Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Έκθεση ζωγραφικής "Ελλήνων Οικισμοί" στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς



Έργα του ζωγράφου Δημήτρη Σίσκου που ζει και δημιουργεί στη γειτονική Θεσσαλονίκη, θα φιλοξενήσει στον χώρο της η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής "Ελλήνων Οικισμοί" θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού" του φορέα.

Αργυρό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά τζούντο "Πατρίδα" για τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Με το δεξί μπήκαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2015 οι Τζουντόκα του Α.Σ. Άιας Κιλκίς στο Διεθνές Τουρνουά ΠΑΤΡΙΔΑ που διεξήχθει το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο κλειστό ΔΑΚ Εύοσμου Θεσ/νίκης.

Επιμορφωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Υπευθύνων του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κιλκίς, κας Καρολίδου Σωτηρίας και κου Λιναρδάκη Ιωάννη αντίστοιχα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων «Αριστοτέλης» - «Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς», σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό, συνδιοργανώνουν τις Επιμορφωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις που θα υλοποιηθούν στον Δήμο Κιλκίς και στον Δήμο Παιονίας αντίστοιχα.

Κιλκίς: Πιλοτική Εφαρμογή Εργαστηριακών Ασκήσεων με μαθητές Β΄ τάξης Λυκείου

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων, Σχολικών Δραστηριοτήτων, Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Εκπαίδευσης Κιλκίς, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης & Διαφάνειας του Δήμου Κιλκίς, την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το Ινστιτούτο Επιταχυντικών Συστημάτων και Εφαρμογών, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Ελληνογερμανικής Αγωγής, και η ερευνητική ομάδα «Ψηφιακά Συστήματα και Υπηρεσίες για την Εκπαίδευση και τη Μάθηση» του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς προτίθενται να οργανώσουν πιλοτική εφαρμογή Εργαστηριακών Ασκήσεων με μαθητές Β΄ τάξης Λυκείου στις 06 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00 έως 13:30 στα Εργαστήρια Πληροφορικής του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανακαλυπτική Μάθηση και Εκπαιδευτική Πράξη» που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς.

H σημασία της πρόληψης του καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου 2015, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής:

Επιτυχιών συνέχεια για τον ΓΑΣ Κιλκίς στον περιφερειακό ανώμαλο δρόμο του Λαγκάδά

Οι επιτυχίες για τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και χθες 1 Φεβρουαρίου, στα Λουτρά του Λαγκαδά όπου διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας με Ανδρέα Παπαμιμίκο

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
Στη χιονισμένη Λάβδα Γρεβενών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 31-1-2015 συνάντηση 9 προέδρων ΝΟΔΕ( Γρεβενών, Καστοριάς, Πιερίας, Πέλλας, Φλώρινας, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Κιλκίς, Ημαθίας), με την συμμετοχή και του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Κολότσιος: "Καλή δουλειά σε όλους"

Περικλής Κολότσιος 
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Σε όλους τους υποψηφίους που διεκδίκησαν την ψήφο των Κιλκισιωτών στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για τον ευπρεπή αγώνα που έδωσαν. Ο ίδιος έπαινος ασφαλώς ανήκει δικαιωματικά σε όλους τους συμπολίτες μας που άσκησαν το ύψιστο δημοκρατικό τους καθήκον με ηπιότητα και υπευθυνότητα.

Εθελοντική αιμοδοσία Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: «Χαρίζουμε Ζωή»

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για τρίτη χρονιά κάλεσε τους συμπολίτες μας για να χαρίσουμε μαζί ζωή. Δίνοντας μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο μας και εφόσον πληρούμε τις προϋποθέσεις μπορούμε να σώσουμε έναν συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη από αίμα.

Όσοι πιστοί προσέλθετε"

Ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο της δρομολόγησης του προγράμματος του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου καλεί πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης του Κιλκίς ή ιδιώτες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη να καταθέσουν, εφόσον επιθυμούν, προτάσεις συμμετοχής, με ολοκληρωμένες παραστάσεις ή δρώμενα στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Συγχαρητήρια Ψωμιάδη σε Τσίπρα και Καμμένο

Συγχαρητήριες επιστολές στον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα και στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ως εδώ FRAU Μέρκελ-Ο Κωνσταντίνος πυροβολεί την αδιάλλακτη καγκελάριο- Συνέντευξη στους “TIMES»·Βόμβα Ομπάμπα! – «Δεν θα ξεζουμίσουμε έναν λαό»!·Βαρουφάκης στο Παρίσι: «Δεν θέλουμε τη δόση»
ΕΘΝΟΣ ·Παρέμβαση με νόημα από τον Ομπάμα-Σήμα προς Βερολίνο-Υπέρ των ελληνικών θέσεων ο Αμερικανός πρόεδρος·Βαρουφάκης με Σαπέν-Πίστωση χρόνου από τη Γαλλία για νέο συμβόλαιο με τους εταίρους·Το γεφύρι των λυγμών.. – Θλίψη στην Ήπειρο για το στολίδι της που χάθηκε..