Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ο Ολυμπιακός υπογράφει με Κάργα και ξανασυναντά τον Βέργο - Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν από την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς!

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που εδώ και καιρό βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Γιάννης Κάργας. Ο Κιλκισιώτης αμυντικός είναι στα υπόψιν των "ερυθρόλευκων" και υπάρχουν οι πληροφορίες που αναφέρουν πως η μεταγραφή του στους Πειραιώτες είναι δεδομένη.

"Ανεβάζει στροφές" ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Αλλη μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Εθνικός αφού μετά από συντονισμένες κινήσεις της Διοίκησης συμφώνησε με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Υψηλό από τον Καμπανιακό Χαλάστρας ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νέο Αγιονέρι.

Χώροι ραδιενεργών αποβλήτων στους Δήμους! Οι πρώτες αντιδράσεις


Αντιδράσεις στο Προεδρικό Διάταγμα περί αναλωθέντων καυσίμων και ραδιενεργών αποβλήτων, που έχει τεθεί σε διαβούλευση από το Υπουργείο Πολιτισμού και προβλέπει την δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων διάθεσης ραδιενεργών αποβλήτων σε Δήμους, έναντι παροχής αντισταθμιστικών οφελών προς αυτούς.

Δεν ανανεώνεται η πενταετία των εκπαιδευτικών στο εξωτερικό

Πηγή: http://diaspora-grecque.com
Μαθαίνουμε έκπληκτοι το Υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι και χωρίς καμία προειδοποίηση, την μη ανανέωση των αποσπάσεων πέραν της πενταετίας των εκπαιδευτικών που έχουν συνάψει γάμο με Έλληνες που είναι εγκατεστημένοι στο εξωτερικό ή με ομογενείς ή αλλοδαπούς μόνιμους κατοίκους εξωτερικού.

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Κιλκισιακός

Την πρώτη του προπόνηση για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 πραγματοποίησε ο Κιλκισιακός μας την Τετάρτη 5 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Νομού Κιλκίς, ευχαριστεί...

Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Νομού Κιλκίς (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Σισμανίδη, την Πρόεδρο της Κ.Δ.Ε.Κ. κα Σοφού, το Φαρμακευτικό και Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς και ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Τσαντάκη για την δωρεά χρηματικού ποσού που προήλθε από την Μουσική Εκδήλωση Αλληλεγγύης με τους «ΧΑΪΝΗΔΕΣ».

Το «χιούμορ» δεν νομιμοποιεί το σεξισμό! - ("Η Ντέλια ήταν κ@υλωμένη για περικοπές")

Εστάλη χτες 5 Αυγούστου 2015 από τη Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, επιστολή προς την Εφημερίδα των Συντακτών, με την οποία διαμαρτύρεται για άρθρο που αναρτήθηκε στις 2 Αυγούστου και το περιεχόμενό του ήταν άκρως σεξιστικό. Παρατίθεται η επιστολή κάτωθι:

Κιλκίς: Τσάκωσαν 54χρονο Γεωργιανό για παράνομη μεταφορά 3 αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (05-08-2015) το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 54χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 38χρονο για αδικήματα τις αρπαγής και της συνέργειας σε θανατηφόρα σωματική βλάβη

Συνελήφθη χθες (05-08-2015) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών, για τα αδικήματα τις αρπαγής κατά συρροή από κοινού και της απλής συνέργειας σε θανατηφόρα σωματική βλάβη από κοινού. Οι παραπάνω πράξεις τελέστηκαν σε περιοχές της Δράμας και της Χαλκιδικής τον Φεβρουάριο του 2007.

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων για Μουσικά Σχολεία

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων σε Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2015-2016.

Συμμετοχή Παιόνων στα "Νέα της Παιονίας"

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παιονίας, ως φορέας εφαρμογής της Δράσης "Ενημέρωση Δημοτών" μέσω της μηνιαίας έκδοσης ενημερωτικής εφημερίδας με την ονομασία "Νέα της Παιονίας", καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και κατοίκους της Παιονίας, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν, συμβάλλοντας με την ανάπτυξη της επικοινωνίας, ως υποστηρικτές μιας οργανωμένης και ευρείας πληροφόρησης των Δημοτών,

Την έβριζε και την απειλούσε ηλεκτρονικά, αλλά τα "βραχιολάκια" δεν τα γλύτωσε

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση απειλής, εξύβρισης, απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, δυσφήμησης και συκοφαντικής δυσφήμησης, μέσω διαδικτύου, σε βάρος 35χρονης, από 55χρονο ημεδαπό.

Μη χάσετε τα 34α Γυναικοκάστρεια, στις 6 - 7 - 8 - 9 Αυγούστου 2015


70 χρόνια από τον πυρηνικό όλεθρο σε Χιροσίμα-Ναγκασάκι

Ανακοίνωση Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς
«70 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη ρίψη των ατομικών βομβών στις ιαπωνικές πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι (6 και 9 Αυγούστου του 1945), από τις ΗΠΑ, γεγονός που κατέχει περίοπτη θέση στη μακριά σειρά των εγκλημάτων του ιμπεριαλισμού. Πάνω από 300.000 άνθρωποι θυσιάστηκαν στο βωμό των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων σε συνδυασμό με τεράστιες υλικές καταστροφές.