Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

"Εγκάρδιες ευχές για τα φετινά, κι 'ομως αθάνατα Χριστούγεννα"


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως  Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Προς όλους τους Κληρικούς, τους Μοναχούς και τους Λαϊκούς της Ι. Μητροπόλεώς μας

"Φέρτε πίσω τους αστυνομικούς και τα περιπολικά"

Δελτίο τύπου Ένωσης Αστυνομικών
Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
Τις προηγούμενες ημέρες το προεδρείο της Ένωσής μας φιλοξενήθηκε από τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ.ΟΡΦΑΝΟ Γεώργιο. Μία φιλοξενία που έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους της ένωσης μας να συζητήσουν με τον υπουργό για μία σειρά ζητημάτων που μας απασχολούν και χρειάζονται άμεσα λύσεις. Πιο συγκεκριμένα η συζήτηση επικεντρώθηκε στα κάτωθι:

Συγκίνησαν και συγκινήθηκαν οι Σόνια Θεοδωρίδου και ο Θεόδωρος Ορφανίδης στις φυλακές του Αυλώνα

Με περισσή συγκίνηση και κατάνυξη παρουσιάστηκαν οι Φωνές Χριστουγέννων στις Φυλακές του Αυλώνα,την Πέμπτη 18.12. Η διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης και τα μέλη της ορχήστρας Orchestra mobile,μαζί με την Χορωδία Μελωδοί και την Χορωδία Μολδαβών στην Αθήνα, ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Μουσική απο την Παγκόσμιο και Ελληνικό Ρεπερτόριο.

Ευχές EXPRESS


Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για 1.100 πρώην κρατικούς παιδικούς σταθμούς

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσαν ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς, με θέμα: «Να διασφαλιστεί από την Πολιτεία η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία των 1.100 πρώην κρατικών παιδικών σταθμών».

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους πραγματοποιεί ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς την προπαραμονή των Χριστουγέννων, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 5 μ.μ. στο κέντρο ''Θέατρο''.

"Ευχαριστούμε για όλα Κώστα Λαχά"

Υπογράφουν:
Δημήτρης Τερζίδης
Χρήστος Σπίγκος
Το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας και διακεκριμένου καλλιτέχνη Κώστα Λαχά μας πάγωσε. Αν και έφυγε σε νεαρή ηλικία από τη γενέθλια γη για να ανοίξει τα φτερά του στον κόσμο της τέχνης ποτέ δεν ξέχασε τον τόπο από τον οποίο ξεκίνησε.

Συγνώμη που ζω…

Της Δέσποινας Μοσχούτα
Τα δικηγορικά γραφεία που έχουν αναλάβει να πιέζουν τους δανειολήπτες για τις ανεξόφλητες δόσεις προς τις τράπεζες, τρομοκρατούν τον κόσμο και πάλι, και παρά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία.

"Μείζον θέμα η βιωσιμότητα των Επιμελητηρίων"

Στο κλίμα των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων οι οποίες αφορούν και το μέλλον του Επιμελητηριακού θεσμού πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς για το 2014. Η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του προέδρου για το μείζον θέμα της βιωσιμότητας των Επιμελητηρίων της Χώρας, το οποίο μονοπώλησε στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε που έγινε στις Σέρρες τον περασμένο Νοέμβρη, παρουσία των αρμόδιων Υπουργών-Υφυπουργών.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, επιστρέφονται από αύριο (19.12.2014) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Στο «παρά πέντε» των εκλογών- Υπηρέτες συμφερόντων·Μέρκελ: Δεν υπάρχει βοήθεια χωρίς ανταλλάγματα·Ο Αλ. Τσίπρας στην Π. Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-Αυτοδυναμία στη Βουλή για να αποφύγουμε τις τρικλοποδιές
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πονηριές Βενιζέλου-Εγκαταλείπει στον Σαμαρά (στην δύσκολη στιγμή) ο αντιπρόεδρος·Ορκίζεται στο ευρώ ο Τσίπρας και διαβεβαιώνει τους δανειστές ότι θα είναι καλό παιδί·Έξι κρατήσεις (!) πάνω στις αυξήσεις των αποστράτων- Ο πίνακας που αποτυπώνει το δράμα