Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Φλωρίδης: «Κάνουμε κόμμα και κατεβαίνουμε στις εκλογές»

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα προανήγγειλε μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής Reaction του Action24 τη Τρίτη ο πρώην Υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης στο οποίο όπως ανέφερε θα συμμετέχει και η Αννα Διαμαντοπούλου.

Προκήρυξη ακόμη πέντε (5) θέσεων επικουρικών ιατρών για το νοσοκομείο Κιλκίς

Με την υπ’ αριθμ.: Υ10α/Γ.Π.100980 της 23 Δεκεμβρίου 2014 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, προκηρύχθηκαν ακόμη πέντε θέσεις επικουρικών ιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς στις εξής ειδικότητες:
1. Μία (1) θέση ειδικού Καρδιολόγου
2. Μία (1) θέση ειδικού Παιδιάτρου
3. Μία (1) θέση ειδικού Νεφρολόγου
4. Δύο (2) θέσεις ειδικών Ψυχιάτρων

Χριστουγεννιάτικα του 2014 - Συμμέθεξη στη μοναδική κοινωνία της κοινής χαράς

[εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Ενότητα στη θεανθρωπο-ζωή, συμμέθεξη στη χριστό-δωρη χαρά, συγ-κοινωνία στην αθάνατη εσχατολογική ελπίδα: όλα αυτά και όσα άλλα (όντως βεβιωμένα και βιούμενα και ελπιζόμενα) τα θεολόγησαν ποιητικά οι εθελούσια άνθρωποι του Θεού, για χάρη όλων των συν-ανθρώπων μέσα στη σωτήρια οικονομία του Θεού.

Καλωσόρισμα του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στους νέους αθλητές του

Στην φιλοσοφία των μεγάλων ομάδων της χώρας κινήθηκε κι εφέτος το τμήμα στίβου του Α.Σ. ΑΙΑΣ προσθέτοντας στο δυναμικό του νέους ταλαντούχους αθλητές οι οποίοι θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην αναρρίχησή του στην κατάταξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές του συλλόγου και τα ταλέντα των τμημάτων υποδομής. Εξάλλου ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ήταν ο σύλλογος με την μεγαλύτερη άνοδο-57 θέσεων στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. γεγονός ακόμα πιο σημαντικό αν συνυπολογιστεί ότι υπήρξαν ατυχίες με τραυματισμούς των πτρωταθλητών του συλλόγου.

Συναυλία χορωδίας Δημοτικού Σχολείου Δροσάτου

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 στον ενοριακό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δροσάτου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία της χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Δροσάτου με τίτλο «Τι Σοί προσενέγκωμεν Χριστέ…». Μετά τον εσπερινό της παραμονής των Χριστουγέννων , η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου απέδωσε βυζαντινούς ύμνους του Δωδεκαημέρου και έψαλε τα βυζαντινά κάλαντα.

Αστυνομικοί συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για να τα παραδώσουν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα

H Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Ευχές από το Kinesis Kilkis