Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 στο Κιλκίς

Την Παρασκευή 17/4 θα επισκεφθεί την Π.Ε.Κιλκίς ο Υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας Παναγιώτης Σγουρίδης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντη του Γραφείου του κ. Μπουλμέτη.

Η Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων καθιερώνεται στην Ελληνική Αστυνομία

- Ξεκινά από Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015, πιλοτικά σε (14) Αστυνομικά Τμήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Λάρισα
- Η δράση προβλέπεται, μετά την αξιολόγηση της, να επεκταθεί σε όλη την επικράτεια
Γ. Πανούσης: «Οικοδομούμε μία νέα σχέση με τις τοπικές κοινωνίες, προχωρώντας σε καινοτόμες δράσεις, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και αναβαθμίζουν τον διάλογο και τη συνεργασία.
- Ο Αστυνομικός της Γειτονιάς και η Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων αποτελούν απτά δείγματα στο πεδίο της συμφιλίωσης Αστυνομίας και κοινωνίας»

Απλό και αξιόπιστο σύστημα επιθεώρησης των ψεκαστικών

Σε εφαρμογή του σχετικού νόμου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, υπέγραψε απόφαση σχετικά με την διαδικασία τακτικής επιθεώρησης του εν χρήσει επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικά).

Σύσκεψη για τη απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. σύσκεψη στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας (από 09 Απριλίου 2015 ημέρα Μ. Πέμπτη και ώρα 08:00 π.μ έως 15Μαΐου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 π.μ ) στην λίμνη Δοϊράνη λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών.

Ανοιξιάτικη προσφορά του Kinesis-Gym Κιλκίς

Spring Special Offer!
Προετοιμασία για το καλοκαίρι…;
Γυμνάσου!
Από τον Απρίλιο έως και την 31 Αυγούστου
ΜΟΝΟ με την προνομιακή τιμή των 100,0€
Ισχύει για παροχές γυμναστικής και ομαδικά προγράμματα αίθουσας.

Κινδυνεύουν με ματαίωση τα “Ελευθέρια” Στίβου - Ο εργολάβος των κερκίδων βάζει “φρένο”

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος της ματαίωσης των αγώνων στίβου “Ελευθέρια” του Κιλκίς λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν από την απαγόρευση της χρήσης των κερκίδων του σταδίου του Κιλκίς από τον εργολάβο του έργου.

Με νίκη έκλεισε φετινή πορεία της ομάδας βόλεϊ των παγκορασίδων του Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Με μια νίκη ακόμη στο ενεργητικό της έκλεισε η ομάδα βόλεϊ των παγκορασίδων του Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ τη θαυμάσια φετινή της πορεία. Σ΄ ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που είδαμε στο κλειστό μας, ο ΑΙΑΣ νίκησε τον ΑΡΧΕΛΑΟ 3-0 (25-22), (25-20), (25-16) σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα στην έδρα τους ,όπου είχε ηττηθεί με σκορ 3-0.

Αν φάτε αυτά τα φυστίκια, θα φιστικωθείτε!

Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο της Εθνικής και Ενωσιακής νοµοθεσίας, ενηµερώθηκε από την εταιρεία «ΑΒ Βασιλόπουλος» για τη διακίνηση αράπικων φιστικιών, Κινέζικης προέλευσης, στα οποία διαπιστώθηκε παρουσία αφλατοξινών στην πρώτη ύλη (ωµό φιστίκι) υψηλότερη από τα νοµοθετηµένα όρια.
Πρόκειται για τα προϊόντα:

Παρουσίαση του βιβλίου "Η λίμνη των κύκνων" στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και ώρα 7:00 το απόγευμα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σας προσκαλούμε -γονείς και παιδιά- στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Περικλή Καφάση, "Η λίμνη των Κύκνων ". Το έργο είναι μια έμμετρη ποιητική διασκευή του γνωστού λαϊκού ρώσικου παραμυθιού, θεατροποιημένη για παιδιά, με νεράιδες, πρίγκιπες και τρομερούς μάγους που τους βάζουν όλους σε μπελάδες!

Γραπτές ανακεφαλαιωτικές εξετάσεις Ιουνίου

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Τα μαθήματα στα Γυμνάσια λήγουν στις 31 Μαΐου κάθε διδακτικού έτους. Όταν η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, τα μαθήματα λήγουν την αμέσως προηγούμενη Παρασκευή.

Ερώτηση ΚΚΕ για τους απλήρωτους εργάτες της «ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ» στην Νέα Σάντα

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα: Προβλήματα εργαζόμενων στην βιομηχανία πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων «ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ» στην Νέα Σάντα της Π.Ε. Κιλκίς
Οφειλόμενα δεδουλευμένα και τις θέσεις εργασίας τους διεκδικούν οι 65 εναπομείναντες πλέον εργαζόμενοι στη βιομηχανία πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ» στην Νέα Σάντα της Π.Ε. Κιλκίς, οι οποίοι εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Διπλή διαπραγμάτευση σε Βρυξέλλες- Ουάσιγκτον-Συναντήσεις Βαρουφάκη με Ομπάμα, Ντράγκι, Πάντοαν στην Αμερικάνικη πρωτεύουσα·Π. Σκουρλέτης-Παρελθόν η μαύρη πενταετία·Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για την ανθρωπιστική κρίση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Υπουργοί και δημοσιογράφοι στη «λίστα Νικολούδη»-Τι καταγγέλλει ο Μητρόπουλος-Μεγάλα ονόματα που φυγάδευσαν τις καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού·Προσλήψεις!- Μπαράζ προκηρύξεων το επόμενο διάστημα·Μιλιούνια λαθραίων (βάση σχεδίου;) στο κέντρο της Αθήνας