Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

"Καλό Ταξίδι Φίλε Κιλκισιώτη Τριαντάφυλλε"

Του Γιώργου Φραγγίδη
"Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να προσπαθεί να γράψει κάποιος λίγα λόγια αποχαιρετισμού, σε ένα αγαπημένο παιδικό φίλο που δυστυχώς μας άφησε. Πηγαίνοντας για το ιατρείο σήμερα το πρωί, άκουσα την είδηση του θανάτου τα ξημερώματα μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, του Τριαντάφυλλου Δραβαλιάρη.

Νέο Δ.Σ. του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς

Στις 15 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση, συνεδρίασε και το Διοικητικό Συμβούλιο και καταρτίστηκε σε σώμα. Η νέα σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Β’ περιόδου 2014

Από το Τεχνικό Τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Β’ περιόδου 2014 θα διεξαχθούν στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο Καλοχώρι, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα έναρξης 09:00 π.μ. Ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών μέχρι και: την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2310 789 592.

«Συμπληρωματική Υποβολή Αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2014–2015»

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί «Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελουργικών Εκτάσεων περιόδου 2014–2015». Το Πρόγραμμα εφαρμόζεται σύμφωνα με την διαδικασία εφαρμογής που ορίζεται στην 4598/131499/20-10-2014 ΥΑ.

"Κίζδερβεντ - Φουλατζίκ - Κίος 92 χρόνια μετά πάλι μαζί"


Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά τον εορτασμό της 28ηςΟκτωβρίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως ακολούθως:

Πανελλαδικό συλλαλητήριο εμπόρων, βιοτεχνών και επαγγελματιών


Οι Γερμανοί ξανάρχονται στο Κιλκίς. Για να μαζέψουν Ελληνικές ελιές !

Μην τρομάζετε ! Οι Γερμανοί δεν έρχονται με κακό σκοπό για να πάρουν τις ελιές μας.. Ήρθαν για να βοηθήσουν την Ελληνίδα φίλη τους που ζει στη Γερμανία, αλλά έχει δέντρα με ελιές στον τόπο καταγωγής της.

"Επιτέλους υπογράψαμε"

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
"Χρειάστηκε "Ιώβειος" υπομονή, επιμονή, μακροχρόνια προσπάθεια δύο και πλέον ετών και συντονισμένες προσπάθειες, για να ευδοκιμήσει ο αγώνας της μετεγκατάστασης των δικαστικών υπηρεσιών του Κιλκίς σε ένα αξιοπρεπές κτίριο, με την υπογραφή, την 22-10-2014, της σύμβασης μίσθωσης του οικήματος του τέως Εκκλησιαστικού Λυκείου μεταξύ της ιδιοκτήτριας Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής & Κιλκισίου και της Κτηματικής Υπηρεσίας Κιλκίς.

10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών "Δημήτρης Ψαθάς"


Ολοκλήρωση του βιωματικού εργαστηρίου στο Κιλκίς για εκπαιδευτικούς Ε΄ και Στ΄ τάξης με θέμα πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς στα Δημοτικά σχολεία

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 το βιωματικό εργαστήρι για την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς μέσα στο σχολείο βασισμένο στη φιλοσοφία των ομότιμων. Το εργαστήρι ήταν διάρκειας 18 ωρών, απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς Ε΄ και Στ΄ τάξης που εργάζονται σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αποτελεί την πρώτη φάση της συγκεκριμένης παρέμβασης. Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και των Σχολικών Συμβούλων Α/θμιας Eκπ/σης Κιλκίς.

"Τίποτε δεν μας σταματά κ. Αρβανιτίδη"

Δελτίο τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης
"Η διοίκηση της Ένωσης καταγγέλλει την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου όπου καταδίκασε σε 5μηνη φυλάκιση με 3ετη αναστολή την πρόεδρο Σοφία Καλαντίδου. Το δικαστήριο έγινε μετά από μήνυση του Αρβανιτίδη για κινητοποίηση που έγινε το Φεβρουάριο του 2010. Κινητοποίηση που είχε οργανώσει το σωματείο για απολύσεις που είχαν γίνει.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ξαναβγαίνουν από το Μνημόνιο!- Σαμαράς-Βενιζέλος επαναφέρουν τα σενάρια, ενώ υποχωρούν στην τρόικα·Συντάξεις- Στο τραπέζι ξανά όρια ηλικίας και περικοπές λόγω των ελλειμμάτων 1 δις στα ταμεία·Οικονομία- Οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης για ληξιπρόθεσμα και «κόκκινα» δάνεια
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·100 δόσεις με την ψυχή στο στόμα- «Κατατίθεται τροπολογία» λέει η κυβέρνηση-Παρασκήνιο με αλληλοκαρφώματα υπουργών·Κραυγές πολέμου-Ανεβαίνει ο πυρετός στην ΑΟΖ·Αυθάδης στη Βουλή ο υπόδικος Γεωργίου- Δεν άντεξε και του επιτέθηκε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν. Δ. Σάββας Αναστασιάδης