Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Σημαντική εμπειρία για το Kinesis Fight Club Κιλκίς

Σημαντική εμπειρία αποκόμισε το Kinesis με την συμμετοχή του στα Scorpion Trials στην Θεσσαλονίκη σε αγώνες Kick Boxing. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 21 Δεκεμβρίου στο Ιβανώφειο και ήταν προκριματικοί, ώστε να μπορέσουν να επιλεχθούν αθλητές για τους επαγγελματικούς αγώνες Scorpion 8 τον Φεβρουάριο.

"Στην τρίτη ψηφοφορία «παρών» δεν θα υπάρχει", είπε ο Αντώνης Σαμαράς

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά τη σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Παρά τις όποιες διαφορές μας και παρά την τρομοκρατία και τη λάσπη του δίδυμου Τσίπρα – Καμμένου και άλλοι Βουλευτές σήμερα, ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ευχές Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα


Άκρως δημιουργική και εκπαιδευτική η σύμπραξη του «ΒηματίΖΩ» με το ΔΙΕΚ Κιλκίς

Με επιτυχία έχει ξεκινήσει η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» από το ΔΙΕΚ Κιλκίς, στα πλαίσια της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (chef)» φθινοπωρινού εξαμήνου κατάρτισης 2014Β.

Η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου στην Λέσχη Ανάγνωσης της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών

Στην καθιερωμένη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών παραβρέθηκε η ψυχολόγος, M.Sc. Έλλη Φρεγγίδου, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, προκειμένου να συζητηθεί το βιβλίο της ψυχοθεραπεύτριας Ιζαμπέλ Φιλιοζά “Η νοημοσύνη της καρδιάς”.

Πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ, που κατατέθηκε σήμερα, για την επαναφορά της 13ης σύνταξης (δώρου Χριστουγέννων) για συντάξεις ως 700 ευρώ

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ
Η κυβέρνηση και η τρόικα με τις πολιτικές της σκληρής λιτότητας, που εφάρμοσαν τα τελευταία πέντε χρόνια, μείωσαν τις συντάξεις από 20% έως 50% οδηγώντας τους συνταξιούχους -και ιδιαίτερα τους χαμηλοσυνταξιούχους- και τις οικογένειές τους στην οικονομική εξαθλίωση και στη φτώχεια.

«Πλημμύρισε» το σπιτάκι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Με εξαιρετική επιτυχία και πλήθος συγκεντρωμένου κόσμου ολοκληρώθηκε η βραδιά της 20ής Δεκεμβρίου που ήταν αφιερωμένη στην ποντιακή κουζίνα και στους ποντιακούς χορούς από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Κιλκίς σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Μεγάλης Βρύσης, της Επταλόφου και της Πικρολίμνης στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς.

Με 12 μετάλλια γύρισε ο Άθλος Κιλκίς από πρωτάθλημα ταεκβοντο της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Στις 19-20-21/12 ήμερες Παρασκευή ,Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 4ο Προκριματικό Πρωτάθλημα tae kwon do της ΕΤΑΒΕ στο Γήπεδο της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τον αριθμό των εφτακοσίων και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό λόγω του ότι από τα αποτελέσματα κρίνονταν οι θέσεις στο κλιμάκιο εθνικής ομάδας της βορείου Ελλάδος. Πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες αλλά κυρίως στις κατηγορίες εφήβων και ανδρών.

Παραμονές Χριστουγέννων γεμάτη δράση η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Με πολλά παιχνίδια και δράση η Ακαδημία έκλεισε την φετινή της παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους συμμετέχοντας όπως κάθε χρόνο σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλες σχεδόν τις συνεργαζόμενες με αυτήν Ακαδημίες.

Οι μικροί κηπουροί του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς ξεκίνησε από το Νοέμβριο η καλλιέργεια μαρουλιών σε ειδικούς σάκους με λίπασμα και θρεπτικά συστατικά. Η καλλιέργεια αυτή εντάσσεται στο Τοπικό Δίκτυο «Η Επιστήμη και η Γνώση στην Υπηρεσία του Ανθρώπου (Εθελοντισμός και Κοινωνική Αλληλεγγύη)» και στη θεματική ενότητα «Καλλιέργεια λαχανικών σε συνθήκες αστικού περιβάλλοντος»

Πράξη Αγάπης του 1ου 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 1ου 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τους γονείς και μαθητές/τριες του Σχολείου για τη συμμετοχή τους στην «Πράξη Αγάπης» η οποία υλοποιείται κάθε χρόνο.

Επιτυχιών συνέχεια για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Την άκρος επιτυχημένη πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα συνέχισε η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και σε αυτό της Α' κατηγορίας το 2014. Τερματίζοντας στην Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μαζέψει 20 βαθμούς σε έντεκα αναμετρήσεις στο τέλος του πρώτου γύρου ο αρχικός στόχος αυτός της παραμονής στην κατηγορία δείχνει να έχει επιτευχθεί.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ για Κώστα Λαχά

Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, εκφράζει την βαθιά του θλίψη και συγκίνηση για τον θάνατο του συντοπίτη μας ζωγράφου και λογοτέχνη, Κώστα Λαχά, του πολυτάλαντου καλλιτέχνη, στο όνομα του οποίου επαίρεται ο γενέθλιος τόπος του, του δημιουργού που καταξιώθηκε πανελλαδικά και δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένας από τους σημαντικότερους της μεταπολεμικής περιόδου, του ανθρώπου με την πραγματική διάσταση του όρου, που αν και έφτασε στην κορυφή της πυραμίδας δεν ξέχασε τις ρίζες του, παρέμεινε σεμνός και απλός και δεν έπαψε να νοιάζεται για τη γενέτειρά του.

Ευχές δήμου Παιονίας


Εγκύκλιος Χριστουγέννων Μητροπολίτη Κιλκίς

Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί,
τέκνα ἐν Κυρίω ἀγαπητά, χαίρετε ἐν Χριστῷ τεχθέντι, πάντοτε
«Χριστὸς γεννᾶται, δοξάσατε! Χριστὸς ἐξ οὐρανῶν, ἀπαντήσατε! Χριστὸς ἐπὶ γῆς, ὑψώθητε. ᾌσατε τῷ Κυρίῳ πᾶσα ἡ γῆ, καὶ ἐν εὐφροσύνῃ, ἀνυμνήσατε λαοί, ὅτι δεδόξασται».

Η χαρά της ελεύσεως του Χριστού εις τον κόσμον πλημμυρίζει όχι μόνο τις καρδιές των ανθρώπων αλλά και την φύσιν και την κτίσιν άπασαν. Η χαρά της λυτρώσεως, η οποία ήτο ο πόθος της ξεπεσμένης και καταπτοημένης ανθρωπότητος, έρχεται να συνυπάρξει με τη χαρά της δημιουργίας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ο εξευτελισμός τους θα γίνει τέλειος-Αρχειοθέτησαν χωρίς έρευνα τις καταγγελίες περί χρηματισμού·Προεκλογικά χατίρια και μνημονιακές υποχρεώσεις- - 103 τροπολογίες σε ένα νομοσχέδιο·Μαφιόζικη επίθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι στο νοσοκομείο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τιμωρία για όσους κατέθεσαν πινακίδες-Θα πληρώνουν όλο το ποσό για να τις πάρουν πίσω και όχι για το χρονικό διάστημα που απομένει·2η ψηφοφορία-«Σταύρος Δήμας» με το…σταγονόμετρο!- Τι αναμένεται να συμβεί σήμερα στη Βουλή·Ουρές στις τράπεζες για ΕΝΦΙΑ- συντάξεις