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τρία αρμόδια Υπουργεία με θέμα: «Αδικαιολόγητη και καταστροφική για τις καλλιέργειες η καθυστέρηση στην παραλαβή και λειτουργία του αντλιοστασίου στην κοινότητα Λιμνοτόπου του Δήμου Παιονίας Κιλκίς».

Τσάκωσαν τρία άτομα για μεταφορά λαθρομετανάστη στους Ευζώνους

Συνελήφθησαν χθες (09.10.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Ασφαλείας του Τμήματος Aσφαλείας Κιλκίς, μία 49χρονη ημεδαπή και δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 49 και 50 ετών, που διευκόλυναν την μεταφορά στην ελληνική επικράτεια ενός μη νόμιμου μετανάστη υπηκόου Αλβανίας.

Ούτε ο Εξολοθρευτής να 'τανε!

- Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, στην Πέλλα, για κατοχή παράνομου οπλισμού, καθώς και μεγάλου αριθμού αρχαίων αντικειμένων
- Κατασχέθηκαν τυφέκια, κυνηγετικά όπλα, πιστόλια, βαλλίστρες, τόξα, βέλη, ξίφη, ξιφίδια, τσεκούρια, σπάθες, κλομπ, μαχαίρια, χειροπέδες, σιδερογροθιές, μεταλλικά αστεράκια, μύτες βέλους, φυσίγγια κ.α.
- Επιπλέον, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν αρχαία νομίσματα πιθανώς προερχόμενα από ελληνιστική, ρωμαϊκή και βυζαντινή περίοδο, τμήματα ζώων πιθανόν της παλαιοζωικής εποχής, καθώς και χρηματικό ποσό

Το πρώτο λουλούδι μου.. Εθελοντική δράση φύτευσης λουλουδιών από μαθητές στην πόλη του Κιλκίς

Το πρώτο λουλούδι τους θα φυτέψουν οι μαθητές της στ' τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων του Κιλκίς και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς σε δρόμους, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», στις 14 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

α/α
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1
Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού & Ισολογισμού οικ. έτους 2013.

   Παρακαλείσθε επίσης όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», στις 14 Οκτωβρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ομιλία – ενημέρωση στο Λύκειο Γουμένισσας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας

Την 25η Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Τετάρτη στις 10:00 π.μ. η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας επισκέφθηκε το Ενιαίο Λύκειο Γουμένισσας και πραγματοποίησε ομιλία – ενημέρωση, την οποία παρακολούθησε το σύνολο των μαθητών του σχολείου (120 μαθητές) καθώς και το διδακτικό προσωπικό με επικεφαλής τον Λυκειάρχη κ. Δεκουτσίδη Θεόδωρο.

Ομιλία Γεωργαντά στην πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης



Κιλκίς: 20χρονη έκλεψε χρυσαφικά και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 35, 57, 20 και 51 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Η ταινία "Το τούνελ-Der Tunnel" στην "Ανοικτή οθόνη" Κιλκίς

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΙΛΚΙΣ «ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΘΟΝΗ»
Προβολή: Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
Αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς – 8.30μμ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «ΝΕΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΚΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, μέρος 2ο»
Ταινία: Το τούνελ-Der Tunnel (Γερμανία, 2001)-Διάρκεια 150΄
Σκηνοθεσία: Roland Suso Richter
Παίζουν: Heino Ferch, Nicolette Krebitz, Sebastian Koch, Alexandra Maria Lara, Claudia Michelsen
Υπόθεση:

Κάλεσμα ΕΛΜΕ Κιλκίς προς όλους τους εκπαιδευτικούς

Υπογράφει η ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο την Παρασκευή, 10/10/2014 στις 7 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), για να καταδικάσουμε τις βάρβαρες πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόϊκας, πολιτικές λιτότητας και περικοπών, διαθεσιμοτήτων – απολύσεων, ιδιωτικοποιήσεων και βαριάς φορολόγησης του λαού μας.

Τίτλοι εφημερίδων, παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ψάχνουν διαδόχους σε Ν.Δ .- ΠΑΣΟΚ- Φουντώνει η δυσπιστία προς Σαμαρά- Βενιζέλο·Τεκμήρια διαπλοκής- 12 χαριστικές διατάξεις για «φίλους» επιχειρηματίες·Π. Λαφαζάνης στη Βουλή:-Τροπολογίες υπέρ συμφερόντων
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μέρες αγωνίας για τα «κόκκινα» δάνεια-Διάψευση προσδοκιών! Από Νοέμβριο η «λύση»·Αποκάλυψη-Ρουσφέτι στην κυρία Περιστέρα του Αλέξη- Από καθηγήτρια Πληροφορικής σε δημόσιο δημοτικό σχολείο, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η σύντροφος του Τσίπρα· Ψυχρολουσία από το αφεντικό του ΔΝΤ: Χρειάζεται νέο Μνημόνιο