Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Χωρίς διόδια το Σαββατοκύριακο - Οι εκπτώσεις σε ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ανακοινώνει ότι, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των πολιτών για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, θα είναι δωρεάν, χωρίς καταβολή διοδίων, οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων, σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της Χώρας και στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 4 και 5 Ιουλίου 2015 και χωρίς διόδια οι διελεύσεις στην Αττική οδό την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.
Ειδικότερα, θα είναι δωρεάν,

Λειτουργία Δημοτολογίου Δήμου Κιλκίς για την εξυπηρέτηση δημοτών & εκλογέων




Οι υπηρεσίες δημοτολογίου του Δήμου Κιλκίς για την εξυπηρέτηση των δημοτών, ετεροδημοτών, αντιπροσώπων των δικαστικών αρχών & των πολιτικών Κομμάτων στο Δημοψήφισμα της 5/7/2015, θα λειτουργούν όπως παρακάτω:
Στην έδρα του Δήμου

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων, ενόψει του Δημοψηφίσματος

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει της διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής του πρώτου αιτήματος πληρωμής Σχεδίων Βελτίωσης

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, υπέγραψε σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του πρώτου αιτήματος πληρωμής Σχεδίων Βελτίωσης, κατά 20 ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 20 Ιουλίου 2015.

Το Ράντσο Κιλκίς γιορτάζει και σας προσκαλεί


Πρόγραμμα θερινής απασχόλησης στο Alexandros Sports Center

Το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center δημιούργησε στις εγκαταστάσεις του ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης στις οποίες, από 29 Ιουνίου -24 Ιουλίου θα φιλοξενεί παιδιά αγόρια και κορίτσια 6 έως 13 ετών. Με καταξιωμένους προπονητές-παιδαγωγούς θα αποκαλύψουν στα παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου ,της κολύμβησης, του badminton, του Zumba kids, της ζωγραφικής αλλά και της κυκλοφοριακής αγωγής .

«Αυτός που καβαλικεύει έναν τίγρη, φοβάται να κατέβει κάτω…»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 
Συναδέλφισσες – οι,
Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απόφαση της Κυβέρνησης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου. Το αρχικό ερώτημα – το οποίο τυπικά παραμένει – και επί του οποίου καλείται να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αφορά στην έγκριση (ΝΑΙ) ή στη μη έγκριση (ΟΧΙ) του σχεδίου συμφωνίας της τρόικας.

"Βροντερό ΟΧΙ από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,
Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση ο Ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει αν αποδέχεται ή όχι τα σκληρά μέτρα που έχουν προταθεί από τους δανειστές της χώρας μας στα πλαίσια μιας εκβιαστικής εκστρατείας με τη συμμετοχή της ντόπιας ολιγαρχίας. Είναι προφανές ότι οι υποστηρικτές του ΝΑΙ είναι όλοι οι πολιτικοί που τόσα χρόνια με τις πράξεις και παραλείψεις τους οδήγησαν σε φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση, πείνα απολύσεις υπαλλήλων και σε εργασιακές συνθήκες Μεσαίωνα.

Σχολή μπαλέτου ρυθμικής Ματίνας Κουρσάρη: 20 χρόνια δημιουργίας (Video)


Διακοπή νερού στην περιοχή του Παζαριού στο Κιλκίς

Λόγω θραύσης αγωγού αργά το βράδυ επί της οδού Γ. Καπέτα η περιοχή του παζαριού στο Κιλκίς δεν θα έχει νερό έως το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη από τεχνικό κλιμάκιο της ΔΕΥΑΚ.

Κιλκίς: Έκλεψε κινητό και το πήγε για ξεκλείδωμα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Συνελήφθη χθες (03-07-2015) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 42χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο για κλοπή.

Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς: "Στις κρίσιμες στιγμές της ιστορία του το έθνος μεγαλούργησε με τα μεγάλα ΟΧΙ!"


Αδέσμευτη Κίνησης Γυναικών: Στο δημοψήφισμα ψηφίζουμε ΟΧΙ

Δελτίο τύπου Αδέσμευτης Κίνηση Γυναικών
ΝΑΙ στην απελευθέρωση των Λαών, στην απελευθέρωση των γυναικών
Κατά παράβαση Διεθνών Συμβάσεων και του Ελληνικού Συντάγματος, το ΔΝΤ και οι Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις – κατ΄εντολή των διεθνών Τραπεζών και χρηματοπιστωτικών δολοφόνων- από το 2010 επέβαλαν, μέσω των πολιτικών τους ανδρεικέλων στην Αθήνα, το πρόγραμμα «διάσωσης» της Ελλάδας.

Θέση εργασίας στην ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ (4/7/15)

Η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ Κιλκίς, η κορυφαία Ελληνική εταιρεία κατασκευής ορθοπεδικών προϊόντων με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε 30 χώρες, αναζητεί υπεύθυνο εξαγωγών. 
Δείτε ΕΔΩ

Ποντιακό γλέντι στους Άνω Αποστόλους Κιλκίς