Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Μήλα και γιαούρτια θα μοιράσει ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 13:00 θα δοθούν μήλα και γιαούρτια της "Φάρμας Κουκάκη" στους δικαιούχους του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου στα γραφεία μας στον 1ο όροφο στη Γοργόπη. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου 6986064006

Εκδήλωση για την προώθηση του τουρισμού στο νομό Κιλκίς

"Ο Δήμος Παιονίας αγκαλιάζει όλα τα παιδιά"

Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού που υπογράφηκε 1989 από τα κράτη-μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, είναι το πιο σημαντικό θεσμικό πλαίσιο για την προστασία τους και έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συμβαλλόμενων κρατών από οποιαδήποτε άλλη σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην παγκόσμια ιστορία.

Μήνυμα Γκουντενούδη για την Παγκόσμια ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Χρήστος Γκουντνεούδης
Δήμαρχος Παιονίας
«Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης.»

Καλό ταξίδι Παναγιώτη Πάγκο

Υπογράφει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς αποχαιρετά σήμερα τον συνάδελφο, τον φίλο, τον συνεργάτη Παναγιώτη Πάγκο, το ιδρυτικό μέλος του κατ’ επανάληψη εκλεγέντα στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με ιδιαίτερη δραστηριότητα και συνέπεια μέχρι τέλους. 

Έστειλαν 300 ευρώ, αλλά σκύλος γιοκ

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, απάτη μέσω διαδικτύου που έγινε αρχές Νοεμβρίου στην Αριδαία Πέλλας. 
Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού και 36χρονης ημεδαπής, για απάτη.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας "Τα νέα του Κιλκίς".

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας "Τα νέα του Κιλκίς".
Δείτε ΕΔΩ

"Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους, την επιχείρηση ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ"

Υπογράφει το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ – DΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους, την επιχείρηση ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ για παράνομη και καταχρηστική στάση, αφού απέλυσε εργαζόμενη επειδή ήταν δραστήριο μέλος των σωματείων μας.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο Γαλλικός ποταμός έχει κέφια


Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 42/2014, 10-12-2014/1300 B) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Eκδήλωση απονομής βεβαιώσεων LAAS-PTE-NOCN από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Κιλκίς θα πραγματοποιήσει εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων LAAS-PTE-NOCN στις 20 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς (Αίθουσα παλαιάς Νομαρχίας).


Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας δίνουν το αίμα τους

O Σύλλογος Eργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας σας ενημερώνει ότι στις 18-12-14, ημέρα Πέμπτη, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς και ώρα από 10:00 π.μ. έως 12:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια αιμοδοσία των μελών του Συλλόγου. Ένα δείγμα ανθρωπιάς και δώρο ζωής στις μέρες των Χριστουγέννων.

Ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου στην Αλεξανδρούπολη

Γράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης*
Μουσικό Γυμνάσιο θα αποκτήσει από το σχολικό έτος 2015-2016 η πόλη της Αλεξανδρούπολης, το οποίο θα στεγαστεί στους χώρους του εμβληματικού για την πόλη και ήδη υπό ανακαίνιση νεοκλασικού κτιρίου έκτασης 800 τ.μ. του παλαιού νοσοκομείου.

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί στα εξής σημεία:
ΚΙΛΚΙΣ:- 6ο χιλ. Επ. Οδού Κιλκίς – Μελανθίου
- Επ. Οδού Λειψυδρίου - Φαναρίου
- Ισόπεδη διάβαση Γαλλικού Ποταμού επί της οδού Αργυρούπολης- Σεβαστού
- 1ο χιλ. Επ. Οδού Μανδρών – Γαλλικού
- στην Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Πολυκάστρου – Ευζώνων (στο τμήμα από Λιμνότοπο έως Αξιοχώρι)

Ρυθμίζεται η συγκοινωνιακή σύνδεση οικισμών εκτός νομού Θεσσαλονίκης με τη Θεσσαλονίκη μέσω του ΟΑΣΘ

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς ύστερα από συνεργασία του με το ΚΤΕΛ Κιλκίς και το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών και σε συνεργασία με τον Βουλευτή Πέλλας Δ. Σταμενίτη συνέταξε τροπολογία με την οποία ρυθμίζεται το θέμα της συγκοινωνιακής σύνδεσης οικισμών εκτός νομού Θεσσαλονίκης με τη Θεσσαλονίκη μέσω του ΟΑΣΘ.

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;


Η Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς, και η Πρωτοβουλία για την Λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου συνεχίζουν την χειμερινή τους δράση. Οι προβολές μας συνεχίζονται, αυτή την φορά στο Κέντρο πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ (Βυζαντίου 10) με τις βραβευμένες ταινίες του φετινού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, στις 20.30. στο Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ, Βυζαντίου 10 Βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Ανακοίνωση Περιφέρειας σχετικά με την γρίπη των πτηνών

Από το Τμήμα Υγείας των Ζώων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα γρίπης των πτηνών που εκδηλώθηκαν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Willy Brandt - Ενθυμήματα από τη ζωή ενός πολιτικού

Κινηματογράφος
Πέμπτη, 11.12.2014, ώρα 20.00
Goethe-Institut Thessaloniki, Βασ. Όλγας 66, Αίθουσα εκδηλώσεων
Είσοδος ελεύθερη 
Στα γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους
Ο Willy Brandt επηρέασε αποφασιστικά την μεταπολεμική ιστορία της Γερμανίας και της Ευρώπης: Ως Δήμαρχος του Δ. Βερολίνου κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ως Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ενός μεγάλου συνασπισμού, ως Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Δημοκρατίας της Βόννης και ως επί μακρόν Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας με διεθνή φήμη.

Έναρξη σεμιναρίων της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς στη Γουμένισσα και το Μαυρονέρι

Τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν τρία σεμινάρια της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς με τίτλο “Σύγχρονη Οικογένεια” στη Γουμένισσα και στο Μαυρονέρι. Η Σχολή Γονέων ευχαριστεί θερμά τον κ. Σαμαρά, Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, και την κ. Νίκογλου Γαρυφαλλιά, διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τον κ. Πετσανούκη Χρήστο, δάσκαλο, για τη συνεργασία.

Εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων στον δήμο Παιονίας

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Παίζουν με τη ζωή του- Αναισθησία Σαμαρά- Αθανασίου στο δράμα του Ρωμανού·ΑλέξηςΤσίπρας: Δημοκρατική εγρήγορση για κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας·ΟΟΣΑ- Το χάσμα πλούτου τροχοπέδη στην ανάπτυξη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κρύος ιδρώτας!- Άγχος Τσίπρα: Άρχισε τις ανέξοδες εξαγγελίες·Σενάρια με δραχμή επαναφέρει το REUTERS·Η τρόικα απαιτεί την κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών