Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αυτά είναι τα 18 κόμματα που θα "κατέβουν" στις εκλογές - Τα τρία κόμματα που δεν επέτρεψε ο Άρειος Πάγος να συμμετέχουν

- Ο Άρειος Πάγος δεν επέτρεψε να συμμετάσχουν στις εκλογές 3 κόμματα
- Επίσης, δεν επέτρεψε σε τρεις υποψήφιους βουλευτές να "κατέβουν" στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου
- Ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ Χρ. Κασιμάτης δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στις εκλογές
- Απέρριψε ο Άρειος Πάγος ενστάσεις δύο πολιτών κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Επισκέψεις Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη σε Κρούσια και Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης περιόδευσε χθες σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων. Ειδικότερα επισκέφθηκε τη Βάθη, το Σπουργίτι και το Δίβουνο και είχε επαφές με κατοίκους για θέματα που απασχολούν την περιοχή τους.

"Οι σοσιαλιστές – σοσιαλδημοκράτες Έλληνες, δεν εκφράζονται πολιτικά από τα κόμματα του διπολισμού"

Δελτίο τύπου Kεντροαριστερής Kίνησης Κιλκίς
Η προεκλογική μάχη που έχει ήδη ξεκινήσει, δυστυχώς βρίσκει τον μεσαίο χώρο κατακερματισμένο. Ο χώρος της κεντροαριστεράς ταλαιπωρείται από πολλαπλές διαιρέσεις.

300 μαθητές ξύρισαν το κεφάλι τους για συμπαράσταση στον καρκινοπαθή δάσκαλό τους

Περίπου 300 μαθητές ενός δημοτικού σχολείου στο Ιράν ξύρισαν τα κεφάλια τους σήμερα, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς έναν από τους δασκάλους τους που πάσχει από καρκίνο, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εκλογικό Δίλημμα για το Κιλκίς

Γράφει ο Σταμάτης Παπουλίδης
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Με το νέο εκλογικό σύστημα, ο τριεδρικός νομός του Κιλκίς δίνει από μια έδρα σε κάθε ένα από τα τρία πρώτα στο νομό κόμματα.
Με βάση τις βουλευτικές εκλογές του 2012 αλλά και τις ευρωεκλογές του 2014, το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο είναι η Τρίτη έδρα να πάει είτε στο ΠΑΣΟΚ ή στη Χρυσή Αυγή.

Η Αγαθοπούλου με τους Εκαβίτες του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Συνάντηση με τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ πραγματοποίησε χθες στο σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς η μέχρι σήμερα και εκ νέου υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς για το Σαββατοκύριακο 17-1-2015

Το Σάββατο αρχίζει για το νέο έτος τα παιχνίδια η Ακαδημία με συμμετοχή τριών τμημάτων της, τζούνιορς και προτζούνιορ στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης στο αθλητικό κέντρο του Ερμή.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Κ.Α.Π.Η του Δήμου Κιλκίς

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν σήμερα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Κιλκίς.

Στο Κιλκίς αύριο Πέμπτη ο Τέρενς Κουϊκ

Αύριο, Πέμπτη 15 Ιανουρίου, θα επισκεφθεί το Κιλκίς ο Τέρενς Κουϊκ στα πλαίσια της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα. Στα γραφεία του κινήματος, οδό Πόντου 1, 1ος όροφος και ώρα 10.00 π.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου. Στην συνέχεια ο Τέρενς Κουίκ θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το κέντρο του Κιλκίς μαζί με τους Υποψηφίους Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Ν. Κιλκίς.

Προγράμματα ενημέρωσης και αγωγής υγείας σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται για το Β΄εξάμηνο του σχολικού έτους 2014-2015 τα προγράμματα ενημέρωσης και αγωγής υγείας που υλοποιεί με επιτυχία από το 2011 σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έγινε η Αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσίου

Το ανακοινωθέν του Οικουμενικού Πατριαρχείου του Γέροντος Παϊσίου
Συνῆλθεν, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος εἰς τήν τακτικήν συνεδρίαν αὐτῆς σήμερον, Tρίτην, 13ην Ἰανουαρίου 2015, πρός ἐξέτασιν τῶν ἐν τῇ ἡμερησίᾳ διατάξει ἀναγεγραμμένων θεμάτων.
Κατ᾿ αὐτήν, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος:

Το πάρεργο Ευρωβουλή, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι

Του Δημήτρη Μάρδα*
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Ο κος Νίκος Ανδρουλάκης αν και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, παραμένει Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής του Κόμματος. Η κα Εύα Καϊλή, αν και Ευρωβουλευτής του ιδίου Κόμματος, την είδαμε πρόσφατα με το νέο της τίτλο του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Προβλήματα κυκλοφορίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων σε όλη την Ελλάδα

ΚιλκίςΕπ. Ο Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.  (Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα).

Σιλβιστόπουλος: "Πρέπει να χρηματοδοτηθεί η δημόσια υγεία φτάνοντας σε ποσοστό το 7% του ΑΕΠ"

Δελτίο τύπου Π. Σιλβιστόπουλου
Συνεχίζοντας την περιοδεία του ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής Παύλος Σιλβιστόπουλος, επισκέφθηκε την Περιφέρεια,το Νοσοκομείο Κιλκίς, καθώς και την Ποντοηράκλεια. Στην Περιφέρεια ενημερώθηκε για την κατάσταση στην γεωργία και τόνισε ότι, η "Ελλάδα μπορεί να γίνει το κελάρι και το μποστάνι της Ευρώπης, αρκεί να εκμεταλευτούμε τις ευκαιρίες της νέας ΚΑΠ και να μην σκορπίσουμε τα λεφτά σε άσκοπες ενέργειες".

Καραβάνι αλληλεγγύης Θεσσαλονίκη - Κιλκίς - Ειδομένη την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015


Πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Παιδί και Βιβλίο»

Οι Σχολικές Σύμβουλοι Ιωάννα Κ. Αρβανίτη, 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κιλκίς και Μαρία Παπαδοπούλου, 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης οργάνωσαν και υλοποιούν με την έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας το καινοτόμο πρόγραμμα με θέμα: «Παιδί και Βιβλίο».

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας στην Κεντρική Μακεδονία για τον Δεκέμβριο 2014

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. 

Περιοδεία των υποψήφιων του ΚΚΕ σε εργασιακούς χώρους του Δημοσίου

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με επισκέψεις σε χώρους του Δημοσίου, στην πόλη του Κιλκίς, συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιανουαρίου οι περιοδείες των υποψήφιων του ΚΚΕ.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Δεκέμβριο 2014

Κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2014, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -581- άτομα και ειδικότερα:

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Ο Αλ. Τσίπρας στην Κομοτηνή για το διακύβευμα των εκλογών –Ισχυρή λαϊκή εντολή για ισχυρή διαπραγμάτευση·Εκατομμύρια νοικοκυριά σε απόγνωση (ΓΣΕΒΕΕ ανακοίνωση·Πλατεία Κλαυθμώνος 8 μ. μ.- Εγκαίνια του κεντρικού προεκλογικού περιπτέρου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η ζάλη του Τσίπρα-Δεν απάντησε (επί της ουσίας) σε καμία ερώτηση στη συνέντευξη με τον Χατζηνικολάου-Όσο κι αν πιέστηκε δεν διευκρίνισε ποιους θεωρεί πλούσιους·Δεν ήξερε (!) πόσοι έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις-Και γλυκανάλατο άρθρο σε γερμανική εφημερίδα; Μην ανησυχείτε (Τσίπρας)·Θερίζει η γρίπη-Οκτώ στην Εντατική, έξι νεκροί έως τώρα!