Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” στην Νέα Πέλλα

Στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και αμέσως μετά τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Πέλλας μας περιμένει ένα πανέμορφο, νοικοκυρεμένο, προσφυγικό χωριό, με άριστη ρυμοτομία και πλούσια βλάστηση. Το γνωρίζουμε αυτή την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 11:45 μέσα από την συχνότητα της 4Ε .

Ενισχυμένος τη νέα χρονιά ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Με έξι προσθήκες στο δυναμικό του θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα μετά τις προσχωρήσεις των Φωτιάδη Γεώργιου, Γιαννακίδη Γεώργιου και Γιαννακίδη Ισαάκ, Ασίκη Παναγιώτη, Φουντουκίδη Γρηγόριου και Μουρατίδη Γεώργιου.

Στη εκπομπή «ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 6» την Τετάρτη η Αγαθοπούλου


Την Τετάρτη 14 Γενάρη 2015 στις 19.00 η Ειρήνη Αγαθοπούλου, βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ, είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 6».

Κιλκίς: Καθορίστηκαν οι χώροι για την προεκλογική προβολή υποψηφίων και κομμάτων

Με αποκλειστικό θέμα τον καθορισμό των διατιθέμενων χώρων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κιλκίς για την προεκλογική προβολή των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων, τα οποία και συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και με τη συμμετοχή εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων και εκπροσώπων συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων.

"Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και Τρίτη έδρα σε έναν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ βουλευτή"

Άρθρο-Παρέμβαση του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Σταμάτη Παπουλίδη 
Στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου παίζονται πολλά για τη χώρα μας αλλά και για τον τόπο μας το Κιλκίς.
Το ψευδοδίλημμα του ιδιότυπου μικρού δικομματισμού δεν μπορεί να οδηγήσει την Πατρίδα μας στην έξοδο από την οικονομική και κοινωνική κρίση που την μαστίζει τα τελευταία έξι χρόνια.

Το χρονικό της Ανθρωπιστικής βοήθειας στους μετανάστες της Ειδομένης΄

Μια ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών βρέθηκε τη περίοδο των Χριστουγέννων, να προσφέρει βοήθεια στους μετανάστες της Ειδομένης ,δείχνοντας ότι πέρα τις ταμπέλες είμαστε άνθρωποι και νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο.

Από εταιρία λιπασμάτων ζητούνται 2 γεωπόνοι 13-1-2015

Από εταιρία λιπασμάτων ζητούνται 2 γεωπόνοι:
Α. Γεωπόνος – Πωλητής με εμπειρία στον κλάδο πέραν των 5 ετών. Περιοχή ευθύνης: Δυτική Ελλάδα με προτεινόμενη διαμονή Αχαΐα – Βάρδα – Ηλεία.
Β. Γεωπόνος γραφείου με διαμονή στην Αθήνα. Ταλαντούχος με θέληση για εργασία, πολύ καλά Αγγλικά, Προγράμματα υπολογιστών ζητούνται.
Αποστολή βιογραφικών στο: greeklifert@gmail.com

ΚΚΕ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς προκαλεί προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού"

Δελτίο τύπου Τ.Ε. ΚΚΕ Κιλκίς
Δε θα χρειαζόταν πραγματικά να αναφερθούμε και να σχολιάσουμε καμία ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, ή δηλώσεις και ανακοινώσεις στελεχών και υποψήφιών του. Εξάλλου η κριτική του ΚΚΕ στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα είναι γνωστή και ξεκάθαρη.

Παρατείνεται λόγω της κακοκαιρίας μέχρι τις 21 Ιανουαρίου η διαδικασία ολοκλήρωσης της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου

Τo Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι παρατείνεται λόγω της κακοκαιρίας μέχρι τις 21 Ιανουαρίου η διαδικασία ολοκλήρωσης της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, παράλληλα δε ξεκινούν έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την καταγραφή των απωλειών στη γαλακτοπαραγωγή εξαιτίας του καταρροϊκού πυρετού.
Συγκεκριμένα ανακοινώνεται ότι:

Αγαθοπούλου; «Αφήστε μας να επιστρέψουμε στις ζωές μας»

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Συνάντηση αλληλεγγύης με τις αγωνιζόμενες γυναίκες του Υπουργείου Οικονομικών που κλείνουν 253 μέρες σε διαθεσιμότητα, πραγματοποίησε σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς η μέχρι πρόσφατα βουλευτής και υποψήφια τώρα βουλευτής του κόμματος Ειρήνη Αγαθοπούλου.

"Έρχεστε... δεν σας χρειαζόμαστε"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς
Σκέψεις διαβάζοντας το “Συγκροτημένο” πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Έστω και στην ύστατη στιγμή απαντήστε.
1)Αν αποτύχει η περιβόητη διαπραγμάτευση πως σκοπεύετε να κυβερνήσετε. Είναι έτοιμη η Ελλάδα να βιώσει αυτή τη χρονική στιγμή την απομόνωση;

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για διακίνηση λαθροεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (12-1-2015) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνολικά 4 υπήκοοι Αφγανιστάν, για – κατά περίπτωση- διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, παραβίαση όρων διαμονής, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

Επισκέψεις Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη σε Κ.Υ. Πολυκάστρου, Αστυνομία και Τελωνείο Ευζώνων

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης επισκέφθηκε χθες το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και είχε συνεργασία με γιατρούς που υπηρετούν στην εν λόγω υγειονομική μονάδα για θέματα που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της περιοχής.

Ζητείται Μηχανικός - Χειριστής CNC Εργαλειομηχανών, 13/01/15


Ζητείται Μηχανικός - Χειριστής CNC Εργαλειομηχανών, από εταιρία κατασκευής μεταλλικών καλουπιών, για τους Νομούς Θεσσαλονίκης και Κιλκίς. Δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Βοήθα Παναγιά μου.. –Με προσευχές ξορκίζει ο Σαμαράς τη διαγραφόμενη ήττα·3 υποψήφιοι μιλούν στην «Αυγή» (ΣΥΡΙΖΑ)·Γαλλία- Σε κλοιό στρατού-αστυνομίας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Βρέχει εκατομμύρια στα Κανάλια!-Τα αναλυτικά ποσά (ανά Σταθμό) από την εφημερίδα της Κυβερνήσεως·Εμφύτευμα (100.000 ευρώ) για τους τυφλούς θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ·Τα ψηφοδέλτια Επικρατείας- Με το alter ego του Σημίτη η πρώτη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ-Γιατί «,κόβει» ο Α. Σαμαράς Λαζαρίδη και Παπαστραύρου