Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δέκα χρόνια Ράντσο Κιλκίς: Δείτε και κατεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες

Δέκα χρόνια Ράντσο Κιλκίς. 
Δείτε και κατεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες 

Αν τρώτε κρέας κοτόπουλου κατεψυγμένο με σαλμονέλλα, τότε φάτε αυτό!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, διενήργησε δειγματοληψία κατεψυγμένου προϊόντος «CHICKEN NUGGETS» από κρέας κοτόπουλου, συσκευασμένο σε συσκευασίες των 500 γραμμαρίων περίπου, με ημερομηνία παραγωγής 16/5/2015 και ημερομηνία λήξης 11/3/2016, με χώρα προέλευσης την Ελλάδα, το οποίο παρήχθη στην Βιοτεχνία Παραγωγής Νωπών & Κατεψυγμένων Πουλερικών, Βασιλείου Παναγιώτης, με διακριτικό τίτλο «GOLDEN CHICKEN», 1ο χλμ Ξάνθης – Λεύκης, με κωδικό έγκρισης GR PE 218 EK.

Στην Πρώτη Σερρών με τον Κώστα Καραμανλή ο Σούλης

Δελτίο τύπου Σ. Καζαντζίδη
Στην Πρώτη Σερρών βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πολιτευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης μετά από πρόσκληση του νεοεκλεγμένου βουλευτή του κόμματος στο ν. Σερρών Κώστα Καραμανλή. Οι δύο άνδρες οι οποίοι συνδέονται με στενή φιλία, αντήλλαξαν σκέψεις για την παράταξη και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Αυτή είναι η κοινή ανακοίνωση των πέντε πολιτικών αρχηγών

Κοινό ανακοινωθέν υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι 4 πολιτικοί αρχηγοί, πλην ΚΚΕ, μετά την σχεδόν 7ωρη συνεδρίαση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό μέγαρο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Δηλώσεις Μεϊμαράκη, μετά τη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά τη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
"Η Νέα Δημοκρατία, στη μακρά ιστορική της διαδρομή, έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βάζει τα συμφέροντα της χώρας πάνω από όλα. Μας ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής των πολιτών, μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη της οικονομίας, μας ενδιαφέρει η κοινωνική συνοχή, μας ενδιαφέρει οι αδύναμοι να μπορούν να έχουν την κοινωνική δυνατότητα, η οποία απαιτείται σε ένα ευνομούμενο κράτος.

Συμμετοχή του «Αριστοτέλη Κιλκίς» στο σκληρό το 18ο EΛΛΗΝΙΚΟ SUMMER CAMP «Σκιάθος 2015»

Με συμμετοχή 42 αθλητών - εκπαιδευτών του Shinkyokushinkai και Κyokushinkai, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 18ο EΛΛΗΝΙΚΟ SUMMER CAMP «Σκιάθος 2015» , στο πανέμορφο νησί των Σποράδων την 28η Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου στην μοναδική παραλία των Κουκουναριών.

Αποτελέσματα Δημοψηφίσματος ν. Κιλκίς ανά εκλογικό τμήμα

Αποτελέσματα
Δημοψηφίσματος
ν. Κιλκίς
ανά εκλογικό τμήμα.
Δείτε
ΕΔΩ



Παρεμβάσεις εξωραϊσμού σε Ζαχαράτο – Ξηρόβρυση και Λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Μια όμορφη αισθητική νότα έδωσαν στον ισόπεδο κόμβο Ζαχαράτου – Ξηρόβρυσης τα στελέχη της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ε.Ο.Ε.Α.) τα οποία συνεργάζονται στενά σε εθελοντική βάση με την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Πρασίνου.

Καταχώριση αντιγράφου βιβλιαρίου υγείας δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων, γάτων) στο αντίστοιχο Μητρώο του Δήμου Κιλκίς

Οι ιδιοκτήτες των ζώων συντροφιάς οφείλουν να μεριμνήσουν για την καταχώριση του επικαιροποιημένου βιβλιαρίου υγείας του ζώου ή των ζώων τους στο Δήμο Κιλκίς.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης (Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τμήμα Ζωικής Παραγωγής και Αλιείας) το βιβλιάριο υγείας παρέχει πληροφορίες για την ημερομηνία εφαρμογής του αντιλυσσικού εμβολίου αλλά και για τον αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου ή των ζώων συντροφιάς, και θα πρέπει να ενημερώνεται σε ετήσια βάση από ιδιώτη κτηνίατρο

Πολύκαστρο: Ταξιτζής μετέφερε παράνομα 4 αλλοδαπούς

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση και συντονισμένες ενέργειες, πέτυχαν τη σύλληψη διακινητή και απέτρεψαν την παράνομη διακίνηση 4 συνολικά αλλοδαπών.

7χρονος μαθητής χρειάζεται τη βοήθειά μας

Μικρός μαθητής ηλικίας 7 ετών από δημοτικό σχολείο της Γουμένισσας, χρειάζεται άμεση εγχείριση λόγω όγκου στον εγκέφαλο.

Συνταξιοδοτήσεις- Aποχωρήσεις Eκπαιδευτικών από την Yπηρεσία

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης*
· Το 2012 είχαμε 3.198 συνταξιοδοτήσεις,
· Tο 2013 είχαμε συνολικά 3.985 αποχωρήσεις,
· Το 2014 είχαμε συνολικά 3.235 αποχωρήσεις και
· Tο 2015 1.882!
Το 2010 υπηρετούσαν 94.264 μόνιμοι εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια και το 2015 υπηρετούν 68.472!

Τελικά αποτελέσματα δημοψηφίσματος 2015


Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·61% ΟΧΙ στη λιτότητα-Συντριπτική η απάντηση του λαού στους εκβιασμούς και στον φόβο·Αλ. Τσίπρας- Όλοι μαζί. Η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι μονόδρομος των Μνημονίων·Παραίτηση Σαμαρά. Άρχισαν τα όργανα στη Ν. Δ.
ΕΘΝΟΣ ·Το σχέδιο Τσίπρα μετά τον σεισμό του 61,3%-Σήμερα Συμβούλιο Αρχηγών- Αύριο Σύνοδος Κορυφής·Η μεγάλη ανατροπή και η σαρωτική επικράτηση του ΟΧΙ-ΟΧΙ, 61,3%-ΝΑΙ 38,7%·Αλλαγή σελίδας στη Ν. Δ.-Το παρασκήνιο της παραίτησης Σαμαρά και οι επίδοξοι «μνηστήρες»