Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τσάκωσαν τα ποντίκια του Ο.Α.Σ.Θ.

- Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι συνθήκες συνωστισμού εντός λεωφορείου αφαίρεσαν από γυναίκα το πορτοφόλι της
- Ο ένας εκ των δραστών ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο αφαίρεσε σε ακόμη επτά (7) περιπτώσεις από το εσωτερικό λεωφορείων τα πορτοφόλια επιβατών

"Αυτοί είναι 10 σοβαροί λόγοι για να ψηφίσουν οι Έλληνες ΛΑΟΣ"

Γράφει ο Δημήτρης Παρίδης
Υποψήφιος βουλευτής
ΛΑΟΣ ν. Κιλκίς
Καταγωγή: Αξιούπολη 
Διαμονή : Πολύκαστρο
Ο αθλητισμός ήταν και θα είναι πάντα το επίκεντρο των ενδιαφερόντων μου. Η αθλητική μου φιλοσοφία και ιδιαίτερα μέσω των μαχητικών τεχνών έρχεται τώρα να δράσει στην πολιτική ζωή της πατρίδας μου. Πρώτη φορά πολιτεύτηκα το 2012 μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου.

Συστράτευση όλων ζήτησε ο Γεωργαντάς στην προεκλογική του ομιλία στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στην ομιλία του Γ. Γεωργαντά στο «Κτήμα των ευχών». Οι παρευρισκόμενοι γέμισαν ασφυκτικά το χώρο ενώ πολλοί από αυτούς έμειναν εκτός καταστήματος.

Τρίτεκνοι Πολυκάστρου: Έκοψαν βασιλόπιτα και βράβευσαν τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ

Σε μια σεμνή τελετή την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 που αποτελεί θεσμό για τέταρτη συνεχή φορά όπως αρμόζει στις περιστάσεις, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και αρκετών μελών και φίλων του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου καθώς επίσης των τοπικών Εκκλησιαστικών, και Δημοτικών αρχών και εκπροσώπων άλλων διαφόρων συλλόγων έλαβε χώρα η κοπή της βασιλόπιτας και η απονομή βραβείων προς τους επιτυχόντες μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και όσους γονείς τους αντιπροσώπευσαν, όλοι τους εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.

Συνεχίζει το αήττητο "σερί" (13 – 0) από τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

Φωτογραφία αρχείου
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/01/2015): ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 60 – 67
Τελικό σκορ 60 – 67 [ημίχρονο 27 – 38]
Τα δεκάλεπτα : 17 – 21, 10 – 17, 15 – 12 & 18 –17.

Χοροεσπερίδα αγάπης – Κοπή Βασιλόπιτας Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου Μητρόπολης Κιλκίς

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο διοργανώνουν χοροεσπερίδα αγάπης, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, στις 6 το απόγευμα, στο Κέντρο “Κτήμα των Ευχών”.

Προβλήματα στους δρόμους της Μακεδονίας λόγω καιρικών φαινομένων

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΔ.Α. ΚιλκίςΕπ. Ο Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. (Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα).

Κεντρική ομιλία ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς


Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς




Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 19 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:






Περιοδεία των υποψήφιων του ΚΚΕ στα χωριά του Γαλλικού

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με επισκέψεις σε χωριά του Γαλλικού (Κρηστώνη, Πεδινό, Καμπάνη, Μάνδρες, Ν.Σάντα, Αγ. Παντελεήμονα) συνεχίστηκαν οι περιοδείες των υποψήφιων του ΚΚΕ για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, Γιάννη Φαχουρίδη, Κυριάκου Τατίδη και Σταυρούλας Νικολαΐδου, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου.

Προεκλογική ομιλία Γεωργαντά στο Κιλκίς