Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών

Γράφει ο Ξενέλλης Γεώργιος
Πρόεδρος ΕΛΜΕ ν. ΚΙΛΚΙΣ
Σε μια εποχή σαν τη δική μας, όπου εκατομμύρια ευρώ δαπανώνται καθημερινά για πολεμικούς εξοπλισμούς, ενώ την ίδια στιγμή εκατομμύρια συνάνθρωποί μας αφανίζονται από την πείνα και τις αρρώστιες, ο λόγος των Τριών Ιεραρχών για τον πόλεμο και την ειρήνη, είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Αποκτούν, νόημα οι γιορτές της Εκκλησίας όταν μεταγγίζουν νόημα στη ζωή μας όταν φωτίζουν την καθημερινότητά μας, τις σχέσεις και τις αγωνίες μας.

Γερμανικός τύπος σήμερα: «Νέος άξονας Αθήνας – Μόσχας»

Σωρεία δημοσιευμάτων και σήμερα στο γερμανικό τύπο. Στο επίκεντρο αναφορές για νέο άξονα μεταξύ Αθήνας και Μόσχας, η πτώση του χρηματιστηρίου και η οικονομική πολιτική.

Τι λέει η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς
Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που παρά τις αντίξοες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες για το κίνημα μας, κράτησαν ψηλά την ευθύνη και στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό.

Από τους 6 ποντικούς έπιασαν τους 5 (Φωτο)

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκαν συνολικά 16 κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας
- Συνελήφθησαν 3 άτομα, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμα 3 άτομα τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί
- Η λεία τους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, οχήματα, αγροτικά μηχανήματα και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό

Ποδαρικό με νίκη για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς επικράτησε με 3-0 σκορ της Θύελλας Δοϊράνης. Στην πρώτη αυτή αναμέτρηση της χρονιάς η ομάδα παρουσίασε για ακόμη μια φορά το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση. Στο 43ο και 73ο λεπτό ο Παναγιωτίδης Πασχάλης σκόραρε δις ενώ στο 88ο ο Ρωσσίδης Άκης διαμόρφωσε το 3-0.

"Τιμωρείται" η μητρότητα στις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων;

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Ήταν 26 Αυγούστου 2014 όταν η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιοποίησε το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το μέλος της ΕΠ.ΟΠ. (ΠΒ) Ν.Α. του Β. Η συνάδελφος είναι άγαμη μητέρα και «πληρώνοντας» μια άδικη διάκριση που υπήρχε μεταξύ γυναικών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων μονιμοποιημένων ή μη, καλούνταν να επιστρέψει στη Μονάδα που υπηρετούσε στον Έβρο μετά τη λήξη των νόμιμων αδειών της (Κύησης-Ανατροφής Τέκνου) και όχι στον τόπο προτίμησης της όπως ισχύει με το μονιμοποιημένο θήλυ προσωπικό.

Αγώνες με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 τα τμήματα προτζούνιορ Β2 (JUVE), τζούνιορ Γ1(AJAX), προπαίδες Δ1 και Παίδες θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη (Γήπεδα Χατζηπαναγή-WATERLAND) για αγώνες με τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζεται η διασυνοριακή συνεργασία των Δήμων Κιλκίς – Στρώμνιτσας και στο νέο Interreg

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη με πολυμελή αντιπροσωπεία του Δήμου Στρώμνιτσας.

Eγκαίνια της 9ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia»

O Aναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Βαγγέλης Αποστόλου, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη τα εγκαίνια της 9ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία «Zootechnia».

Παραλαβή νέου εξοπλισμού από Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας

Η παραλαβή του υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από τα νοσοκομεία του νομού μας μέσω διασυνοριακών επιδοτούμενων προγραμμάτων συνεχίζεται. Αυτή τη φορά το διασυνδεδεμένο με το Γ.Ν. Κιλκίς Νοσοκομείο της Γουμένισσας απέκτησε, ένα υπερσύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα και έναν τελευταίας γενιάς Υπέρηχο. Έτσι οι συμπολίτες μας οι οποίοι διαμένουν στην επαρχία της Παιονίας θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται γλυτώνοντας αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα.

Παιδικός αποκριάτικος χορός των τριτέκνων Πολυκάστρου


Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλ. Τσιπρα- Στήριξη Ομπάμπα κατά της λιτότητας·Η διαπραγμάτευση αρχίζει-Πρόγραμμα- «γέφυρα» μέχρι την ολοκλήρωση των συνομιλιών ζητά η Αθήνα·Γαλλία- Νέο αρνητικό ρεκόρ ανεργίας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μόνος στη Συγγρού ο Σαμαράς-Σήμερα η Εκτελεστική Γραμματεία!·Είπαν, είπαν και τι… δεν είπαν-Καταιγίδα με δηλώσεις «καλών προθέσεων» από τους νέους υπουργούς που επαναλαμβάνουν συγχρονισμένα σε όλους τους τόνους τις εξαγγελίες του Τσίπρα στη ΔΕΘ·Αλλαγές στις Τράπεζες και στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας