Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

"Άξιος Τελικός" : Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου - Α.Ο.Κ. Αιγινιακός 92 - 75

Προερχόμενες και οι δύο (2) ομάδες από «καθαρή» πρόκριση με 2 – 0 νίκες σε βάρος των αντιπάλων τους (Αιγινιακό & Ζαφειράκη) στην Α΄Φάση των αγώνων play-off για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου της 09 Μαΐου 2015 η σειρά των αγώνων της Β΄Φάσης (Τελική Φάση) με αντιπάλους τον ΕΥΑΘΛΟ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ και τον Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με πλεονέκτημα έδρας την έδρα της πρώτης ομάδας.

Βασίλης Λεβέντης στη Gnomiwebtv: "Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι μία αριστερή παρένθεση"


Σέρρες: Αθεόφοβος έκλεψε Ιερά σκεύη από Ναούς και πήγε να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός χθες (08-05-2015) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για ληστεία σε Ιερό Ναό.

Αλλαγές στο εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα όλων των σχολικών τάξεων!

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Σύντομα θα φέρουμε σε εκτεταμένη διαβούλευση ολοκληρωμένες προτάσεις αναφορικά με το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των σχολικών τάξεων, αφού προηγουμένως λάβουμε υπόψη τις εισηγήσεις των αρμοδίων φορέων.
Την ανακοίνωση αυτή έκανε στη Βουλή ο κ. Αν. Υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης.

Ελευθεροχώρι Κιλκίς: Συνέλαβαν 58χρονο για μεταφορά λαθρομεταναστών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μεταναστών με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

Όσοι εις ΠΑΣΟΚ εβαπτίσθητε, Συνέδριον ΠΑΣΟΚ ενεδύσασθε

Υπογράφει ο Γραμματέας της  Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς Σταμάτης Παπουλίδης
Μετά από εισήγηση του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στην συνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε ομόφωνα για τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους που αφορούν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση του Συνεδρίου:

Εθελοντική αιμοδοσία Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, 2015