Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου «Ανάποδα του Θοδωρή Παπαϊωάννου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Την Τετάρτη 15 Απριλίου ο βραβευμένος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Θοδωρής Παπαϊωάννου παρουσίασε το βιβλίο του «Ανάποδα» των εκδόσεων Ίκαρος, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Κλείδωσε την συμμετοχή του στα PLAY OFF ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Μετά την ευρεία νίκη του επί του Ποντιακού Νέας Σάντας με 4-0 σκορ, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα τερματίζοντας πέμπτος στον βαθμολογικό πίνακα θα συμμετάσχει στην διαδικασία των PLAY OFF. Σ

Έκθεση Ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και ώρα 18.30μ.μ στον χώρο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του φορέα, των οποίων την ευθύνη των διδασκαλιών έχουν οι: Μπλιάτκας Νικόλας, Στόκας Αθανάσιος και Βέλκου Κυριακή.
Κάθε χρόνο στη Nova Zagora γίνεται Διεθνής Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής στον οποίο συμμετέχουν και μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ. Στους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό του 2014, την ημέρα των εγκαινίων θα επιδοθούν τα τιμητικά διπλώματα.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη διακινητών ποσοτήτων κάνναβης σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Συγχαρητήρια δημάρχου Κιλκίς σε Σπίγκος και Γιάντση

Φίλε και συντοπίτη Χρήστο Σπίγκο
Δέξου τα θερμά μου συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σου ως Αντιπρόεδρος στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  Σου εύχομαι, από τη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνεις, να επιτύχεις στο δύσκολο έργο σου και να υπερασπιστείς το δημόσιο χαρακτήρα της Επιχείρησης.  Προσβλέπω σε μια δημιουργική συνεργασία επ΄ωφελεία του τόπου και των πολιτών του Δήμου Κιλκίς.
Αξιότιμη κ. Μαρία Γιάντση 
Σας συγχαίρω θερμά για την τοποθέτησή της ως Β' Αντιπρόεδρος στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων. Σας εύχομαι Καλή Δύναμη και ευόδωση των προσπαθειών σας για την ανάκαμψη της αγροτικής οικονομίας, μέσω της νέας θεσμικής θέσης σας.  Προσβλέπω σε μια δημιουργική συνεργασία επ΄ωφελεία του τόπου και των πολιτών του Δήμου Κιλκίς.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Σισμανίδης
Δήμαρχος Κιλκίς 

Τετραήμερη Εκδρομή στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΪΒΑΛΙ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, πραγματοποιεί Τετραήμερη Εκδρομή στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΪΒΑΛΙ από 28 έως και 31 Μαΐου 2015.

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 27 Απριλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ημερήσια εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς στον Χολομώντα

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στον Χολομώντα με ανάβαση στην κορυφή του (υψ. 1.163μ.). Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το χωριό Ταξιάρχης (670μ.). Η διαδρομή για την κορυφή είναι πολύ εύκολη, κινείται μέσα σε πανέμορφο δασικό τοπίο, μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε. Είναι πραγματικά μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδράσουμε στη φύση συντροφιά με το ανοιξιάτικο τοπίο. Στην επιστροφή μπορούμε να επισκεφθούμε τις φημισμένες ταβέρνες του χωριού κλείνοντας ιδανικά την εξόρμησή μας.

Συνάντηση εκπαιδευτικών για ανταλλαγή απόψεων

Πρόσκληση ΔΑΚΕ Κιλκίς
Προς κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες, Συναδέλφους – Συναδέλφισσες, Φίλους και Φίλες.
Σας καλούμε σε συνάντηση στην πόλη του Κιλκίς – Ξενοδοχείο Ευρυδίκη τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 14:00 για ανταλλαγή απόψεων – προβλημάτων των Σχολικών Μονάδων και συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα.

Τιμήθηκε η μνήμη του Ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου στον Ακρίτα Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Μήνυμα Βαρουφάκη στους δανειστές:- Δεν υποτασσόμαστε για τη δόση·Αμέριστη αλληλεγγύη- Η Ρόδος αγκάλιασε τους πρόσφυγες·Κυβερνητική απάντηση στις αντιδράσεις για την ΠΝΠ-Δ. Μάρδας: Προσωρινή λύση, διασφαλισμένη η Αυτοδιοίκηση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κόλαση με τα αποθεματικά Περιφερειών, δήμων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων-Διχάζει ο εσωτερικός δανεισμός! Αντάρτικο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Πρυτάνεις ·Ξεκρέμαστοι τυφλοί μαθητές λίγο πριν από τις εξετάσεις·Έρχεται σκληρό ποινολόγιο για φοροδιαφυγή και ΦΠΑ