Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Κιλκίς: Πληρωμές για τη δράση «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί από 30/7/2015 στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις 2ης πληρωμής μετά των ενστάσεων του έτους 2012 στη δράση 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» της πενταετίας της δράσης, προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερωθούν σχετικά.

Προμαχώνας: Κουβαλούσαν λαθραία ποτά με νταλίκα

Για εισαγωγή λαθραίων αλκοολούχων ποτών στην ελληνική επικράτεια, συνελήφθησαν τρία άτομα χθες (29-7-2015) στον Προμαχώνα, μετά από στοχευμένες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Πρόεδρος του ΕΛΓΑ: «Δουλεύουμε εντατικά, για να καταβληθεί το μεγαλύτερο ύψος αποζημιώσεων στον ταλαιπωρημένο αγροτικό κόσμο»

Με αφορμή κακόβουλα σχόλια που αμφισβητούν την πρόθεση του ΕΛΓΑ να καταβάλει αποζημιώσεις για ζημιές στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ σε δηλώσεις του τόνισε:

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 37χρονη για παράνομη μεταφορά 4 αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (29-07-2015) τα ξημερώματα στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, 37χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.

Μέρες καλοκαιριού και πυκνή δυστυχία

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Μούρη μου, θέλει και πασαπόρτι! ξεφώνιζε μια Σμυρνιά μες τη μικρή αυλή του λιμεναρχείου
Ασημάκης Πανσέληνος, Τότε που ζούσαμε
Φίλος γιατρός επέστρεψε μετά από επαγγελματική επίσκεψη στην Λέσβο, εμφανώς συγκλονισμένος από τις εικόνες που είδε εκεί: παρόλη την καταιγιστική εικονοχυσία του πολιτισμού μας η άμεση εμπειρία λογχίζει κάθε είδους θωράκιση του υποκειμένου απέναντι σε ενοχλήσεις που διαταράσσουν την κανονικότητα της καθημερινότητάς του. Η  ενδόμυχη προσταγή «φρόντισε να περάσεις καλά» κλονίζεται.

Ξεκίνησε επισήμως η προετοιμασία του Εθνικού Νέου Αγιονερίου

Ξεκίνησε και επισήμως χθες στο γήπεδο του Νέου Αγιονερίου και υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη και του γυμναστή Κώστα Φωτιάδη η προετοιμασία ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2015 – 2016 για τον ΕΘΝΙΚΟ.

Κιλκισιώτικο κανταΐφι, Μακεδονικό κέικ, τσουρέκι του Πόντου, Σοκολατίνα Ευζώνων, Προσφυγικός εργολάβος…

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Μας θύμωσαν εμάς τους Κιλκισιώτες. Μας θύμωσαν και πολύ μάλιστα. Ποιοι; Mα αυτοί που όταν εμείς ήμασταν ανύπαρκτοι, ουραγοί και τελευταίοι στο θέμα «Τουριστική ανάπτυξη», δεν μας έδιναν ούτε ένα «κοκαλάκι» για να γλείψουμε. Μιλάμε για τη Θεσσαλονίκη, τα Σέρρας (που έλεγε και μια γειτόνισσα, με τονισμένο και συρτό το Σού) και γενικά τους κοντινούς νομούς.

Διαχείριση και αντιμετώπιση του άγχους - Video



Για την διαχείριση και αντιμετώπιση του άγχους, μιλά στη Γνώμη ο  ψυχίατρος - ομοιοπαθητικός Όμηρος Σαββίδης. Κιλκίς 30 Ιουλίου 2015.