Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Περί απαγόρευσης καπνίσματος

Από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, πέραν των ελέγχων που διενεργούνται σε συνεργασία με την Αστυνομία για την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διενεργούνται και έλεγχοι για την απαγόρευση έκθεσης προς πώληση και προβολής ή διαφήμισης προϊόντων καπνού.

Η Ακαδημία Μπάσκετ Κιλκίς «Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» έκοψε την πίτα της

Εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Ακαδημία Μπάσκετ του Κιλκίς «Α.Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, όπου και διεξάγονται οι προπονήσεις.

Πρόσκληση σε δημόσια συζήτηση με εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης του Κιλκίς

Πρόσκληση σε δημόσια συζήτηση απευθύνει στους καταστηματάρχες και επαγγελματίες ο Δήμος Κιλκίς με σκοπό τη βελτίωση του εμπορικού κέντρου της πόλης.

«η πόλις» τσικνίζει και χορεύει! Εσείς;

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς, «η πόλις», τσικνίζει και φέτος και σας προσκαλεί στο κέντρο «Θέατρο» Κιλκίς στον αποκριάτικο χορό του την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου, ώρα 8.30 το βράδυ.

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας κόβουν την πίτα τους

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας σας ενημερώνει ότι με ιδιαίτερη χαρά την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13:30, στο Κέντρο «Κτήμα των Ευχών» στο Κιλκίς, θα κόψει την βασιλόπιτά του και θα ανταλλάξει ευχές για ένα καλύτερο 2015 με περισσότερη συναδελφική αλληλεγγύη και αισιοδοξία για όλους.

Ορκίζονται αύριο Πέμπτη στις 11 π.μ. οι βουλευτές

Η τελετή ορκωμοσίας των βουλευτών, που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015, στις 11 το πρωί.

Στην κυκλοφορία δόθηκε από το πρωί η ανισόπεδη κίνηση των οχημάτων στον κόμβο της Λαχαναγοράς (Κ16) στη Θεσσαλονίκη

Στην κυκλοφορία δόθηκε από το πρωί η ανισόπεδη κίνηση των οχημάτων στον κόμβο της Λαχαναγοράς (Κ16), στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Πλέον όσοι οδηγοί κινούνται στην εσωτερική περιφερειακή οδό με κατεύθυνση προς το Καλοχώρι και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ή το πολεοδομικό συγκρότημα, δε χρειάζεται να περιμένουν σε φανάρια, αλλά θα συνεχίζουν απρόσκοπτα την κίνησή τους μέσω της γέφυρας που ολοκληρώθηκε και δόθηκε σε χρήση.

Δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας για το εφηβικό τμήμα, τα τμήματα των ενηλίκων και το τμήμα των παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. Από νωρίς είχε στηθεί η ψησταριά, τα τραπέζια και η μουσική έπαιζε σε ρυθμούς παραδοσιακούς για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους χορευτές. Χορέψαμε, φάγαμε, ήπιαμε κρασί και ευχηθήκαμε για τη νέα χρονιά μαζί με φίλους του Λ.Ε.Κ.

Ηρέμησε ο Γαλλικός ποταμός

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην ισόπεδη διάβαση του Γαλλικού Ποταμού της Επαρχιακής Οδού Άνω Ποταμιάς - Κάτω Ποταμιάς και στο 1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Μανδρών – Γαλλικού, που παρέμεναν κλειστές λόγω συγκέντρωσης υδάτων.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος της Σήραγγας Κατερίνης

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος της Σήραγγας Κατερίνης Πιερίας στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους, καθώς χθες το βράδυ προκλήθηκαν φθορές στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και στο σύστημα εξαερισμού της Σήραγγας, από διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας.

Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Σύλλογος Γυναικών δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας ξεκίνησε την δραστηριότητα του για το 2015 ο Σύλλογος Γυναικών δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ.

"Μπουμπουχέρια 2015" στο Βαφειοχώρι

Σας προσκαλούμε και φέτος να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα κούλουμα, την Κ. Δευτέρα και ώρα 11:00 στο Βαφειοχώρι! Το μοναδικό παραδοσιακό καρναβάλι, με ρίζες από το Μεγάλο Μπογιαλίκι της Ανατολικής Ρωμυλίας! Κουδουνοφόροι μασκαράδες.... σατιρικά πειράγματα και σκετσάκια... κέφι... χορός αλλά και δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα για όλους... δεν θα λείπουν φυσικά οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Η επόμενη ημέρα

Του Ηλία Αβραμίδη
Τις εκλογές στην Ελλάδα στις 25.1.2015 τις επέβαλε το διευθυντήριο της ευρωπαϊκής ένωσης για τον λόγο ότι δεν επιθυμούσε να υπογράψει τη νέα συμφωνία με τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, επειδή αφενός δεν είχαν πλέον την ισχύ να εφαρμόσουν επώδυνα μέτρα και αφετέρου θα οποιαδήποτε συμφωνία θα ετίθετο συνεχώς σε αμφισβήτηση από την τότε αντιπολίτευση και νυν κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με δύο αθλητές στις εξετάσεις taekwondo wtf μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό

Εξετάσεις taekwondo wtf μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διεξήχθησαν για την Βόρεια Ελλάδα (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στο ΔΑΚ Πολίχνης στη Θες/νίκη και για την Νότια Ελλάδα (Ε.ΤΑ.Ν.Ε) στο κλειστό Ηλιούπολης στην Αθήνα στις 24/1/2015. Η συμμετοχή στην Ε.ΤΑ.Β.Ε. ανερχόταν στους 90 αθλητές-τριες για 1ο έως 4ο Pum/Dan.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Τσίπρας με Ολάντ και Γιουνκέρ-Πρόσωπο με πρόσωπο η διαπραγμάτευση·Π. Λαφαζάνης:- Σχέδιο μείωσης των τιμών σε ρεύμα, πετρέλαιο, αέριο·Κρίσιμη Τετάρτη για τον Έβρο-Στα 6 μέτρα η στάθμη του νερού
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Στη φωλιά του θηρίου- Αύριο το τετ α τετ του Βαρουφάκη (ουάου) με τον αδίστακτο Σόιμπλε στο Βερολίνο·Ο Τσίπρας έφυγε από τη Ρώμη με «θερμά λόγια» και μια γραβάτα·Θερίζει ο καρκίνος στην Ελλάδα της απελπισίας