Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Τόλμη Κιλκίς: "Τίποτα δεν είναι τυχαίο"

Μικρός τεσσάρων ετών ο Σεβαστιανός Αναστασιάδης,ήταν στην πρώτη του επαφή με το άθλημα και τον προπονητή-δάσκαλό του. Φοβήθηκε από τις πρώτες φωνές αλλά επανήλθε πολύ γρήγορα. Αγάπησε πολύ το άθλημα παρά το νεαρό της ηλικίας του και πολύ γρήγορα προσαρμόστηκε ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: "Η Δημοκρατία έχει όρια, όχι άκρα"

Ανακοίνωση Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Καταδικάζουμε και δηλώνουμε την ντροπή μας για τους ανθρώπους που λόγω ένδειας επιχειρημάτων καταφεύγουν σε τρομοκρατικές και άνανδρες ενέργειες, όπως αυτή που συνέβη τις προηγούμενες μέρες στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Κα Ειρήνη Αγαθοπούλου. Σε έναν φιλήσυχο νομό όπως είναι το Κιλκίς αλλά και στη χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία τέτοιες τακτικές δεν χωράνε. Με αυτό μας το μήνυμα λοιπόν, ως συντοπίτες της Κας Αγαθοπούλου συμπαραστεκόμαστε σε αυτή και καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους πρακτικές.

Συνάντηση Βούλας Πατουλίδου με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Εθιμοτυπική συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ.Βούλας Πατουλίδου με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελή Φιλιππίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2014 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη.

Αθήνα: Σεμινάριο Σύγχρονης Ιστορίας



Μπορεί η χώρα αλλά και εμείς προσωπικά να βρισκόμαστε σε διαδικασία προεκλογικής ετοιμασίας, όμως οι σταθερές της ζωής μας δεν ξεχνιούνται.  

Δημοσκόπηση – έκπληξη απόψε στο Mega -Τι δείχνει για τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο μέρος της κυλιόμενης δημοσκόπησης της εταιρείας GPO παρουσιάζει απόψε η Ολγα Τρέμη και ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αναμένονται εκπλήξεις.

Περιοδεία των υποψηφίων του ΚΚΕ Κιλκίς, σε εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού τομέα

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, με κλιμάκια του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού τομέα.
Το πρωί ο Κώστας Τσαουσίδης περιόδευσε στις τράπεζες του Κιλκίς και είχε συνομιλίες με τραπεζοϋπαλλήλους.

Σάββας Τσολάκης: “Όλοι μαζί θα δώσουμε τον κρίσιμο αυτόν αγώνα”

Δελτίο τύπου Σάββα Τσολάκη
Με επόμενο σταθμό τη Γουμένισσα, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Σάββας Τσολάκης πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο της ιστορικής έδρας της Παιονίας.

Δράσεις για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην πόλη του Κιλκίς

Η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης ολοκληρώνει τον προγραμματισμό των δράσεών της για τη διαχείριση – προστασία των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στην πόλη του Κιλκίς. Οι δράσεις που έχουν συμφωνηθεί από την Αντιδημαρχία Ανάπτυξης και από το Φιλοζωϊκό Σύλλογο Κιλκίς, και έχουν την υποστήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, όπου συζητήθηκε προσφάτως το θέμα, αποσκοπούν:

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο κ. Σισμανίδη

Το 5ο  δημοτικό σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο κ. Σισμανίδη Δημήτριο και τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για επισκευές στο σχολείο μας.

Προεκλογικό σποτ Σούλη Καζαντζίδη


"Συμφέρον των μικρών εμπόρων, αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών είναι η κόκκινη ψήφος"

Γράφει ο Κώστας Τσαουσίδης
Υποψήφιος Βουλευτής ΚΚΕ στο Κιλκίς
Η πολιτική εις βάρος των μικρών εμπόρων, επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων (μικροί ΕΒΕ εφεξής) δεν ξεκίνησε το 2009 με την κρίση, αλλά νωρίτερα. Ωστόσο, η κρίση έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των μικρών ΕΒΕ. Πάρθηκαν μέτρα που οδήγησαν σε κλείσιμο πάνω από 300.000 καταστήματα, ενώ άλλα τόσα είναι λίγο πριν το οριστικό λουκέτο με όποιες τραγικές συνέπειες θα έχει αυτό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Πρέπει πρώτα ν' αλλάξουμε οι ίδιοι

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Από τα ΝΕΑ της Τετάρτης 21-1-2015 (ηλεκτρονική έκδοση)
Δηλώσεις του κατ ευφημισμό Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

¨«Τα 14 αεροδρόμια θα τα αφήσουν να μαραζώσουν, η COSCO δεν τους αρέσει. Από την άλλη ο κ. Τσίπρας θέλει να φέρει ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ΑΣΕΠ στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Τέτοια πράγματα ούτε στις κομμουνιστικές χώρες δεν γίνονταν. Δεν θα γίνει εδώ σοβιέτ, δεν θα γίνει κομμουνισμός».

Στα κανάλια σήμερα ο Γεωργαντάς

Σήμερα, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπ. Βουλευτής ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς θα μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού EuropeOne στις 18:00 με το δημοσιογράφο κ Γιώργο Νεοχωρίτη καθώς επίσης και στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού TV100, «Εκλογές 2015», στις20:30.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Απέχουμε μισό βήμα από την αυτοδυναμία= Καθαρή και ισχυρή εντολή για δυνατή Ελλάδα·Η Ομόνοια σφραγίζει την πορεία προς την νίκη-Σήμερα στις 7 μ. μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλ. Τσίπρα·Με ρέγουλα η ρευστότητα της ΕΚΤ- Σήμερα οι αποφάσεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αποκάλυψη- Εχθροί της Ορθοδοξίας-Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για φόρο (!!!) σε όσους δηλώνουν πιστοί αλλά και για τον διαχωρισμό Εκκλησίας- Κράτους·Βόμβα REUTERS- Η Τρόικα επέβαλε τις εκλογές στην Ελλάδα·Δεσμεύσεις Σαμαρά για στρατιωτικούς και αγρότες-Η ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη