Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων κλάσης 2018 για κατάθεση δελτίου

Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων κλάσης 2018 (Γεννημένοι το έτος 1997) για κατάθεση δελτίου.
Δείτε ΕΔΩ

"Το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι η ανεργία, η φτώχεια, η μόνιμη ανασφάλεια"

Υπογράφει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ
Όλοι οι εμποροϋπάλληλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Δεκεμβρίου
Συγκέντρωση στο ΚΑΡΦΟΥΡ Ευκαρπίας 10:00πμ

Συναδέλφισσα- συνάδελφε

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας για τις πλημμύρες

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας
Στο έλεος φυσικών καταστροφών και πλημμυρών για άλλη μια φορά βρέθηκε ο Δήμος Παιονίας. Πλημμύρες, κατολισθήσεις, καταστροφή οδικού και αγροτικού δικτύου, καλλιεργειών και κτηνοτροφικών μονάδων. Όλα αυτά με αποκορύφωμα ανθρώπινες απώλειες στην ευρύτερη περιοχή σκιαγραφούν την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού σε καταστάσεις έντονων καιρικών φαινομένων.

Παρελθόν το σπίτι του Τσούντα στο Κιλκίς


Δεν άντεξε στη φθορά του χρόνου και στο πολύ νερό των ημερών το κλασικό σπίτι του Τσούντα επί της 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς. Κατέρρευσε σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, 8 μ.μ.

Κιλκίς: Πλημμύρες και ερημοποίηση

Γράφει ο Σαράντης Δημητριάδης,
Ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας Α.Π.Θ.
Σε κείμενό μου με τίτλο «Κόντρες για το νερό. Ένα σχόλιο» (Kilkis24, 5 Δεκεμβρίου 2014) που δημοσιεύτηκε πριν από τα πρόσφατα δυσάρεστα και καταστροφικά πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, εξηγούσα τι ακριβώς συνιστά για το νομό Κιλκίς, και ιδιαίτερα για το Δήμο Κιλκίς, η απειλή της φυσικής ερημοποίησης του τόπου.

Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 15 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας ν. Κιλκίς

Σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 15:00, έγινε η συγκρότηση σε σώμα του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε μετά από ψηφοφορία των μελών είναι:

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την Επικράτεια.

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί στα εξής σημεία:
ΚΙΛΚΙΣ:- 4ο χλμ Επ. Οδού Πολυκάστρου – Κιλκίς
- 6ο χιλ. Επ. Οδού Κιλκίς – Μελανθίου
- Επ. Οδού Λειψυδρίου - Φαναρίου
- Ισόπεδη διάβαση Γαλλικού Ποταμού επί της οδού Αργυρούπολης- Σεβαστού
- 1ο χιλ. Επ. Οδού Μανδρών – Γαλλικού

Τραγωδία στο Γαλλικό ποταμό: Βρέθηκε νεκρός ο άνδρας που είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά

Τραγωδία στο Γαλλικό ποταμό, καθώς σήμερα το πρωί της Πέμπτης ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας που είχαν παρασύρει χθες τα ορμητικά νερά. Οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη από το απόγευμα της Τετάρτης με τους άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να ψάχνουν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βρουν τον άνδρα. Τελικά η κατάληξη είναι τραγική.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ η «επόμενη μέρα»-Κατήφεια στο Μαξίμου, απομονωμένος ο Αντ. Σαμαράς·Νίκησαν ο ανθρωπισμός, η λογική, η αλληλεγγύη (Ν. Ρωμανός)·Ιρλανδία- Μαζικό «όχι» στο νερό- «εμπόρευμα»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Γελοίο κράτος- Κόβουν από την οικογένεια (του στρατιώτη που σκοτώθηκε από όλμο στον Βόλο) την έκπτωση πολυτέκνων στο ηλεκτρικό!·Δεν υπάρχουν οι «180» (έως αυτή… τη στιγμή) – Οργιάζουν οι φήμες για Κουβέλη· Εισαγγελέας- Σε δίκη για κακούργημα ο διοικητής του ΙΚΑ

“Thessaloniki Hip Hop Festival 2014” για 12η συνεχόμενη χρονιά

Το φεστιβάλ-θεσμός “Thessaloniki Hip Hop Festival 2014”, γνωστό στους φίλους και ως THHF, σηκώνει γροθιά ψηλά για 12η συνεχόμενη χρονιά στην Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater (στον πολυχώρο του Μύλου).

Προσυνεδριακή δραστηριότητα της Κ.Ν.Ε στην Κεντρική Μακεδονία

Δελτίο τύπου ΚΝΕ
Κορυφώνεται η προσυνεδριακή δραστηριότητα των Τ.Ο της Ο.Π Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει του 11ου Συνεδρίου της Κ.Ν.Ε. Πολύμορφες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 14 Δεκέμβρη.

Μία ώρα λιγότερη εργασία για υπαλλήλους Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ – Ποιους αφορά (εγκύκλιος)

Τη μείωση του ωραρίου για υπαλλήλους του Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ των οποίων οι σύζυγοι είναι άτομα με αναπηρία ή έχουν παιδιά με αναπηρία γνωστοποιεί εγκύκλιος του ΙΚΑ κατ’ εφαρμογή του άρθρου 27 Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ 237/τ. Α 731-10-2014).

Δυο Κυριακές στο ηρωικό Δοξάτο Δράμας η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...”

Η πατρίδα μας είναι υπόδειγμα ηρωισμού για άλλους λαούς...Γνωστή είναι η φράση “οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες” ...Υπάρχει μία και μοναδική κωμόπολη στην Ελλάδα που γνώρισε τρεις φορές το ολοκαύτωμα μέσα σε τριάντα χρόνια, από τον ίδιο εισβολέα, τους Βουλγάρους. Κι όμως είναι ακόμα εδώ με τους κατοίκους να στέκουν αγέρωχοι και περήφανοι , ως Μακεδόνες εκεί στο νομό Δράμας .

Απολογισμός Νοεμβρίου 2014 για την Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Τι μας τρομάζει στο Νίκο Ρωμανό;

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Ένα μήνα τώρα, παρακολουθούμε την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού. Όπως την παρουσιάζουν τα κανάλια, το διαδίκτυο, τα σχόλια των διπλανών.. του Πρετεντέρη, όσων τέλος πάντων ασχολήθηκαν, όπως κι αν ασχολήθηκαν!