Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo WTF ανδρών/γυναικών στην Χαλκίδα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo WTF ανδρών/γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στην Χαλκίδα στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2015. Το πανελλήνιο πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο και είναι η κορυφαία διοργάνωση διότι μέσα από αυτήν απαρτίζεται η εθνική ομάδα προκειμένου να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WTF που θα διεξαχθεί τους επόμενους μήνες.

Ομιλία Γ. Φραγγίδη με θέμα «Πρόληψη Γυναικολογικού Καρκίνου - Εμβόλιο Τραχήλου Μήτρας»

Το Τμήμα Γυναικών της Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ένωσή μας στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς την 08-03-2015, 18.00΄ -20.00΄ κατά την οποία θα μιλήσει ο Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής του Α.Π.Θ. κύριος ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ Γεώργιος με θέμα «Πρόληψη Γυναικολογικού Καρκίνου - Εμβόλιο Τραχήλου Μήτρας».

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας





Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 12η Μαρτίου 2015 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου στο Κιλκίς

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Κιλκίς διοργανώνει την 18η Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στην Επιμορφωτική Κιλκίς- Δοϊράνης 56 και ώρες 10.30π.μ.-15.00μ.μ. με τη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και εκπαιδευτικές ομιλίες συγγραφέων, εκδοτών και εκπαιδευτικών.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: