Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Εργαστήριο κατασκευής υφασμάτινης κούκλας και άλλες δράσεις

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, δημιουργεί τμήματα «Εργαστηρίου κατασκευής υφασμάτινης κούκλας» και προσκαλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα αυτά. Οι μέρες που θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα θα είναι Τετάρτη και Πέμπτη 6:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ. Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Υπεύθυνη του εργαστηρίου αυτού θα είναι η κ. Δέσποινα Κοσμίδου η οποία θα παρέχει εθελοντικά τις γνώσεις της στο αντικείμενο αυτό.

Προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα τμήματα αυτά, θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο εργαστήριο, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. -  Μητροπόλεως 11.

Πρόσφυγες - Ειδομένη

Βάσει του καταστατικού του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και συγκεκριμένα του Άρθρου 2, παράγραφος 2., σκοπός του «Λυκείου των Ελληνίδων - Παράρτημα Κιλκίς» είναι:  «Η εξύψωση της Ελληνίδας, η ηθική συμπαράσταση στη μητέρα και το παιδί και η ισότητα των φύλων».

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, συλλέγει τρόφιμα, παιδικά είδη, φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής για τα παιδιά και τους πρόσφυγες στα σύνορα της Ειδομένης.

Πιο συγκεκριμένα, δεχόμαστε καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις εγκαταστάσεις μας, Μητροπόλεως 11 κατά τις 6:00 μ.μ.– 8:00 μ.μ. τα εξής είδη:
Κρουασάν, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, ατομικοί χυμοί, γάλα μακράς διάρκειας, έτοιμες παιδικές - βρεφικές τροφές, πάνες για μωρά, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ατομικά σαπούνια, σερβιέτες, ρούχα για παιδιά και ενήλικες, αντιβηχικά σιρόπια, παπούτσια (βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και ανδρικά).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. -  Μητροπόλεως 11.

Ένα μεσημέρι Κυριακής για όλη την οικογένεια…
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας περιμένει την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015  και ώρα 13:00 στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών».

Επίσημοι προσκεκλημένοι; Όλοι εσείς.

Θέμα; Η καλή παρέα, το καλό φαγητό και χορός...

Ένα μεσημέρι Κυριακής για όλη την οικογένεια.

Θα είναι χαρά μας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Να ενημερώσουμε πως θα υπάρχει και παιδικό μενού που έχει ορισθεί στα 8 ευρώ.

Λαχειοφόρος
Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν για τη λαχειοφόρο που πραγματοποίησε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς είναι οι:

1. Ο αριθμός 2336 κερδίζει το ποδήλατο - κ. Σαββίδης Γεώργιος

2. Ο αριθμός 1439 κερδίζει την τηλεόραση- κ. Ασλανίδης Άκης

3. Ο αριθμός 834 κερδίζει το tablet - κ. Οξουζίδου Γεωργία

4. Ο αριθμός 1179 κερδίζει την πολυκαφετιέρα - κ. Ντεκίδης Γεώργιος

Εκδρομή Πήλιο - Βόλος
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στο Βόλο – Πήλιο. Η συγκεκριμένη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, δηλαδή Σάββατο 28/11 (ημέρα αναχώρησης) και Κυριακή 29/11 (ημέρα επιστροφής). 

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά, να συμμετέχετε στην εκδρομή αυτή και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη και όμορφη παρέα για το διήμερο αυτό. Παρακαλούμε πολύ οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015. Τιμή εισιτηρίου: 65 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα εξής: λεωφορείο και διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό).

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. - Μητροπόλεως 11.

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.