Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Διδασκαλία των Λατινικών και των αρχαίων Eλληνικών για όλους τους μαθητές σε όλα τα Γαλλικά σχολεία.

Σήμερα όλοι οι Γάλλοι μαθητές γυμνασίου και λυκείου, όποιο σχολείο και αν παρακολουθούν και όποιες και αν είναι οι δυσκολίες τους ή η μαθητική πορεία τους, έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν τις γλώσσες και τους πολιτισμούς της ελληνολατινικής Aρχαιότητας στο πλαίσιο των κατ’επιλογήν μαθημάτων που προσφέρονται σε όλους χωρίς καμία διάκριση. Έτσι, με την έναρξη του σχολικού́ έτους 2014, ο επίσημος αριθμός μαθητών που παρακολουθούσαν Λατινικά ή αρχαία Ελληνικά υπερέβαινε τις 520 000.

Τονικίδης: "Γιάννη Τσογγίδη, θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών» Παύλος Τονικίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους όλων των μελών της δημοτικής παράταξης «ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών» εκφράζω τις πλέον θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Τσογγίδη, ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Ο κ. Γ. Τσογγίδης αποτελεί ένα εξέχον και μάχιμο μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας, και οι υπηρεσίες του είναι πολύτιμες για το καλό του τόπου μας.

Μήπως μας αφορά όλους το "Κουκλοθέατρο";

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Ζω στην Ελλάδα του 2015!
Στο Κιλκίς της πενίας, της απουσίας, της μετανάστευσης!
Στο Κιλκίς με τα ανύπαρκτα πάρκα, τους ανύπαρκτους χώρους αναψυχής, με το ανύπαρκτο πράσινο, με τους ελάχιστους χώρους στάθμευσης, του ασυντήρητου Συνεδριακού Κέντρου, της απούσης κινηματογραφικής λέσχης, του υπολειτουργούντα θερινού κινηματογράφου, του ουδέποτε ιδρυμένου δημοτικού ωδείου και δημοτικού θεάτρου, των φτηνών πολλές φορές πανηγυρτζήδικων μουσικών εκδηλώσεων!

Επίσκεψη Μάρδα στο Επιμελητήριο Κιλκίς


Την Κυριακή 29 Μαρτίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών της Ελληνικής κυβέρνησης Δημήτριος Μάρδας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς είχε συνάντηση με φορείς και εκπροσώπους επιχειρήσεων με κύριο τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των επιχειρήσεων στις τράπεζες και ειδικότερα τα δάνεια που έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου”

Μακριά και Αλάργα

Του Γιάννη Λιναρδάκη* 
Σχετικά με δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τα οποία αφορούν ισχυρισμούς ότι υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ του κ. Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αριστείδη Μπαλτά και του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Τάσου Κουράκη, για τα επίκαιρα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και του τρόπου επιλογής Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης και Διευθυντών Σχολείων αμφότεροι οι κ. Υπουργοί δηλώνουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει απόλυτη συνεργασία στα εν λόγω θέματα μεταξύ των επιτελείων τους….. (μόνο).

Θέση εργασίας στην ALUMIL (1/4/2015)

Από την ΑLUMIL ζητείται Υπεύθυνος Λογιστηρίων Εξωτερικού.
Δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Η Ελλάδα δυναμικά στον ενεργειακό χάρτη-Αλ. Τσίπρας: Περνάμε στην άνοιξη των Ελληνορωσικών σχέσεων·ΜΕ τις υπογραφές των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων- Συστήνεται η «μία και μόνη» εξεταστική για τα Μνημόνια·Εισακτέοι 2015-2016 –Μικρή μείωση στα ΑΕΙ, αύξηση στα ΤΕΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κωδικοί με.. δαγκάνες!- Στις νέες φορολογικές δηλώσεις·Αποκλειστικό- ΟΙ παγίδες στο «αόρατο» (για να μην τρομάξει ο κόσμος) περιουσιολόγιο·Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Ξυλοδαρμοί, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τρομοκρατία και φαγοπότι εκατομμυρίων

Αποκλειστικό! Μεγάλη συμφωνία του Δήμου Κιλκίς για 10.000 Ρώσους τουρίστες , μέσα το 2016!

Ανταπόκριση Μόσχα: Πάνος Μαύρος
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Γνώμης», και κάτω από άκρα μυστικότητα, απομένει να πέσουν τυπικά και οι τελευταίες υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η μεγαλύτερη ίσως συμφωνία, η οποία θα αλλάξει πλήρως τον οικονομική ζωή του Κιλκίς!
Η πολυμελής αποστολή Κιλκισιωτών, η οποία επιστρέφει σήμερα το βράδυ από Ρωσία, φέρνει «βαλίτσες» γεμάτες ελπίδα!

Στάθης Μακρίδης: "Αυτή είναι η αλήθεια για τα Σφαγεία Κιλκίς" (Video)