Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο Μητροπολίτης Δημήτριος, καλωσορίζει τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Υπογράφει από ψυχής
†O Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
"Aγαπητέ μας κ. Aντιπεριφερειάρχη,
καλώς (προσ)ήλθατε στην κεντρική έπαλξη του σχετικά νεόκοπου οικονομικο-πολιτικού σας ρόλου, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς. 

Προσλήψεις στη ΔΕΗ: 248 θέσεις για τεχνικούς, οδηγούς και τεχνίτες – Αιτήσεις έως 5 Αυγούστου – Αναλυτική κατανομή (πίνακας)

Με 248 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Δείτε στο παρακάτω δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου την αναλυτική κατανομή θέσεων και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Αιματηρή κλιμάκωση των επιθέσεων κατά του PKK

Πηγή: Deutsche Welle
Αποφασισμένη να εξουδετερώσει το κουρδικό κίνημα στην Τουρκία εμφανίζεται η Άγκυρα, κλιμακώνοντας τις στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του PKK, που εκτιμάται ότι έχουν στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 260 ανθρώπων.

ΣΦΑΓΗ! Οι Τούρκοι ξεκλήρισαν κουρδικό χωριό! ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ του εγκλήματος πολέμου

Εγκλήματα πολέμου από την Τουρκία με τον Ερντογάν να διεκδικεί πλέον με αξιώσεις τον τίτλο του “χασάπη”. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι Κούρδοι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΕΣ. Όσο και η εξουσία της ΄Αγκυρας.

Κατρακυλούν οι βάσεις στις σχολές αιχμής

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα τελειώσει η αγωνία των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο αναμένεται η ανακοίνωση των βάσεων. Η καθίζηση των μορίων εισαγωγής στις περισσότερες σχολές είναι γεγονός, κυρίως λόγω των πολύ χαμηλών επιδόσεων του συνόλου των υποψηφίων, το φετινό καλοκαίρι όμως «ανέτρεψε» πολλές φορές το «κλείδωμα» των επιλογών στο μηχανογραφικό δελτίο.

Έπιασαν 45χρονο, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπεια 16χρονης μέσω διαδικτύου

Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης ανήλικης, στην οποία ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, ηλικίας 45 ετών.

Μετεγγραφή "βόμβα" από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτριο Δρόσο. Μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή οριστικοποιήθηκε χθες από την Διοίκηση του Εθνικού η οποία ασφαλώς και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν ηλικιωμένους

- Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής 42 περιπτώσεις απάτης και απόπειρες απάτης σε Πιερία, Σέρρες, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Βοιωτία
- Τα μέλη της οργάνωσης αποσπούσαν χρήματα και κοσμήματα από ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο ατύχημα
- Προκειμένου να πείσουν τα θύματα τους, προσποιούνταν τους δικηγόρους ή ακόμα και τα ίδια τα παιδιά των ηλικιωμένων
- Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 3 υπηκόων Βουλγαρίας καθώς και μιας γυναίκας συνεργού τους
- Το ποσό που κατάφεραν να αποκομίσουν ξεπερνά τις 65.000 ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό που αποπειράθηκαν να αποσπάσουν ξεπερνά τις 151.000 ευρώ
- Επίσης κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 22.000 ευρώ

Τίθεται σε λειτουργία σε 3 χρόνια, το τελεφερίκ που θα συνδέει το Νέο Πάρκο με τον Άη Γιώργη Κιλκίς..

Στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, «κυκλοφορούν» μόνο τρεις λέξεις στα στόματα των υπαλλήλων: «Kilkis from Greece» !!
Όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν εντυπωσιαστεί από το θαύμα που πέτυχε αυτή η μέχρι χθες άγνωστη και ασήμαντη πόλη της Ευρωπαϊκής οικογένειας.. Ναι σήμερα το 2039 μΧ, το Κιλκίς της Ελλάδας είναι η μοναδική πόλη όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απορρόφησε κατά 100% όλα τα κονδύλια και προγράμματα των ΕΣΠΑ.

ΠΑΣΥ: "Όσο τα κλειδιά της οικονομίας βρίσκονται στα χέρια των μονοπωλίων, εμείς δεν θα έχουμε ούτε ευρώ ούτε δραχμή"

Ανακοίνωση Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης
"Συνάδελφε Αγρότη - Κτηνοτρόφε
Το μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που στηρίζεται από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ είναι νέα μαχαιριά σε βάρος μας. Τα προαπαιτούμενα μέτρα που έχουν ψηφιστεί μας αφορούν όλους.
Αύξησαν το ΦΠΑ στο 23% στα μέσα και εφόδια, σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και υπηρεσίες.

Δήλωση της προέδρου του Κ.Ε.Θ.Ι. Ειρήνης Αγαθοπούλου

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Πρόεδρος του ΔΣ  του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας
"Την ώρα που η οικονομική και κοινωνική κρίση έχουν πάρει πρωτόγνωρες, για τους περισσότερους συμπολίτες μας, διαστάσεις και οι εναλλακτικές επιλογές περιορίζονται δραματικά, μια φιλολαϊκή, αριστερή διακυβέρνηση οφείλει να ακυρώνει στην πράξη τις συνέπειες της κρίσης και των πολιτικών που εκβιαστικά επιβλήθηκαν στη χώρα, να αποκαθιστά στο μέγιστο δυνατό βαθμό το βιοτικό επίπεδο των φτωχότερων και να μην παραβλέπει να σχεδιάζει και να εφαρμόζει μεταξύ άλλων και εξισωτικές πολιτικές.

Η ταινία "The Artist" στο Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς

Οι προβολές του Θερινού Κινηματογράφου “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΩΗΡΟΣ” στο Κιλκίς συνεχίζονται. Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών σας προτείνουν να παρακολουθήσετε σήμερα 1 Αυγούστου 2015  την πολυβραβευμένη ταινία "The Artist"

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του Κιλκίς λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Ισχυρή βροχόπτωση με βροντές, αστραπές, κεραυνούς και δυνατό αέρα έπληξε την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 το απόγευμα το Κιλκίς. Από την έντονη νεροποντή προκλήθηκαν βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να παρουσιάζουν προβλήματα στην τροφοδοσία ρεύματος, από αυξομείωση τάσης, έως ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος. Σε κάποια άλλα σημεία, όπου σημειώθηκαν σοβαρότερες βλάβες, χρειάστηκε η παρέμβαση συνεργείων του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Κιλκίς.