Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο υποψήφιος Παύλος Σιλβιστόπουλος και το ορμητικό ΠΟΤΑΜΙ



Νέα πληρωμή με 23 εκατ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση του 2014 για 38.864 αγρότες

Νέα πληρωμή ύψους 23 εκατ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση του 2014 πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για 38.864 δικαιούχους αγρότες, μετά τον αναγκαίο έλεγχο των δηλώσεών τους. Τα ποσά ήδη πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών.

Το πάρεργο Ευρωβουλή, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι

Του Δημήτρη Μάρδα*
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Ο κος Νίκος Ανδρουλάκης αν και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, παραμένει Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής του Κόμματος. Η κα Εύα Καϊλή, αν και Ευρωβουλευτής του ιδίου Κόμματος, την είδαμε πρόσφατα με το νέο της τίτλο του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Επίσκεψη Σιλβιστόπουλου σε Αργυρούπολη Διπόταμο και Τέρπυλλο

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κιλκίς Παύλος Σιλβιστόπουλος συναντήθηκε χθες με τους κατοίκους των χωριών Αργυρούπολης, Διπόταμου και Τερπύλλου. Στις ομιλίες του στάθηκε ιδιαίτερα στην μελλοντική πορεία του νομού, τονίζοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν αν όλοι οι φορείς συνεργαστούν για το κοινό καλό.

Τσίπρας με Κυνηγετική Συνομοσπονδία: "Δεν πρόκειται να καταργήσουμε το κυνήγι"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η παραπληροφόρηση που γίνεται ενόψει εκλογών σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, από κάποιους που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των κυνηγών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο Γκουντενούδης στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα της Παιονίας

Όπως ανακοινώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Γκουντενούδης θα επισκέπτεται σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση τα δημοτικά καταστήματα της Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού τις ημέρες των λαϊκών αγορών.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για εκβίαση 43χρονου καταστηματάρχη

Συνελήφθησαν χθες (14-01-2015) το μεσημέρι στο Κιλκίς, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 24χρονος ημεδαπός και ο 50χρονος πατέρας του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση σε βάρος 43χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στο Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Παγκόσμιο γεγονός- Η συνέντευξη Τσίπρα στην ηλεκτρονική «Αυγή», 3ο δημοφιλέστερο θέμα στο Twitter ·Καταρρέει η κινδυνολογία Σαμαρά- ΕΚΤ και Κομισιόν παρατείνουν τη ρευστότητα για την Ελλάδα·8 υποψήφιοι μιλούν και γράφουν στην «Αυγή»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αλέξη δώσ’ τα όλα- Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλαλεί ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και ότι θα πληρώσουν μόνο, όσοι έχουν ακίνητη περιουσία μεγαλύτερη των 450.000 ευρώ·Καραμανλής:- Στηρίζω Σαμαρά για βαθιές μεταρρυθμίσεις·Στυλιανίδης:- Οργιάζει η προπαγάνδα στην Θράκη

Σαν σήμερα, στις 15 Ιανουαρίου 1940, Καλλιρρόη Σιγανού - Παρρέν

Αφιέρωμα από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς
Σαν σήμερα, στις 15 Ιανουαρίου 1940, άφησε την τελευταία της πνοή μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού φεμινισμού και η πρωτοπόρος του γυναικείου κινήματος στην Ελλάδα, Καλλιρόη Παρρέν. Η Παρρέν διεκδικεί παράλληλα και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας δημοσιογράφου και εκδότριας, εκδίδοντας το 1888 την εβδομαδιαία εφημερίδα «Εφημερίς των Κυριών», με συντάκτες και παραλήπτες αποκλειστικά τις γυναίκες.