Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη υποψηφίων του ψηφοδελτίου Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνασπισμού «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά»
Επίσκεψη στο Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές (Ιορδανίδου Κ., Θεοφανίδης Σ., Κυριακού Γ, Παπαδοπούλου Β., Παυλίδης Γ.) Ν. Κιλκίς του συνασπισμού «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη στελέχωση του Νοσοκομείου, την επαναλειτουργία, έπειτα από δέκα χρόνια, των μαγειρείων, στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών διακρατικών προγραμμάτων για την περαιτέρω ενίσχυση του νοσοκομείου ως προς τον εξοπλισμό καθώς και τη μηχανοργάνωση της διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κιλκίς

Τηλεδιάσκεψη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε 73 σχολεία στην Ελλάδα

H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο εφαρμογής σχετικής απόφασης των Υπουργών Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας & Θρησκευμάτων, πραγματοποίησε χθες (15-01-2015), με ιδιαίτερη επιτυχία, τηλεδιάσκεψη σε 73 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια.

Αιμοδοσία στην Ξυλοκερατιά Κιλκίς

Την Κυριακή 11-01-2015 στο παλαιό νηπιαγωγείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιάς πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία. Εφόσον αρκετός κόσμος κατάφερε να συνεισφέρει σε αυτό το μεγάλο έργο σας ενημερώνουμε ότι η επομένη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 10-01-2016.

Πρόγραμμα πολιτικών ομιλιών υποψηφίων Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Ε. Κιλκίς
Από τον τομέα εκλογικού αγώνα της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς σε συνεργασία με τα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων της, ανακοινώνεται στα μέλη και τους φίλους του κόμματος το πρόγραμμα πολιτικών ομιλιών των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας ανά τον Νομό. (με αλφαβητική σειρά)

"Φετίχ" για το ΣΥΡΙΖΑ είναι η ευημερία, η αξιοπρέπεια, η ασφάλεια και η Δημοκρατία για τον Ελληνικό Λαό

Γράφει ο Μιχάλης Βιδιαδάκης 
Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Έχουμε πρόσφατα πληροφορηθεί από τα δημοσιογραφικά έντυπα της πόλης μας μια σειρά από ερωτήματα της ΝΟΔΕ Κιλκίς προς την Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Τους συγχαίρουμε αρχικά για τα "ευφυέστατα" διλήμματα που μας υπέβαλλαν- μας έφεραν βλέπετε πραγματικά σε πολύ "δύσκολη" θέση- και στη συνέχεια απαντάμε στα ερωτήματά τους ένα προς ένα.

Ελένη Παπαδοπούλου: Η γυναίκα υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Σας προσκαλώ την Τρίτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 5.30 μ.μ.
στην κεντρική πολιτική μου ομιλία η οποία θα πραγματοποιηθεί
στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Με τιμή Ελένη Παπαδοπούλου
Υποψήφια βουλευτής ΝΔ Κιλκίς

Προεκλογικές επισκέψεις Παύλου Σολβιστόπουλου

Δελτίο τύπου Π. Σιλβιστόπουλου
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κιλκίς Παύλος Σιλβιστόπουλος, επισκέφθηκε το ΙΚΑ Κιλκίς, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, τη πόλη του Πολυκάστρου και τα χωριά του Ευρωπού, Τούμπα και Βαλτοτόπι. Στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους τόνισε πως "η λύση για τη γεωργία είναι να αντιμετωπίσουμε τον μικρό κ διάσπαρτο κλήρο, να φτιάξουμε ομάδες παραγωγών ανά προϊόν, να συνεταιριστούμε και να πάρουμε επιχειρηματικά ρίσκα απευθυνόμενοι σε ειδικούς του χώρου".

Τι ισχύει για τις άδειες των εκπαιδευτικών στις εκλογές

Του Ιωάννη Λιναρδάκη*
Μια εργάσιμη μέρα πριν και μια μέρα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τα σχολεία θα είναι κλειστά (23/1-26/1) λόγω του καθορισμού τους ως εκλογικά τμήματα.
Τι ισχύει για τις άδειες των εκπαιδευτικών
1. Όσοι εκπαιδευτικοί μετακινούνται σε απόσταση 200-400 χιλιομέτρων λαμβάνουν άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
2. Όσοι μετακινούνται σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και πάνω λαμβάνουν άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών, εφόσον κινούνται εξ ολοκλήρου οδικώς με βάση την υπεύθυνη δήλωσή τους.

"Τα ζόμπι και οι βρικόλακες της πολιτικής ζωής του τόπου μας, φοβούνται το φως"

Γραπτή δήλωση του Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς Λαζαρίδης Λάζαρος
Με αφορμή δημοσιεύματα, δελτία τύπου, ανακοινώσεις, «ρεπορτάζ» εφημερίδων θέλω να δηλώσω ότι τα προεκλογικά ψέματα και η λάσπη έχουν κοντά ποδάρια. Στην προσπάθεια ορισμένων πολιτικών φορέων, εκδοτών αλλά και «περιφερειακών» δημοσιογράφων να δημιουργήσουν «είδηση», να εκμεταλλευτούν την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, να λασπολογήσουν και να επιτεθούν με ψέματα φτάνουν στα όρια αυτογελιοποίησής τους.

Εκδρομή στην Ξάνθη του «Ο Φλάμπουρα» Κιλκίς

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς, «Ο Φλάμπουρας», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Νομού Θεσσαλονίκης, «Η Ένωση», πραγματοποίησε 2μερη εκδρομή στην Ξάνθη ενόψει της κοπής της σαρακατσάνικης βασιλόπιτας ή αλλιώς «Βασιλόκλουρα-Μπουκβάλα».

"Αιδοίων μονόλογοι" της Ηβ Ένσλερ από την θεατρική σκηνή της "Τέχνης" Κιλκίς




Το φημισμένο έργο της Ηβ Ένσλερ, ΑΙΔΟΙΩΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ, θα παρουσιαστεί από 16 έως και 18 Ιανουαρίου 2015, από τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ “ΤΕΧΝΗΣ” του Κιλκίς.

Δείτε ποιοι υποψήφιοι θα μιλήσουν στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Συνοχής – Πολιτισμού – Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται ότι έχουν υποβληθεί αιτήσεις για προεκλογικές εκδηλώσεις - ομιλίες πολιτικών κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών, που συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

Συνέντευξη Τέρενς Κουίκ στη Γνώμη: "Ο καπετάνιος της κακιάς ώρας Σαμαράς και το μόρφωμά του"


Περιοδεία των υποψήφιων του ΚΚΕ στα χωριά του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με επικεφαλής τον υποψήφιο του ΚΚΕ Φαχουρίδη Γιάννη, κλιμάκια του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποίησαν περιοδείες σε χωριά του νομού Κιλκίς.

Επίσκεψη Γιώργου Φραγγίδη στα νοσοκομεία του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου επίσκεψη στις δομές υγείας του νομού μας συναντώντας τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων και συνομιλώντας με ιατρούς, εργαζομένους και πολίτες. Ξεκινώντας την επίσκεψη από το Νοσοκομείο Κιλκίς, είχε την ευκαιρία να ακούσει το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων και να ενημερωθεί για την πορεία του ιδρύματος. Ο Γιώργος Φραγγίδης περιηγήθηκε στην νέα Τρίτη Πτέρυγα όπου εδράζονται τα υπερσύγχρονα χειρουργεία.

Περιοδείες Γεωργαντά στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, συναντώντας συμπολίτες του σε χώρους εργασίας, αλλά και σε επισκέψεις στους οικισμούς και χωριά του νομού.

Συνάντηση Σ. Καζαντζίδη με Τζιτζικώστα για την επιχειρηματικότητα

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζιδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Κύριο θέμα της συζήτησής τους ήταν οι δυνατότητες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Στις 25 Γενάρη έρχεται η Ελπίδα για την Ελλάδα

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Είναι εμφανής ο πανικός που έχει πέσει στο στρατόπεδο των Σαμαρά – Βενιζέλου και η αγωνία τους μπροστά στην λαϊκή ετυμηγορία και την απώλεια της διακυβέρνησης, που εκτός των άλλων θα σημάνει και αναζήτηση ευθυνών.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρσκευή 16 ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη- Απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας·Σε απόγνωση 60.000 δανειολήπτες με ρήτρα ελβετικού φράγκου-Αυξάνουν οι δόσεις λόγω αλλαγής ισοτιμίας με ευρώ ·Βέλγιο= Δυο νεκροί και πολλές συλλήψεις σε συμπλοκή με τζιχαντιστές
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Συμφορά για 65.000 δανειολήπτες— Με ρήτρα ελβετικού φράγκου-Εκτοξεύονται οι δόσεις, πως μπορούν τα θύματα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που ανέκυψε·Την ψώνισαν στον ΣΥΡΙΖΑ (δηλώσεις Στρατούλη για κατώτατο μισθό και συντάξεις, και Ραχήλ «τυπώνει» 100 δισεκατομμύρια ευρώ)·Το θέμα του debate (πάλι) στο τραπέζι- Ο Πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πει το «ναι»