Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

:Αναβίωση ποντιακού γάμου στο Λαοδικηνό Κιλκίς, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015


Ετήσιος χορός Κάτω Ποταμιάς Κιλκίς, το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015


Λαϊκοποντιακή βραδιά στην Κρηστώνη Κιλκίς, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015


Τιμήθηκε ο Στράτος Ξηρουδάκης με την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί»


Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς
Στις 10 Ιουνίου 2015 κατά τον μέγα εσπερινό εορτής της ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» στην Αξιούπολη, ο Σεβασμιότατος Γουμενίσσης – Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, μιλώντας από άμβωνος με τα πλέον ένθερμα λόγια για τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων κ. Παναγιώτη Βαβουγιό και για τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς και μέλος της ΠΟΠΣ κ. Ευστράτιο Ξηρουδάκη, τους απέμεινε έπαινο, προσφέροντάς τους την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην εκκλησία και την τοπική κοινωνία.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στις 30 Ιουνίου 2015


Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 30η Ιουνίου 2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1η Δύναμη η Δ.Α.Κ.Ε. στις εκλογές των Δασκάλων

Του Γιάννη Λιναρδάκη* 
Ειδικότερα για την ανάδειξη του Δ.Σ. της ΔΟΕ:
Η παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε. διατήρησε την πρώτη δύναμη και έλαβε ( 151 - 3 έδρες), ποσοστό 25% έναντι 27,76% το 2013.

Ψωμιάδης: "Αισχρή η απόφαση για την αφαίρεση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από την εξεταστέα ύλη της Γ’ Λυκείου στο μάθημα της Ιστορίας"

Σχολιάζοντας την αφαίρεση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από την εξεταστέα ύλη της Γ’ Λυκείου στο μάθημα της Ιστορίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Oλοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ8»

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ8» ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία των τμημάτων του ακαδημαϊκού έτους 2014-15.

Hot summer…. για το Kinesis – Gym Kilkis

Το καλοκαίρι είναι εδώ, όπως και εμείς!

Η φετινή χειμερινή σεζόν του γυμναστηρίου Kinesis – Gym ήταν μια απολαυστική εμπειρία τόσο για εμάς όσο και για εσάς. Έτσι συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου αλλά και τη δυνατότητα να συμμετέχετε στα αγαπημένα σας ομαδικά προγράμματα και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

Οι κούρσες του δικού μας Παύλου Παπαδόπουλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - Video


Άλλος για Χίο τράβηξε και οι συνταξιούχοι δημοσίου Κιλκίς για Μυτιλήνη

«Τετραήμερη εκδρομή στην Μυτιλήνη – Αϊβαλί»
Την Μυτιλήνη επισκέφθηκαν αυτή τη φορά οι συνταξιούχοι του δημοσίου από 28 μέχρι και 31 Μαΐου 2015. Με απ’ ευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη για Μυτιλήνη, επισκεφτήκαμε την πρώτη μέρα την όμορφη και παραδοσιακή Αγιάσο με τα πλακόστρωτα στενά της και την εκκλησία της Παναγίας

Τον Γιώργο Μύρτσο παρουσίασε ο Κιλκισιακός

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς ο Α.Ο. Κιλκισιακός παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου και τους φίλους της ομάδας τον νέο τεχνικό της Γιώργο Μύρτσο.

Πρόσκληση για εγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς

8000 ενήλικοι χωρίς απολυτήριο Γυμνασίου!
500 χωρίς απολυτήριο Δημοτικού!
Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά (15 – 30 Ιουνίου και 1-10 Σεπτεμβρίου) καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο του Κιλκίς.
Σας ενημερώνουμε ότι:

Πρώτη φορά αριστερά! ΑΦΩΝΗ!!!

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Και ήρθε η ώρα να δούμε την ¨αριστερή πρόταση¨ της πρώτη φορά αριστερά Κυβέρνησης μας.
Και μείναμε άφωνοι.- Με την αριστερή διατύπωση, τις αριστερές τομές που επιχειρεί στο σύστημα, τις αριστερές προτάσεις φορολόγησης, δίκαιες (τςτςτς) δε λέω! Αλλά αριστερές;;;

Κιλκισιακός: Μαζί με Μύρτσο, οι Κουραλίδης και Παμπορίδης

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει πως άμεσος βοηθός του κ. Μύρτσου, θα είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ηλίας Κουραλίδης, ενώ χρέη γυμναστή αναλαμβάνει ο Βασίλης Παμπορίδης.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΥΓΗ ·D-Day –Η Ευρώπη αποφασίζει για το μέλλον της·Ελισάβετ από το Βερολίνο:- Να αποφύγουμε τη διάσπαση της Ευρώπης στα δυτικά και τα ανατολικά·Αύριο καταβάλλονται οι συντάξεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το ΔΝΤ με… κουκούλα!-Το μόνο που δεν απαιτεί (ακόμα) είναι να συγκεντρωθούν όλοι οι άνδρες στην πλατεία·Πρόταση για να σωθεί η Θράκη με υπογραφή Καραμανλή·Στις καλένδες οι νέες αντικειμενικές που θα έριχναν τον ΕΝΦΙΑ-Για «τεχνικούς λόγους» παρακάμπτεται η εντολή του ΣτΕ