Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Στις 04:00 πμ δέστε τις ζώνες σας και γυρίστε τα ρολόγια σας 1 ώρα πίσω

Τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Οκτωβρίου 2014 γυρνάμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω, αφού ξεκινάει και επίσημα η χειμερινή ώρα, η οποία θα ισχύει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Απριλίου. Συγκεκριμένα, η ώρα αλλάζει στις 04:00 και πρέπει να ρυθμίσουμε το ρολόι μας να δείχνει 03:00.

Χορεύει ο Α.Κ.Σ. Αστέρας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς


Ανοιχτή επιστολή προς τη Δημοτική Αρχή Κιλκίς και το Φιλοζωικό Σύλλογο Κιλκίς

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης

κ. Δήμαρχε,
κ. Πρόεδρε του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς,

«Ο πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα» έλεγε ο Μαχάτμα Γκάντι.
Συμφωνώ απολύτως και είμαι σίγουρος ότι συμφωνείτε κι εσείς!

Ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων του ν. Κιλκίς


O Βουλευτής Θ. Παραστατίδης έφερε προς συζήτηση στη Βουλή την Πέμπτη 23-10-2014 ορισμένα από τα πολλά προβλήματα που απασχολούν το γεωργικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό του Ν. Κιλκίς.

Ανοικτά δημόσια έγγραφα και δεδομένα για τους πολίτες

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο «Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα» του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, θεσμοθετώντας σημαντικές μεταρρυθμίσεις:

Γιορτή Καστάνου - Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 στη Γρίβα στο Δήμο Παιονίας


Σας γνωστοποιούμε ότι την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 θα γίνει η ετήσια γιορτή "Καστανό Κρασί Τυρί" στη Γρίβα. Υπό τον ήχο των Χάλκινων της Γουμένισσας και την παρουσία πολλών χορευτικών συγκροτημάτων, προσφέρονται κάστανα κατοίκων του χωριού, κρασί και τυρί από τα οινοποιία και τις γαλακτοβιομηχανίες της περιοχής και παραδοσιακές πίτες από τις νοικοκυρές του χωριού. Είσαστε όλοι προσκεκλημένοι να γιορτάσετε μαζί μας. Ώρα έναρξης: 12 μ.μ. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας, Σύλλογος Γυναικών,Τοπικό Συμβούλιο.

Χωρίς φιλάθλους ο Ηρακλής στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε προχθές (23.10.2014) απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε: