Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Διαδικασία Αξιολόγησης Μαθητή Γυμνασίου

Γράφει ο Γιάννης Λιναρδάκης*
1. Η αξιολόγηση του μαθητή κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Γυμνάσιο προκύπτει από:
α. Την καθημερινή προφορική εξέταση και την όλη συμμετοχή του μαθητή στη διδακτική – μαθησιακή διαδικασία.
β. Τις ολιγόλεπτες γραπτές δοκιμασίες (τεστ).

Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα: "Όχι μεσοβδόμαδα τα ερασιτεχνικά παιχνίδια"

Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς αγνοώντας τις αντίθετες γνώμες των δυο ομάδων όρισε τον αναβληθέν αγώνα Ηρακλή Φύσκας - Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα για την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 15:00. Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς, που κατά περίπτωση αποφασίζει με βάση την παράγραφο 1α του άρθρου 21 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, δεν έκανε δεκτό το αίτημα των δυο ομάδων να οριστεί η αναμέτρηση την πρώτη «κενή» Κυριακή του πρωταθλήματος παίρνοντας την ευθύνη ενός «αγώνα παρωδία» με αμφίβολο αριθμό ποδοσφαιριστών ακόμα και για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Του είπαν ρίξτα ή σε καταγγέλουμε για ανασφάλιστη εργασία

Συνελήφθησαν χθες (6-2-2015) το μεσημέρι στην Κατερίνη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 25 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση σε βάρος 35χρονου ιδιοκτήτη ατομικής επιχείρησης στην Κατερίνη.

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον δικό μας Κυριάκο Ζώτο στη σφαιροβολία


Δείτε δηλώσεις του Κυριάκου Ζώτου στην Gnomiwebtv στις 11/01/2014 ΕΔΩ
Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία εφήβων σημειώθηκε στην ημερίδα κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος Ζώτος έστειλε τη σφαίρα στα 17,87 μ. και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ που ανήκε στον Νίκο Ποτουρίδη από τις 5 Μαρτίου του 2005 με 17,45 μέτρα.

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος" Κιλκίς

Στις 01/02/2015 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Εγχρώμων ζωνών από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς που ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) και είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18.00 η ώρα στο συνεδριακό της παλαιάς Νομαρχίας Κιλκίς με την προσέλευση συγγενών και φίλων των μικρών αθλητών να κατακλύζουν το κατάμεστο Συνεδριακό.

Κατάντια

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Αγοράκια και κοριτσάκια των μίντια, να μην ξανακούσω μα@ακίες του στυλ "οι κουτσομπόλες οι αγράμματες γυναίκες" , γιατί όταν θέλετε..... μας ξεπερνάτε παρασάγκας 20. Πόσο κιτρινισμό μπορούν ακόμη να βγάλουν οι εθνοσωτήρες μας πολιτικοί και δημοσιογράφοι;;;; το ρουχαλάκι, το τσαντάκι, το αυτοκινητάκι, η σύντροφος, τα παιδιά, το σπίτι, ο σκύλος που δεν είναι τσιουάουα ...... οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, το στεφάνι ή το σύμφωνο το.....το........το............