Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Εκδρομή Σέρρες
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποίησε, με εξαιρετική επιτυχία, ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις Σέρρες και ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που παρά την βροχερή ημέρα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λ.Ε.Κ. Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Ο Θόδωρος κατέγραψε τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό πληθυσμό του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Μετά τις συναντήσεις σε Πολύκαστρο και Κιλκίς με αγρότες και τους φορείς αυτών, σε ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για την ανάδειξη και καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτικό πληθυσμό του νομού Κιλκίς, ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Αποστόλου την Τρίτη 10/03/2015.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Ρουμανία στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει η ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς προγραμματίζεται εκπαιδευτική επίσκεψη στην Baia Mare - Ρουμανίας. Στην επίσκεψη θα συμμετέχουν πέντε (5) καθηγητές της Διεύθυνσης Κιλκίς.

Ο Θόδωρος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ''ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ''


Πέντε (5) μήνες απλήρωτοι οι εκπαιδευτικοί των ΙΕΚ!

Του Γιάννη Λιναρδάκη* 
Ούτε έναν (1) ούτε δύο(2), αλλά πέντε (5) ολόκληρους μήνες έχουν να δουν ευρώ από τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στα δημόσια ΙΕΚ.

Χαράς ευαγγέλια για όσους έχουν μα παίρνουν από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Εγκρίθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς δάνειο 8,5 εκατ. Ευρώ προς την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Το ποσό θα αξιοποιηθεί για την αποπληρωμή του υπολοίπου της περυσινής εσοδείας των παραγωγών τεύτλων. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύναψης του δανείου, πολύ σύντομα οι παραγωγοί θα κληθούν να εισπράξουν τα ποσά που δικαιούνται.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών ν. Κιλκίς

Ύστερα από την τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπ/κών Ν. Κιλκίς εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με την ακόλουθη σύνθεση:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Με αφορμή την πανελλήνια ημέρα κατά της «σχολικής βίας» το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κιλκίς, λέει...

Υπογράφει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Τα τελευταία 2-3 χρόνια το Υπ. Παιδείας αναδεικνύει και προβάλει συνεχώς το ζήτημα της «σχολικής βίας». Μετά τον ορισμό της 6ης Μάρτη ως «Πανελλήνιας Ημέρας Κατά της Βίας στο Σχολείο», έστησε το «Παρατηρητήριο για την πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού», δημιούργησε ένα αντίστοιχο Παρατηρητήριο σε κάθε Περ/κή Δ/νση Εκπ/σης, σε κάθε Νομό και σε κάθε σχολείο. Γι’ αυτό ζητήθηκε, την περσινή σχολική χρονιά, από κάθε σχολική μονάδα να ορίσει έναν εκπαιδευτικό υπεύθυνο «σχολικής βίας».

Συνάντηση Γκουντενούδη με εκπροσώπους των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων της Παιονίας

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Παιονίας μεταξύ του κ. Γκουντενούδη και των εκπροσώπων των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων του Δήμου.

Ερωτήσεις ΚΚΕ για τους μετανάστες - πρόσφυγες στην Ειδομένη και για τους απλήρωτους εργάτες της ΑΛΜΑΚΟ

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Θέμα: Οξυμμένα προβλήματα μεταναστών-προσφύγων στην Ειδομένη της Π.Ε. Κιλκίς.
Εκατοντάδες μετανάστες συνωστίζονται στην ύπαιθρο της παραμεθόριου περιοχής της Ειδομένης στην Π.Ε. Κιλκίς, κάτω από τραγικές συνθήκες διαβίωσης, στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν. Συνθήκες, που σε καμιά περίπτωση, στην ουσία τους, δεν μπορούν εξαλειφθούν ή έστω να απαλυνθούν από τις όποιες κινήσεις έκφρασης αλληλεγγύης έχουν έως τα σήμερα αναληφθεί από φορείς κλπ.

Αναφορά-Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εναντίον του Γραφείου Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κιλκίς

Υπογράφει το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Κιλκίς 
Προς: Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ν. Παρασκευόπουλο 
Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκη
Κοινοποίηση
1. Υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή
2. Αναπλ. Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό
3.κ. Πρόεδρο Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ν. Αγγελάρα
4.4η Υ.ΠΕ Μακεδονίας & Θράκης
5.Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.
6. Διοικητή Νοσοκομείου Κιλκίς
7. Βουλευτές Π.Ε. Κιλκίς
8. ΑΔΕΔΥ
9. ΠΟΕΔΗΝ
10. Μ.Μ.Ε.

Κύριοι Υπουργοί,

Σύσκεψη για το θέμα των πλημμυρών στην ευρύτερη περιοχή Αρτζάν-Αματόβου

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ευρεία σύσκεψη για το φλέγον θέμα των πλημμυρών στην ευρύτερη περιοχή Αρτζάν-Αματόβου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα.

Ειδική προσφορά του Kinesis Kilkis έως 17 Μαρτίου 2015


Για τον δήμο Κιλκίς "Η γνώμη σου μετράει"

Δημόσια διαβούλευση – τεκμηριωμένη πρόταση – ενεργή συμμετοχή.
Στο τρίπτυχο αυτό εδράζεται το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς  2015 – 2019.

Οι δημότες του Δήμου Κιλκίς σχεδιάζουν το παρόν και το μέλλον τους διατυπώνουν υπεύθυνα τις προτάσεις και τις ιδέες τους για έργα και παρεμβάσεις που οι ίδιοι θεωρούν ότι θα ομορφύνουν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους στην πόλη του Κιλκίς και στους 116 οικισμούς του Δήμου. Συγχρόνως εντοπίζουν τις αδυναμίες και τα προβλήματα που υφίστανται στην περιοχή τους και αξιολογούν ιεραρχικά τις προτεραιότητες για τη συνολική διαχείρισή τους.

ΠΟΣΔΕΠ (Ομοσπονδία Πανεπιστημιακών): Μεγάλη άνοδος της ΝΔ

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Σημαντικά κέρδη αποκόμισε η παράταξη της ΝΔ με την παράταξη των γιατρών στις εκλογές των Πανεπιστημιακών δασκάλων για την ανάδειξη της 33μελούς Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ (σε σχέση με τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν πριν δύο χρόνια).

Διέπρεψε στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας η Argyroupoli Buggy Racing

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βουλγαρίας διέπρεψε η συμμετοχή της Argyroupoli Buggy Racing κατακτώντας την 3η θέση.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Σκληρή διαπραγμάτευση με βήματα προσέγγισης-Αρχίζει στις Βρυξέλλες η συζήτηση των τεχνικών κλιμακίων·Σκληρός με την Ελλάδα, μαλακός με τη Γαλλία (Σόιμπλε) – Ρήγματα στη λιτότητα·Μήνυμα Τσίπρα: Έχει και το Βερολίνο υποχρεώσεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ποιοι θα απολογηθούν για το Μνημόνιο –Πώς μετετράπη δολίως (!!!) η κρίση χρέους σε «βόμβα δανεισμού»·Πυρ από την «Bild” σε Γκίκα, Margaret –Στον Χαρδούβελη για τα λεφτά που έβγαλε στο εξωτερικό και στη μητέρα του Γιώργου για «τα 500.000.000» στην περιβόητη λίστα Λαγγκάρντ·Ανεπανάληπτη φτώχεια –Οκτάχρονο κοριτσάκι που ζει με τη μητέρα του και τη γιαγιά του, τρέφεται μόνο με πατάτες