Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα νίκης Γεωργαντά απ’ το Πολύκαστρο σε όλο το Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με τελευταία κεντρική πολιτική εκδήλωση στο Πολύκαστρο ολοκλήρωσε, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015, το πρόγραμμα περιοδείας του στο νομό Κιλκίς ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπ. Βουλευτής του Νομού Γιώργος Γεωργαντάς.

Η Εξουσία γένους θηλυκού;

Της Μαριγώς Δημουλά
Εκεί που ο ιστορικός χρόνος χάνεται στην ομίχλη, εκεί που το θηλυκό φρόντιζε τα παιδιά του, τα προστάτευε, τα αγκάλιαζε, γιατί η αγκαλιά είναι γένους θηλυκού. 
Το θηλυκό των σπηλαίων, ελεύθερο να διαθέσει τον εαυτό του ερωτικά όπως νομίζει, επισκέπτεται ο άνδρας ο οποίος δεν γνωρίζει ότι συμμετέχει στην διαδικασία αναπαραγωγής, συνευρίσκεται μαζί της, επιστρέφει στην σπηλιά της μητέρας του.

Προεκλογικό μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη

Γιώργος Φραγγίδης 
Υπ. Βουλευτής Κιλκίς
ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Δημοκρατική Παράταξη
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κάθε ψήφος είναι καθοριστική για το μέλλον του Κιλκίς και της Ελλάδας. 

Επιζητούμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας των κομμάτων του δημοκρατικού και ευρωπαϊκού τόξου.

Στο Κιλκίς, αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη ως τρίτη δύναμη για να αποκλείσουμε την όποια πιθανότητα να εκπροσωπηθεί ο νομός μας από τις δυνάμεις του ναζισμού.

Επιλέγουμε υπεύθυνα έναν άνθρωπο έντιμο, με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι στην κοινωνία.

Σεμινάριο από την Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα "Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις"

Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου Σεμιναρίου για τη δεύτερη σειρά εκπαίδευσης με κύριο αντικείμενο τις "Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις" σε συνδυασμό με τη θεματική περιοχή Εκπαιδευτικό Λογισμικό, με στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων και με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή τους στη συνεργατική ανάπτυξη Έργου συνεισφοράς σε εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ, σχετικά με Επιχειρηματικές & Εκπαιδευτικές εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Εντυπωσιακή συμμετοχή στη διοργάνωση του Restart Greece στο Κιλκίς

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο Restart Greece – Κεντρική Μακεδονία, στο Κιλκίς. (Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015)

Ηχηρή την εμφάνιση του Παύλου Σιλβιστόπουλου σε όλο το νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Π. Σιλβιστόπουλου
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κιλκίς Παύλος Σιλβιστόπουλος, μια μέρα πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου, έκανε ηχηρή την εμφάνιση του σε όλο το νομό. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του από το Αξιοχώρι, επισκέφθηκε τον Άσπρο και στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη στο Ράδιο Επιλογές του Πολυκάστρου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ Βλάσης Αγτζίδης μιλά στη Γνώμη


Μονομαχία Γ. Γεωργαντά και Ε. Αγαθοπούλου στη ΓΝΩΜΗ



Αγαθοπούλου: "Γι' αυτό θα νικήσουμε"


"Ο καπετάνιος της κακιάς ώρας Σαμαράς και το μόρφωμά του"


Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
«Ο αριστεροφοβικός Σαμαράς, που είναι σε ένα Κόμμα που υποτίθεται ότι σέβεται την ελεύθερη οικονομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως και το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, είναι αυτός που έστειλε στην ανεργία ενάμιση εκατομμύριο ιδιωτικούς υπάλληλους, που «κατέβασε» τα ρολά σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και που έστειλε στους πλειστηριασμούς το «κεραμίδι» δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας.

Σιλβιστόπουλος: "Οι θέσεις μου σύντομα και ξεκάθαρα"


Σε πλήρη ετοιμότητα Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονία για τις εκλογές

Με εντατικούς ρυθμούς και σε πλήρη ετοιμότητα τις τελευταίες βδομάδες, λειτουργεί ο υπηρεσιακός μηχανισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Κεντρική πολιτική ομιλία Σούλη Καζαντζίδη στο Συνεδριακό Κιλκίς (Video)


Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Αλέξης Τσίπρας και Πάμπλο Ιγγλέσιας έστειλαν το μήνυμα-ΣΥΡΙΖΑ- Podemos Venceremos!·1,1 τρις ευρώ από τον Μάρτιο στην Ευρωζώνη-ΕΚΤ: Στο πρόγραμμα η Ελλάδα από τον Ιούλιο με ειδικά κριτήρια·Η έρευνα της PUBIC ISSUE για την «Αυγή»- «Κλειδωμένη» η νίκη ΣΥΡΙΖΑ-κοντά στην αυτοδυναμία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το μαχαίρι στον λαιμό-Δυο μέρες πριν από τις εκλογές-Απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας: Η Ελλάδα στο πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων μόνο εφόσον εγκριθεί η αξιολόγηση της τρόικας·Σαμαράς: Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες –Η πρώτη επίσημη στροφή από Τσίπρα: Σημαντική εξέλιξη!·Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- Τα ποσοστά Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι