Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Οι Ιχθυοπρεπείς Περιπέτειες του Θανάση


“Πέταξε” ο δικέφαλος! Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο σπίτι του Ολυμπιακού

Μία τεράστια νίκη που τον χρίζει φαβορί για τον τίτλο πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά επικράτησε με 2-1 στο Γ. Καραϊσκάκης και ξέφυγε 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Τρομερά γκολ από Φουστέρ και Περέιρα. Ο Αθανασιάδης είχε ανοίξει το σκορ. Ένταση στο ημίχρονο. Αντικείμενα προς τον Γλύκο. Αποδοκιμασίες προς τους παίκτες των "ερυθρόλευκων" στο τέλος του ματς.

Έδωσε το αίμα του ο Κιλκισιώτης Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης

Ερχόμενος για λίγες ημέρες στο Κιλκίς με αφορμή πρόβες στην Θεσσαλονίκη, ο Κιλκισιώτης Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης, κάνοντας όπως είπε το αυτονόητο, βρέθηκε σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς προκειμένου να δώσει αίμα για αυτούς που το χρειάζονται.
Τόνισε χαρακτηριστικά πως η αιμοδοσία είναι μία βαθιά κοινωνική και πολιτική πράξη, και πως θα πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας που το έχουνε ανάγκη.
Γνωστός για τις πολλές του δράσεις, ο Θεόδωρος Ορφανίδης θα διευθύνει μία σειρά συναυλιών με τίτλο "Φωνές Χριστουγέννων" σε Αθήνα και Θράκη, μαζί με την σύζυγο του Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και την ορχήστρα Μόμπιλε.

«Μυρίζει Χριστούγεννα» με Αρσενικό λέει το "ΑλλάΖΩ" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ζω
Την Δευτέρα 1/12/2014 ολοκληρώθηκε η 24η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Εκτός των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τέθηκε ένα πολύ σοβαρό θέμα για την περιοχή μας, από την επικεφαλής του αλλά…ΖΩ, κα Ρούσσου Ιωάννα.

Τα είπανε και τα συμφωνήσανε

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου έγινε προσυνεδριακή σύσκεψη (προ ΕΠ.Α.Κ.Α.Β.) μεταξύ των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς και Πιερίας-Ημαθίας. Η σύσκεψη έγινε στα Γιαννιτσά σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου με τη συμμετοχή παραγόντων και προπονητών των Σωματείων της περιοχής.

Οι δικηγόροι του Κιλκίς τα χώνουν στην κυβέρνηση (Video)



Διανομή ζυμαρικών-ρυζιού-κασέρι-λάδι από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου για 5η συνεχή χρονιά θα μοιράσει στα μέλη του που είναι δικαιούχοι (ζυμαρικά-ρύζι-κασέρι-λάδι) την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11:00 έως τις 13:00 στα γραφεία του συλλόγου στην Γοργόπη Παιονίας.

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο 1st Hereya Trophy - 1st Korean Ambassador Cup της Σόφιας στη Βουλγαρία

Το Σάββατο και Κυριακή 29-30 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 1st Hereya Trophy και το 1st Korean Ambassador Cup tae kwon do στην Σόφια της Βουλγαρίας. Η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τον αριθμό των χιλίων αθλητών από όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.

«Ευλογημένη η γη», η αφήγηση της προσωπικής ιστορίας του Σάββα Τσιτουρίδη

Το βιβλίο με τίτλο «Ευλογημένη η γη» είναι το πρώτο συγγραφικό πόνημα του πρώην Υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, με σημείο αναφοράς την ιδιαίτερη σχέση του με τη γεωργία, την οποία αγάπησε στη γενέτειρα του, το Κιλκίς και την Κοινή Αγροτική Πολιτική που υπηρετεί μέχρι σήμερα που εργάζεται και πάλι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Η αφήγηση της πορείας του Σάββα Τσιτουρίδη στο χώρο αυτό γίνεται, όπως σημειώνει ο ίδιος, με «τη χαρά της διαδρομής, την τιμή της επιλογής και την ευθύνη της συμμετοχής» και αποτυπώνεται στις σελίδες του έργου, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αναγνωστικό κοινό το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του στη Λάρισα στις 29 Δεκεμβρίου.

Μίλησαν σε μαθητές της Γουμένισσας για την πυροπροστασία

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Την 21η Νοεμβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή στις 10:00΄ επισκεφτήκαμε το Γυμνάσιο Γουμένισσας και πραγματοποιήσαμε ομιλία – ενημέρωση, την οποία παρακολούθησαν το σύνολο των μαθητών του σχολείου (130 μαθητές) καθώς και το διδακτικό προσωπικό.

Δικηγόροι Κιλκίς vs Σχέδιο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας 73 - 3

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 101
ΨΗΦΙΣΑΝ: 76
ΕΓΚΥΡΑ: 76
ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ: 0
ΝΑΙ: 3
ΟΧΙ: 73

«Μαθαίνω για τον δήμο μου και τις υπηρεσίες του» λένε στο δήμο Παιονίας

Στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος, «μαθαίνω για τον δήμο μου και τις υπηρεσίες του», τα παιδιά της τρίτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, τη Δευτέρα 2/12/2014 επισκέφτηκαν το χώρο του Δημαρχείου όπου στην αίθουσα συνεδριάσεων τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος και συνομίλησε μαζί τους.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 38/2014) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Χριστούγεννα στο Κιλκίς! Γιατί είναι πιο καλά...

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς δημιουργείται και οργανώνεται με πυρετώδεις ρυθμούς στην πλατεία Ειρήνης. Ο Δήμος Κιλκίς με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα των δράσεων και εκδηλώσεων που από 15 έως 31 Δεκεμβρίου θα προσφέρει χαρά, αγάπη, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις!

"Είμαστε σε καλό επίπεδο"

Με την συμμετοχή εκπροσώπων απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κιλκίς. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Περικλή Κολότσιου.

Γιαννιτσά: Σκοτώθηκε 39χρονος σε τροχαίο

Στις 02.12.2014 το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Γιαννιτσών – Εξαπλατάνου Πέλλας, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου ημεδαπού συνοδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα πρόσληψης 6.000 ανέργων ηλικίας 25- 66 ετών – Από τις 4 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις των επιχειρήσεων

Ξεκινά στις 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στη δεύτερη φάση του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 25- 66 ετών» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), με σκοπό τη δημιουργία 6.000 θέσεων (επιπλέον των 5.000, που είχαν αρχικά προκηρυχθεί) εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Δίλημμα Σαμαρά πριν το τέλος- Να υπογράψει την συμφωνία με την τρόικα και να φρενάρει την πτώση του ή να προχωρήσει σε εκλογικό ελιγμό με αφορμή τον Πρόεδρο και παράταση του Μνημονίου·Αλ. Τσίπρας: Το διακύβευμα είναι: Συνέχιση του Μνημονίου ή αλλαγή·Αφήστε τον Ρωμανό να ζήσει και να σπουδάσει- Σήμερα η απόφαση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Συντάξεις χηρείας- Στον αέρα έπειτα από τρία χρόνια!·»Επιστημονική» στροφή ΣΥΡΙΖΑ- «Ε, δεν θα τοποθετήσουμε κατσαπλιάδες στις τράπεζες»-Με «κεντροδεξιό προσωπείο» πλέον ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες του τοποθετήσεις·Την ώρα που ο απελπισμένος Βενιζέλος του κλείνει το μάτι