Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Διεθνές πρωτάθλημα αυτοάμυνας στο Κιλκίς

Θεσμός πλέον τα πρωταθλήματα που διοργανώνει ο Α.Σ Σωκράτης, σε συνεργασία με το Kinesis Fight Club κάθε χρόνο στο Κιλκίς.

Στις 25 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Victoria, πραγματοποιήθηκε Διεθνές Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας ISDO (International Self Defense Organization) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας Ε.Ο.Α.

Στο κάλεσμα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές μας χώρες, με αποτέλεσμα οι συμμετοχές των αθλητών να ξεπερνούν τις 200.

Το αγωνιστικό στυλ ήταν το Kyokushin και υπήρξε και αγώνας επίδειξης Kick Boxing από αθλητές του KInesis Fight Club, τον Στάθη Ασίκη και τον Χάρη Πιπερίδη. Οι αθλητές του Kinesis που συμμετείχαν ήταν οι Καλαμπουρτζής Αθανάσιος, ο Νικολαΐδης Μάκης, ο Σιδηρόπουλος Δημήτρης, ο Σοατζόγλου, ο Γραμμενούδης Χρήστος, η Μιλεούνη Ερμιόνη, ο Τριανταφυλλίδης Γιώργος, ο Νάκος Χαράλαμπος, ο Σακαλάκης Πέτρος, η Ιωαννίδου Χρύσα, ο Νίκογλου Σαράντης, ο Τριανταφυλλίδης Διογένης, ο Ρωμανίδης Ραφαήλ και ο Φωκάς Χρήστος με γενικό απολογισμό μεταλλίων 4 χρυσά και 5 ασημένια και 3 χάλκινα.

Οι κατηγορίες ξεκινούσαν από την ηλικία των 5 ετών και έφταναν έως και αυτή των βετεράνων, άνω των 40.

Οι διοργανωτές των αγώνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους χορηγούς των αγώνων, την εταιρία καλλυντικών Bionike, την Αυγοδιατροφική, την εταιρία Χατζηγεωργιάδη (ενοικίασης οπτικοακουστικών συστημάτων), την Power Spine System (αποκατάσταση τραυματισμών σπονδυλικής στήλης),το Beer House Art Café και φυσικά τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης, το Γυμναστήριο Kinesis. Επίσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το ξενοδοχείο VICTORIA για την άψογη φιλοξενία στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.