Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις στο ''Χριστουγεννιάτικο Χωριό''

Με παραδοσιακά χοροτεχνήματα, σύγχρονη δυτική μουσική και το κυριότερο με την ενθουσιώδη δύναμη και το μπρίο των εφήβων γέμισε χθες η σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς η οποία φιλοξένησε τις μεταφερθείσες, λόγω κακοκαιρίας, εκδηλώσεις του ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού''.

Προσοχή στον παγετό συνιστά ο δήμος Κιλκίς

Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας – Διαχείρισης Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς συνιστά στους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων αυξημένη προσοχή κατά την οδήγηση σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλκίς, τις πρωινές κυρίως ώρες, λόγω παγετού.

Μεταφορά εκδηλώσεων ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού'' και σήμερα στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς

Στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς μετακομίζει και σήμερα το ''Χριστουγεννιάτικο Χωριό'' του Δήμου Κιλκίς.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
- Face painting στις 18.00 ( φουαγιέ)
- Pondiak party από τους Νέστορα Αμοιρίδη, Χαράλαμπο Κιτσονίδη και Θεόφιλο Αγαθαγγελίδη στις 18:30
- Ζumba Santa Party από το Γυμναστήριο Kinesis στις 19:00
- Μουσική παράσταση της ομάδας κρουστών Aidos στις 19:30

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης), διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα ακόλουθα σημεία:

"Η πολιτιστική κληρονομιά του λαού μας, με τα μάτια των εχθρών"

Γράφει η Θεοδώρα Παπαδοπούλου
Πόσο επικίνδυνο είναι να βλέπει ένας λαός την "κληρονομιά" του με τα μάτια των εχθρών του, χάνοντας με αυτό τον τρόπο τα όπλα που του χρειάζονται για να τους πολεμήσει.

Μίλησαν!!!

Δήλωση Γ. Παναγιωτακόπουλου 
Αν οι σημερινοί λαλίστατοι περί ενότητας και συνοχής της παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, μιλούσαν την εποχή της μεγάλης κρίσης, της νεοσυντηρητικής στροφής, της μετάλλαξης σε υποστήριγμα του Σαμαρά ...

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για πρόσληψη 186 ατόμων στο Ε.Κ.Α.Β.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 7Κ/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/23.12.2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου – ειδικότητας Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ο Αλ. Τσίπρας στη μεγάλη συγκέντρωση στο «Σινέ Κεραμεικός»-Στα χέρια του λαού το κλειδί της χώρας·Τα 8 εγκληματικά λάθη της ναυτικής τραγωδίας-10 νεκροί, θρίλερ με δεκάδες αγνοούμενους·Καθησυχαστικός και ο Γκ. Χαρδούβελης- Δεν υπάρχει ταμειακό πρόβλημα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Οι 27 μέρες της φωτιάς-Κάλπες 25 Ιανουαρίου σε συνθήκες ακραίας πόλωσης·Άρχισαν οι εκβιασμοί του ΔΝΤ·Δέκα (μέχρι στιγμής) οι νεκροί, αλαλούμ (!) με τους αγνοούμενους- «Να μην το ζήσει κανείς!»- Μιλάνε αυτοί που γύρισαν από την κόλαση

«Άτλας»: Όλα τα ένσημά σας με ένα “κλικ”

Άνοιξε η εφαρμογή «Άτλας» που δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ να δουν τα ένσημά τους από το 1994 και μετά online. To μόνο που απαιτείται να κάνει κανείς μπαίνοντας στην ιστοσελίδα «www.atlas.gov.gr» είναι να συμπληρώσει στα ειδικά πεδία το ΑΜΚΑ του και τους κωδικούς του taxisnet.