Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Οι προπονητές του Αίαντα Κιλκίς, Φίλιππος Μισαηλίδης και Χάρης Μηναρετζής, μιλούν στη Γνώμη


Ο Κιλκισιώτης μελλοντικός πρωταθλητής στίβου Νίκος Ιωακειμίδης, μιλά στη Γνώμη


Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς μαζί με την Πρόεδρο του τμήματος επισκέφθηκαν την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 ύστερα από πρόσκληση του το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Κατόπιν παράλληλης πρωτοβουλίας της Σχολικής Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννας Αρβανίτη με τον κ. Μπάμπη Αθανασιάδη εκπαιδευτικό της Δ΄ Δημοτικού οι εθελοντές Σαμαρείτες πραγματοποίησαν μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση για τις δράσεις του τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς αλλά και τις Πρώτες Βοήθειες, στους μαθητές «μικρούς σαμαρείτες» και αυριανούς εθελοντές.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Με πολυνομοσχέδιο στη Βουλή-Οι 7 μεταρρυθμίσεις γα την ενδιάμεση συμφωνία·Απεμπλοκή χωρίς μέτρα λιτότητας-Αναδιάταξη της Ομάδας διαπραγμάτευσης για ένταση της προσπάθειας και άμεσα αποτελέσματα·Ο Αλ Τσίπρας στον «Ενικό»- Πάμε για συμφωνία, αποκούμπι το δημοψήφισμα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Διαταγή Βερολίνου!-Αλλάζει όλη η ομάδα διαπραγμάτευσης. «Στρατηγός’ ο Τσακαλώτος·Αγωνία έως τις 11 Μαΐου !-Συντάσσουν άρον – άρον νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα·Προς υποχώρηση τώρα η κυβέρνηση για τα μέτρα που απαιτούνται

Για 50 ευρώ μετέφεραν λαθρομετανάστη

Συνελήφθησαν χθες (27-04-2015) το απόγευμα στο 537 χλμ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 23 και 29 ετών, διότι επιβίβασαν από την Θεσσαλονίκη σε ΙΧΕ ιδιοκτησίας του 23χρονου, έναν υπήκοο Αφγανιστάν με σκοπό να τον μεταφέρουν στους Ευζώνους Κιλκίς έναντι του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.

Ψηφοδέλτιο ΔΑΚΕ Δ.Ε. Κιλκίς, για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Για το 17ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
(2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς)
ΔΟΥΜΠΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΕ.Λ. Αξιούπολης)
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς)
ΚΑΛΠΑΞΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Διευθυντής Γυμνασίου Βαπτιστή)
ΚΑΤΣΑΡΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (1ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς)
ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Υπευθ. Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς)
ΜΕΣΙΓΚΟΥ ΣΟΦΙΑ (2ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Υποδιευθυντής 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς)
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (2ο Γυμνάσιο Κιλκίς)
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Γυμνάσιο Σ.Σ. Μουριών)
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς)
ΤΕΡΖΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΓΕ.Λ. Γουμένισσας)

Ασκηση σεισμού και πυρόσβεσης στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς, στο πλαίσιο των δράσεων πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου 2015 άσκηση σεισμού και πυρόσβεσης σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς.

Βιωματικά μαθήματα προσαρμογής για μαθητές Δημοτικού

Στο πλαίσιο της συνεργασίας δημοτικών-γυμνασίων, για την ομαλή μετάβαση των μαθητών/τριών δημοτικού στο γυμνάσιο, οι μαθητές του 5ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς προσήλθαν την Πέμπτη και Παρασκευή 23 και 24 Απριλίου 2015 στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τους μελλοντικούς μαθητές/τριες του σχολείου υποδέχθηκε η Δ/ντρια του Γυμνασίου, κ. Αικατερίνη Ρώσσιου.

Ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες καθιερώνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες καθιερώνει η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015. Ειδικότερα, κάθε μήνα, για δυο ώρες, η Πολιτική Ηγεσία θα δέχεται πολίτες - μετά από προηγούμενη συνεννόηση - προκειμένου να διατυπώνονται και να συζητούνται διάφορα θέματα, προτάσεις, επισημάνσεις και απόψεις για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.