Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Τι λέει η Ιερά Σύνοδος για τη διανομή της Καινής Διαθήκης που παρατηρείται και στο Κιλκίς

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ως μέλη του ενός και μοναδικού Σώματος του Χριστού, της Εκκλησίας, δεν έχουν ανάγκη τις διάφορες νεοφανείς αιρετικές κινήσεις, ούτε τους διάφορους αυτοχειροτονημένους «κήρυκές» τους από το εσωτερικό ή το εξωτερικό
Την αντίθεσή της προς τη νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» και την προσηλυτιστική δραστηριότητα που εμφανίζει, εκφράζει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Χαλκιδική: Το πρωί σκότωσε, το μεσημέρι τον μάγκωσαν

Συνελήφθη σήμερα (11-7-2015) το μεσημέρι, στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 29χρονος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά 9 αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Yoga και pool party από το Yoga Pilates House Kilkis

Το Γυμναστήριο Yoga Pilates House βγαίνει από τον χώρο του για ένα μάθημα yoga με την Εύη Καζαντζίδου, την Τρίτη 14 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο αθλητικό κέντρο Alexandro's sports center στο Κιλκίς.
θα ακολουθήσει pool party!
Το μάθημα απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του γυμναστηρίου.
Πληροφορίες στο τηλ 23417 71719

Χατζησάββας: "Μόνο η Χρυσή Αυγή υποστήριξε πραγματικά το ΟΧΙ του Λαού μας"


Δεν απαιτείται άδεια μουσικών οργάνων, για ραδιόφωνο και τηλεόραση σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Επιστολή Πανελληνίου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης
Κύριοι Δήμαρχοι, κύριοι Διοικητές Αστυνομικών τμημάτων, κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως όλοι σας γνωρίζετε, όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που χρησιμοποιούν μουσική από οποιαδήποτε πηγή, θα έπρεπε να προμηθευτούν από τους ΟΤΑ τη γνωστή σε όλους μας ΄΄άδεια μουσικών οργάνων΄΄. Γι αυτή την άδεια χιλιάδες καταστήματα μηνύθηκαν, σύρθηκαν σε αυτόφωρες διαδικασίες, σφραγίστηκαν, ταπεινώθηκαν.
Αυτά έως εδώ.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου


Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Αχ να μπορούσα να τα ξεχνούσα…….

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Και ξυπνήσαμε σήμερα πρωί, ανακουφισμένοι που έχουμε αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή για "καλό¨ σκοπό! Ευρεία πλειοψηφία και εξουσιοδότηση του Υπουργού Οικονομικών, (του Ευκλείδη όχι του Γιάνη), να πάει και να κλείσει συμφωνία στους θεσμούς! Όχι να χρησιμοποιήσει την εξουσιοδότηση όπως κρίνει αυτός για το καλό της Ελλάδας και ημών των ιθαγενών!! Που μπορεί και να είναι ΜΗ συμφωνία! Μόνο για να κλείσει συμφωνία. Την ΟΠΟΙΑ συμφωνία! Γιατί για καλή ….. ΔΕΝ!

"Εις μνήμην Αιώνια, Αιωνία του Ανάπαυση"

ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ Ν.Δ.
"Για τον πρόωρο χαμό του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΛΟΤΣΙΟΥ,
εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας
στους οικείους του.
Εις μνήμην Αιώνια, Αιωνία του Ανάπαυση."