Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

"Δώρισε τα μαλλιά σου, δώρισε αγάπη"

Ανακοίνωση 9ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Στα πλαίσια ενός ευρύτερου προγράμματος «Αλληλεγγύης – Φιλίας –Προσφοράς» που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά το σχολείο μας, οργανώνουμε εθελοντική δράση με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας με τίτλο: «ΔΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ, ΔΩΡΙΣΕ ΑΓΑΠΗ», με την έγκριση της Σχολικής μας Συμβούλου 1ης Περιφέρειας Κιλκίς, κ. Ιωάννας Αρβανίτη.


Στόχο μας, η ευαισθητοποίηση των μαθητών και των γονέων για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια ή δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.).

Χρειαζόμαστε και εσάς δίπλα μας αρωγούς στην προσπάθεια μας. Γι’ αυτό τον λόγο ψάχνουμε εθελοντές μαθητές που θα ενστερνιστούν το δικό μας όνειρο και όλοι μαζί θα καταφέρουμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, από όλα τα σχολεία του Κιλκίς!

Στις 9 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη στην αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου, θα περιμένει τους μαθητές συνεργαζόμενος κομμωτής, μέλος του σωματίου donatehair, όπου θα κόβει ΔΩΡΕΑΝ τα μαλλιά των παιδιών ( ΚΑΙ ΓΟΝΈΩΝ)! Τα μαλλιά θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως έχουν οριστεί από την εταιρεία που έχει αναλάβει να δημιουργεί τις περούκες για τα παιδιά με καρκίνο!


Αποδεκτά είναι τα μαλλιά:

·20 εκατοστά και άνω, δεν υπάρχει μέγιστο επιτρεπτό όριο.

·ΜΟΝΟ στο φυσικό τους χρώμα, σε υγιή κατάσταση.

·και με λευκές τρίχες.

·Που έχουν κρατηθεί για χρόνια κομμένα αρκεί αν τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Επιπρόσθετα να έχουν διατηρηθεί σε χώρο χωρίς υγρασία.
·Φυλαριστά, αρκεί το μεγαλύτερο μέρος τους να είναι 20 εκατοστά και άνω.

Λούζετε και χτενίζετε καλά τα μαλλιά. από το προηγούμενο βράδυ!

Μπορείτε να δωρίσετε τα μαλλιά σας ανεξάρτητα με την ηλικία σας και το φύλο σας.


ΔΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ 

ΚΑΙ ΑΛΩΠΕΚΙΑ


Όπου υπάρχει αγάπη υπάρχει τρόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.