Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια για την υποδοχή 2800 προσφύγων αύριο

Σε πλήρη ετοιμότητα έθεσε, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να παράσχουν τη μέγιστη δυνατή βοήθεια στους 2.800 πρόσφυγες που θα καταφθάσουν αύριο με το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Αυτά παθαίνεις αν αφήσεις 60.000 ευρώ μέσα στο αυτοκίνητο

Κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο όχημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και να συλλάβουν με σχετικό ένταλμα σύλληψης έναν 45χρονο ημεδαπό.

Θεσσαλονίκη: Χορήγηση στους δικαιούχους, της Κάρτας Αλληλεγγύης

Στο πλαίσιο του Νόμου για την αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης (Ν.4320/2015), το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα υλοποίησε το σχεδιασμό, την έκδοση και την χορήγηση στους δικαιούχους, της Κάρτας Αλληλεγγύης.

Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια: Αύριο φτάνουν 2000 πρόσφυγες στην Ειδομένη

Δείτε την ανάλογη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ
Υπογράφουν οι Εθελοντές Κιλκίς
Αύριο μόνο, αναμένεται να φθάσουν στην Ειδομένη γύρω στα 2.000 άτομα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων αυτών των ανθρώπων. Κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει... χρειαζόμαστε βρεφικές κρέμες έτοιμες σε γυάλινα βαζάκια, χυμούς ατομικούς, χυμούς ντομάτας, πάμπερς, σαπούνια ατομικά, γάλατα εβαπορέ μικρή συσκευασία, γάλατα μακράς διαρκείας, κρουασάν, φρυγανιές, φρούτα, ξυραφάκια, μωρομάντηλα, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτιά υγείας, πλαστικές συσκευασίες για τις μερίδες φαγητού με ενσωματωμένο καπάκι των 500 mg, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, λάδι. 

Έκτακτη σύσκεψη για το Μεταναστευτικό στο ΥΜΑΘ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 19 Αυγούστου 2015 σε συνεχή επικοινωνία με στελέχη της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό, και συγκεκριμένα την έλευση στη Θεσσαλονίκη του πλοίου “Ελ. Βενιζέλος” που μεταφέρει πρόσφυγες από τη Συρία.

Πιερία: 80χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 80χρονη πεζή

Χθες (18-8-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, 80χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, παρέσυρε 80χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του  ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κολινδρού. 

Ήθελαν να διακινήσουν 46 πλαστά χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, αλλά...

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (18-8-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, ένας 26χρονος και μια 29χρονη, υπήκοοι Βουλγαρίας, για πλαστά χαρτονομίσματα.

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Εδώ τα καλά οικόπεδα, εδώ τα καλά χωράφια, εδώ τα καλά αεροδρόμια όλα κοψοχρονιά. Όποιος προλάβει τον Κύριο είδε. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κο Τσίπρα στο τηλέφωνο, προσφορές δεχόμαστε από παντού, αν έχετε και κάποια γερμανική καταγωγή σας προτιμούμε.

"Με το νταούλι και με το ζουρνά", σήμερα στην Ηράκλεια Σερρών


Απολαύστε την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 29 Αυγούστου γιορτάζει την αυγουστιάτικη πανσέληνο και οργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο – αυτή τη φορά σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και Μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

Πανελλαδικές 2015: Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας οι βάσεις

Προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας, οι αρμόδιες Υπηρεσίες (η Διεύθυνση Γενικών Πανελλαδικών Εξετάσεων και η Μηχανοργάνωση) βρίσκονται στην τελική φάση της επεξεργασίας των στοιχείων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.