Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι ακαδημίες του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ σε φιλικό τουρνουά στα Γρεβενά.

Γράφει η Μαρία Σιότσου
Την πρώτη τους φιλική συμμετοχή αλλά και την δυναμική τους παρουσία πραγματοποίησαν τα τμήματα “MINI” & “ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ” του Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ VOLLEY που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015.

Επιθεώρηση από Ρώσους σε ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων ζωικής προέλευσης

Ανακοίνωση Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Αθήνα, 30 Μαρτίου 2015
Κατόπιν επικοινωνίας με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα, σας γνωρίζουμε ότι εντός του Απριλίου του 2015 επιθεωρητές της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φυτοϋγειονομικής και Κτηνιατρικής Επίβλεψης της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Rosselkhoznadzor) θα διενεργήσουν επιτόπια επιθεώρηση σε αριθμό ελληνικών επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων ζωικής προέλευσης που ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους (προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας, γαλακτοκομικά/τυροκομικά και προϊόντα κρέατος) στην Τελωνειακή Ένωση (ΤΕ). Η επιθεώρηση θα περιλαμβάνει έλεγχο στις κτηνιατρικές αρχές και τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Κιλκίς: Άνοιξαν κλειστά Δημοτικά Σχολεία την ημέρα της εθνικής επετείου

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Με αισθήματα συγκίνησης και εθνικής ανάτασης γιόρτασαν την εθνική μας επέτειο οι δημότες των Άνω Αποστόλων και Ξυλοκερατιάς. Ιδιαίτερο χρώμα στους δύο παραπάνω οικισμούς, την ημέρα εορτασμού της εθνικής μας παλιγγενεσίας προσέδωσε η κίνηση των Αντιδημάρχων Κιλκίς κ.κ. Δημήτρη Τσαντάκη και Πρόδρομου Πεντζερετζή να ανοίξουν μετά από αρκετά χρόνια τα Δημοτικά Σχολεία που έχουν κλείσει λόγω έλλειψης μαθητικού πληθυσμού, και να δώσουν ζωντάνια στην περιοχή.

Κιλισιακός: Χρήστο Λυρτζή σε ευχαριστούμε θερμά

Ο Χειρούργος Ορθοπαιδικός Χρήστος Λυρτζής αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για την ιατρική κοινότητα! Πιστός φίλος του Κιλκισιακού και πάντα κοντά σε ο,τιδήποτε χρειαστεί η ομάδα, ήταν παρών καθ'όλη την διάρκεια της επέμβασης του τερματοφύλακά μας Νίκου Ζάικου στο πλευρό του. Τον ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά!
Α.Ο. Κιλκισιακός

Χρυσή Αυγή Κιλκίς: Απάντηση προς παραπονούμενους

Δελτίο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Για αρχή να αναφέρουμε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ζητάει νομιμοποίηση από κανέναν πλην του Ελληνικού λαού που εδώ και τέσσερις συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες, από τοπικές και βουλευτικές μέχρι και ευρωεκλογές της δίνει σταθερά ψήφο εμπιστοσύνης, δίνοντας της την τρίτη θέση πανελλαδικά.

"Οι φίλοι μας τα ζώα"

Με σκοπό την ανάδειξη της συμβολής των ζώων στην εκπαιδευτική ανάπτυξη του παιδιού, στη θεραπεία ψυχικών ασθενειών αλλά και στον ρόλο που παίζουν τα ζώα στη ζωή μας, με βιωματικές δράσεις και εργαστηριακές κατασκευές, πραγματοποιήθηκε στο Ράντσο Κιλκίς την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 η συνάντηση του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, του ΚΔΑΠ και του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Έγκλημα με δηλητηριασμένα δολώματα στο Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου

Ασυνείδητοι δεν δίστασαν να γεμίσουν το Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου με δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες), με θλιβερό απολογισμό τη συλλογή περισσότερων από 23 δολωμάτων και τον θάνατο δύο οικόσιτων σκύλων και μιας αλεπούς.

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 3 Απριλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής στο Κιλκίς

O Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Πέτρος ο Γλυκύς» διοργανώνει, και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε, Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής που με ύμνους της μεγάλης Εβδομάδος την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και ώρα 7:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007 – 2013

Τρεις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εξέδωσε το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τα πάθη της Ελλάδας- Πάει τώρα για Μεγάλη Τετάρτη το κρίσιμο Eurogroup, με αφορμή το Πάσχα των Καθολικών·Συνεκμετάλλευση με ΗΠΑ των κοιτασμάτων του Αιγαίου προτείνει ο Πάνος Καμμένος!·Φουρτούνες για τον ΟΛΠ
ΕΘΝΟΣ ·Το νέο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων- Έτοιμο το νομοσχέδιο- Για διαβούλευση μέσα στην εβδομάδα·Σκληρό παζάρι για να «κλειδώσει» η λίστα-Νέες πιέσεις για ιδιωτικοποιήσεις και έσοδα·Φάρμακα- Με εισοδηματικά κριτήρια η συμμετοχή

Ατέ να εθέλνεν κι εγώ να επόρνα

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Πολύ συχνά πιστεύω ότι η πολιτική στη χώρα μας γίνεται σ αυτό το επίπεδο, όσον αφορά στο εσωτερικό αλλά και με τους εταίρους μας. 

Να χαράξουμε τον δικό μας δρόμο, λέει το ΚΚΕ μ-λ


Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος"

Υπογράφει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΓΕΛ Γουμένισσας
Οι μαθητές, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου Γουμένισσας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», για την σημαντική δωρεά στο σχολείο μας εποπτικών μέσων διδασκαλίας και συγκεκριμένα δώδεκα (12) Η/Υ, για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου πληροφορικής.

Προϋποθέσεις & Υπολογισμός σύνταξης από το Τ.Ε.Α.Δ.Υ.

Επιμέλεια Γιάννης Λιναρδάκης
Το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Ε.Α.Δ.Υ.), συστάθηκε με το άρθρο 14 του ν.2676/1999: http://www.etea.gov.gr/2676-99.pdf
Δείτε τη συνέχεια

Πασχαλινό Bazzar του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Μαθητές του Γυμνασίου Σ.Σ. Μουριών επισκέφθηκαν το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS)

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 οι μαθητές του Γυμνασίου Σ.Σ. Μουριών επισκέφθηκαν το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS) και συμμετείχαν στο βιωματικό εργαστήριο FACEφόρα για τον διαδικτυακό εκφοβισμό.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015. Κατά την επίσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας Γαλλοφωνίας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε θεατρικό εργαστήρι αυτοσχεδιασμού και να παρακολουθήσουν μία γαλλόφωνη ταινία με θέμα τη ζωή ενός φτωχού αφρικανού εφήβου που κυνηγάει το όνειρό του και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δε σταματά να ονειρεύεται.

Απίστευτη γερμανική εκπομπή: Παρομοιάζει την Ελλάδα με ταβέρνα και κάνει φέτες τη Γερμανία για τις πολεμικές αποζημιώσεις [βίντεο]


Η Ελλάδα είναι το κύριο θέμα της σατιρικής εκπομπής Die Anstalt (To Ινστιτούτο) που προβάλλεται από το γερμανικό κανάλι ZDF. Μια εκπομπή... σύμμαχος της Ελλάδας τόσο για τη σημερινή κατάσταση όσο και στη διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων.

Κιλκίς: Συνάντηση επιχειρηματιών και φορέων με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα



Με αφορμή τόσο το μείζον θέμα «των μη εξυπηρετούμενων δανείων των επιχειρήσεων στις τράπεζες και ειδικότερα των δανείων που έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου», όσο και γενικότερα «των οικονομικών θεμάτων των επιχειρήσεων», έγινε συνάντηση επιχειρηματιών και φορέων με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς.