Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Εκεί που Σταυρώθηκε ο Ιησούς Χριστός.…



Κείμενο: Πάνος Γεωργιάδης
Πηγή: Omorfa Taxidia facebook
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα. Τη σημερινή ημέρα, αλλά και τις επόμενες δύο ημέρες Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο, συνέβησαν τα συγκλονιστικότερα γεγονότα της Χριστιανοσύνης, αλλά και όλης της ανθρωπότητας..

1-2 στου ΠΠΒ και δεύτερες θέσεις στα ομαδικά των Πολυάθλων για τους μικρούς του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Το Σάββατο 4/4 αγωνίστηκαν στα Πολύαθλα, δηλαδή σε 60μ. με εμπόδια ή 1000μ., μήκος για τα αγόρια και ύψος για τα κορίτσια, σφαίρα για τα αγόρια και μπαλάκι για τα κορίτσια, οι Παμπαίδες και Παγκορασίδες Β’ (γεννημένοι 2002-2003) του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς πετυχαίνοντας σπουδαίες επιτυχίες.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα σίτισης, ενοικίου και ηλεκτροδότησης

Αυστηρά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια καθορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση 7 Υπουργών και Αναπληρωτών Υπουργών, για τη δωρεάν επανασύνδεση και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, επιδότησης σίτισης και επιδόματος ενοικίου.

Ευχές από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μουριών


Συγχαρητήρια στα παιδιά της Πέμπτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας

Υπογράφει η δημοτική αρχή Παιονίας
Τα παιδιά της Πέμπτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας απέδειξαν και πάλι πως η νέα γενιά της Παιονίας διακρίνεται για την οξυδέρκεια και τη δημιουργικότητα της.

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημητρίου Τσακνάκη για το Πάσχα

Τα Θεία Πάθη και η μαρτυρική Σταύρωση του Θεανθρώπου, φέρνουν σε όλους μας μηνύματα δύναμης και αισιοδοξίας. Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, υπενθυμίζουν στην ανθρωπότητα πως η ψυχική αναγέννηση και η πνευματική ανάταση, διδάσκεται μέσα από την αυτοθυσία και την ταπείνωση.

Ευχές Πάσχα δημάρχου Κιλκίς


Πληρωμές 51,5 εκατ. ευρώ σε 107 χιλιάδες αγρότες

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών προς τους παραγωγούς το οποίο έχει ορίσει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ολοκλήρωσε τη διαδικασία και έχει ξεκινήσει η καταβολή του συνολικού ποσού των 51.451.207 ευρώ σε 107.734 δικαιούχους αγρότες.

Όσα δεν φτάνει η Αλεπού ..... τα κάνει κρεμαστάρια (ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ)

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το Σχολείο του Μέλλοντος. Μάνατζμεντ και Διοίκηση. Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων χρονικής διάρκειας δεκατεσσάρων(14) μηνών με τη χρήση Μεικτής (Blended) Εκπαίδευσης.

Ευχές Πάσχα από τον Απόστολο Τζιτζικώστα


Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο δικός μας Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επεσκέφθη χθες, 8 Απριλίου 2014, ώρα 10.00 π.μ., το Προεδρείο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, κ. Μιχαήλ Βλασταράκο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Δημήτριο Βαρνάβα, και τον Ταμία, κ. Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη.

Συγχαρητήρια επιστολή στον Παλαιστικό Σύλλογο "Άγιος Νέστωρας" Γουμένισσας

Υπογράφει ο δήμαρχος Παιονίας
Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για τα αθλητικά δρώμενα της Παιονίας κατάφερε ο Παλαιστικός Σύλλογος «Άγιος Νέστορας» Γουμένισσας. Τρεις αθλήτριες, η Ιωάννα Βαβάμη, η Αναστασία Μητρετόδη και η Ειρήνη Γαβρανίδου, κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να μας κάνουν όλους υπερήφανους, κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.

Όμορφες στιγμές στο στάδιο του Κιλκίς - Αδελφοποιήθηκαν ΓΑΣ Κιλκίς & ΟΚΑ Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Μ. Τετάρτη στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς η αδελφοποίηση των τμημάτων στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και του ιστορικού ΟΚΑ Καβάλας με την επίσκεψη του ΟΚΑΚ στο Κιλκίς .

"Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και την ειλικρινή συμπαράστασή μας"

"Οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι και Κοινωνικής Μέριμνας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ) εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και την ειλικρινή συμπαράστασή μας στην εκλεκτή συνάδελφο Κουτρή Άννα για τον πρόωρο χαμό του συζύγου της. Ευχόμαστε υγεία σε αυτήν και την οικογένειά της."

Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης από εργαζόμενους της εταιρείας ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ


Υπογράφουν εργαζόμενοι της εταιρείας ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ
"Η πλειοψηφία των εργαζομένων της εταιρείας ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ, η οποία εδρεύει στη Νέα Σάντα Κιλκίς, στο πλαίσιο διεκδίκησης των νόμιμων δικαιωμάτων μας, θελήσαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια, για να γνωστοποιήσουμε το τι συμβαίνει στην εταιρεία τα τελευταία τρία χρόνια.

"Τέρμα τα λόγια! Ιδού η Ρόδος για... όλους", λένε οι Γιατροί Νοσοκομείου Κιλκίς (Video)