Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η Σόνια Θεοδωρίδου και ο Κιλκισιώτης μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης κοντά στους φυλακισμένους της Αυλώνας

Συνεπείς στο φιλανθρωπικό τους έργο και σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Σόνια Θεοδωρίδου και ο Θεόδωρος Ορφανίδης  παρουσιάζουν τις «Φωνές Χριστουγέννων», την Πέμπτη 18/12/2014 στις 14.00 στις Φυλακές του Αυλώνα.

Ο Κιλκισιώτης βουλευτής των ΑΝΕΛ Γαβρήλος Αβραμίδης μιλά στη Γνώμη



Παιδιά σκλάβοι… του καπιταλισμού

Της Κάλι Καρά
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της δουλείας, στοιχεία - σοκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 21 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες καταναγκαστικής εργασίας, στη συντριπτική τους πλειονότητα (σε ποσοστό 70%) είναι γυναίκες και παιδιά, με το πρόβλημα να είναι ιδιαίτερα έντονο κυρίως στην Αφρική. Σε περίπου 1 εκατομμύριο υπολογίζονται οι σκλάβοι συνολικά στην Ευρώπη.

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο Κιλκίς

Την 1η Δεκέμβρη,Παγκόσμια Hμέρα κατά του Aids, oι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στήριξαν την τεράστια προσπάθεια του Συλλόγου Οροθετικών ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ και την καμπάνια για την πρόληψη του HIV ενημερώνοντας και μοιράζοντας υλικό και προφυλακτικά στους πολίτες της πόλης μας.

Kinesis Κιλκίς: Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 91




Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 91.

Νέα ισοπαλία για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα υποχρεώθηκε μετά το τελικό 2-2 σκορ με αντίπαλο τον Μακεδονικό Δροσάτου η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. Μπορεί οι δυο ομάδες να είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στο πρώτο παίρνοντας δυο φορές την πρωτοπορία με 0-1 και 1-2 σκορ όμως στο δεύτερο μισό η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ήταν αυτή που υπερείχε φτάνοντας στην ισοφάριση ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες για να ανατρέψει το σκορ.

Σαμαράς: "Γιατί επιλέξαμε για υποψήφιο Πρόεδρο τον Σταύρο Δήμα"

Διάγγελμα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά
"Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είχε μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε πρόσχημα εκβιασμού πρόωρων εκλογών. Κι έτσι, ενώ οικονομικά είχαμε σταθεροποιηθεί και είχαμε μπει επιτέλους στην ανάκαμψη, δημιουργήθηκαν και πάλι σύννεφα πολιτικής αστάθειας μέσα στην Ελλάδα και πολιτικής αβεβαιότητας για την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Έλεγχος ταχύτητας σε χύδην και ογκομετρικά φορτηγά ΑΜ

Η Δ/νση Αξιοποίησης Εγγειοβελτιωτικών έργων του ΥΠΑΑΤ,για την εξαίρεση των ΑΜ φορτηγών από την υποχρέωση εφαρμογής των συστημάτων αντιεμπλοκής κατά την πέδηση, σας ενημερώνει ότι ο σημαντικότερος λόγος εξαίρεσης, ήταν το γεγονός ότι τα φορτηγά που χαρακτηρίζονται ΑΜ κινούνται με ταχύτητες που δεν ξεπερνούν τα 40 Km/h.

Τον έσωσαν στο παρά πέντε

Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:25 π.μ. η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς επενέβη για παροχή βοηθείας- διάσωσης ενός ατόμου του οποίου το Ι.Χ επιβατικό όχημα ακινητοποιήθηκε από την υπερχείλιση των υδάτων του Γαλλικού ποταμού μεταξύ των οικισμών Άνω και Κάτω Ποταμιάς.

Διάκριση για το Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Με την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Β. Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στο αγωνιστικό στυλ SELF DEFENCE παραδοσιακό συμμετείχε και ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς με τον Sensei των ακαδημιών τζούντο Καρύτσα Αθανάσιο 2 DAN W.J.F. ο οποίος αγωνίστηκε με το ζευγάρι του τον Sempai Κουγιουμτζίδη Πέτρο 4 KYU και κατέκτησαν το Αργυρό μετάλλιο 2η θέση.

Δράσεις Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η 3 Δεκέμβρη-Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία δίνει την ευκαιρία στην κοινωνία να εστιάσει την προσοχή της στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους και υλοποιώντας αλλαγές που θα αναπτύξουν νέες προοπτικές για την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Διακοπές κυκλοφορίας στους νομούς Κιλκίς και Χαλκιδικής, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί στα εξής σημεία:
ΚΙΛΚΙΣ: 1) στο 6ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κιλκίς – Μελανθίου,
2) στην Επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου,
3) στην ισόπεδη διάβαση του Γαλλικού ποταμού επί της Επαρχιακής οδού Αργυρούπολης – Σεβαστού και
4) στο 1ο χιλ. Επαρχιακής Οδού Μανδρών – Γαλλικού.

Πρόεδρος στις 29 Δεκεμβρίου ή εκλογές στις 25 Ιανουαρίου – Ψάχνει 4 ως 6 βουλευτές ή κυβέρνηση

- Κλειδί των εξελίξεων οι 180, “βλέπουν” προς ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
- Τα ονόματα που “παίζουν”για τη θέση του Προέδρου και πότε θα ανακοινωθεί επίσημα
- Πρόεδρος και συμφωνία με την τρόικα ή εκλογές είναι το δίλημμα προς τους βουλευτές

Σάββας Τσιτουρίδης: "Οι ιδέες και οι προτάσεις μου δεν δεσμεύουν ούτε τον πολιτικό φορέα που υπηρέτησα στο παρελθόν»

Στην κατάμεστη αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Υπουργού των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Τσιτουρίδη με τίτλο «Ευλογημένη η γη» που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη.

Τίτλοι εφημερίδων, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ευτυχές το νέον έτος!-Πιο κοντά η πολιτική αλλαγή μετά τη βεβιασμένη απόφαση για επίσπευση της Προεδρικής εκλογής·SOS για τη ζωή του Νίκου Ρωμανού- Συναντήσεις του πατέρα του με Σαμαρά, Τσίπρα, Ιερώνυμο·Κατρακυλούν ευρώ, πετρέλαιο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·»Λύση» με πόνο και αίμα-Eurogroup!- Δύο μήνες (καταρχάς) η παράταση του Μνημονίου·Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις- Ωμός εκβιασμός από Βερολίνο: «Ξεκαθαρίστε το τοπίο, διαφορετικά κόβουμε τη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών»·Σοκ!- Εκλογή Προέδρου μέσα στα Χριστούγεννα – 17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία