Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Λέτε; Κήρυξη πρόωρων εκλογών πριν από την τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο;

Οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, των τελευταίων ωρών, είναι ραγδαίες και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Εμείς βράδυ Δευτέρας έχουμε να κάνουμε μία ερώτηση προς όλους τους Πολιτικούς Αρχηγούς και φυσικά και όλους του βουλευτές: Υπάρχει ενδεχόμενο να κηρυχθούν πρόωρες Εθνικές εκλογές, πριν πάμε στην τρίτη εκλογική διαδικασία του Προέδρου της Δημοκρατίας; (πριν από τις 29/12/2014).

Ευχές Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς


Τρέξτε για να μη γεράσετε!

Το τρέξιμο μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία του γήρατος, ακόμη και στους ανθρώπους τρίτης ηλικίας (60 ετών και άνω). Αυτό υποστηρίζει μια έρευνα αμερικανών επιστημόνων, οι οποίοι μελέτησαν τα ποσά ενέργειας που δαπανούν άντρες και γυναίκες, οι οποίοι παρέμεναν δραστήριοι σωματικά στην ηλικία των 60-70 ετών.

Πετυχημένη εκδήλωση από τις ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση για τις ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς το Χριστουγεννιάτικο 2ο Εσωτερικό Κύπελλο Shiai Προσφοράς στον συνάνθρωπο ολοκληρώθηκε με συμμετοχή 32 μικρών και μεγάλων Τζουντόκα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα προπονήσεων Τζούντο του 1ου Λυκείου Κιλκίς.

Επίσκεψη μαθητών δημοτικού σχολείου στην παιδιατρική του νοσοκομείου Κιλκίς


Το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί διπλά

- Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά, την εταιρεία BDF (Beiersdorf Hellas Α.Ε.), για την προσφορά επτά (7) pc DELL και δέκα (10) monitor DELL που θα καλύψουν ανάγκες του σχολείου σε Ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
- Ευχαριστούν επίσης θερμά, την Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες” για την επίσκεψη και την προσφορά μιας ηλεκτρικής σκούπας, για τις ανάγκες σχολείου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

Θελ να μαθάν ποντιακά ο Γέργον τη Γεωργαντάντων

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων – Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς παρέστη το Σάββατο 20/12/2014 σε εκδήλωση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.Ν.Ε.Δ.Ι.Β.Ι.Μ) και συγκεκριμένα του τμήματος «Εκμάθηση της ποντιακής Διαλέκτου» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στην πλατεία Ειρήνης.

Οι τιμές κρέατος στο κρεοπωλεία του Κιλκίς

Ξεκινά η πληρωμή του υπολοίπου της ενιαίας ενίσχυσης ύψους 1 δις ευρώ σε 700.000 δικαιούχους

«Σήμερα αργά το απόγευμα πιστώνονται στην τράπεζα τα χρήματα του υπολοίπου της ενιαίας ενίσχυσης ύψους 1 δις ευρώ για 700.000 δικαιούχους παραγωγούς που έχουν υποβάλλει δηλώσεις καλλιέργειας και εκτροφής. Όπως και στην προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης έτσι και σήμερα οι πληρωμές γίνονται χωρίς παρακρατήσεις.

Ευχές Επιμελητηρίου Κιλκίς


Ευχές Διοίκησης Νοσοκομείου Κιλκίς


Ευχές Ειρήνης Αγαθοπούλου


Στο Κιλκίς σήμερα 22 Δεκεμβρίου είναι πιο καλά!

Σήμερα 22 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς το πρωί μη χάσετε την παραμυθού μας Παναγιώτα Βερβερίδου και τις δράσεις των μαθητών ενώ το απόγευμα θα απολαύσετε τους Καλλικάντζαρους vs Ξωτικών, τη χορευτική παράσταση ''Η χώρα των ζαχαρωτών'' από τη σχολή χορού της Μιράντας Φροστ, στις 7 τη μουσική πρόταση Sparkling stars sing the Christmas Carols! από τη χορωδία του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών της Αντιγόνης Ναλμπάντη, στις 7.30 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ' όλο τον κόσμο από τη Χορωδία του Πολυάνειου Ωδείου και φυσικά το παραμύθι από τη Σοφία Βουτριαρίδου, τα ζαχαρωτά, το τσαγάκι και πολλές πολλές εκπλήξεις ....
Και μην ξεχνάτε να στείλετε το γράμμα σας στον Αι-Βασίλη.

Άλλωστε στο Κιλκίς ........... είναι πιο καλά!

Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που διέπραττε κλοπές φορτηγών ιδιαίτερα μεγάλης αξίας

- Συνελήφθησαν 11 άτομα, όλοι τους μέλη της εγκληματικής οργάνωσης
- Η δράση της οργάνωσης επεκτείνονταν σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας
- Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 37 κλοπές φορτηγών σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες και Χαλκιδική
- Η αξία των κλοπιμαίων αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ

Ευχετήριο μήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας, κ. Γιώργου Γεωργαντά

«To 2015 επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο, επενδύουμε στην νέα γενιά.

Αφήνουμε πίσω τις δύσκολες στιγμές, οικοδομούμε το αύριο σεβόμενοι τις θυσίες των Ελλήνων.

Στοχεύουμε στη γνώση, στην καινοτομία, στις αξίες της ελληνικής Παιδείας.

Ενωμένοι για μια εθνική προσπάθεια, αισιόδοξοι και υγιείς.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος»


Γιώργος Γεωργαντάς
Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων


Ευχές εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κατάσταση απελπισίας- Τι κινήσεις έχει ακόμα ο πρωθυπουργός πριν από την Τρίτη ψηφοφορία (στις 29)·Πριονοκορδέλα και στις αναπηρικές συντάξεις-Με νόμο Λοβέρδου- Κουτρουμάνη από το 2010!- Ποιες άλλες θα υποστούν περικοπές από την 1η Ιανουαρίου 2015·Ποιοι θα δικάσουν τον Γ. Παπακωνσταντίνου
ΕΘΝΟΣ ·Ανοιχτά χαρτιά για Πρόεδρο και εκλογές-Πως διαμορφώνεται το σκηνικό παραμονές του Β’ γύρου·Ταμεία στο «κόκκινο»- Μαύρη τρύπα 1.5 δις σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ·Η… δωροδοκία που διεκδικεί Όσκαρ κωμωδίας! – Οι αντιφάσεις των πρωταγωνιστών

Οι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ευχαριστούν

"Συναδέλφισσες,συνάδελφοι, Σαν ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 19ης Δεκέμβρη , αλλά και όσους συνεργαστήκαμε μαζί, την προηγουμένη χρονιά, σε διάφορες πρωτοβουλίες. Η ενίσχυση της παράταξής μας και οι 3 έδρες στο νέο Δ.Σ. γεννούν, αναμφίβολα, μεγάλες ευθύνες σε όλους μας.